Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/01/2006 22:47
Jak ogladam te wszystkie filmy z oprawami, i slucham tych mp3 z przyspiewkami to az mi sie chce na stadion isc i sobie pospiewac
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/01/2006 23:04
Moze zoorganizowac jakies spotkanie na stadionie np w weekend(tutaj inwencja nalezy do osob ktore tym sie zajmuja) Mozna by bylo pocwiczyc niektore piesni albo Ci co chca pospiewac to moga zawsze wybarc sie na Pogoń 04' albo na ... Ł±czno¶ciowca...(poprostu przerobione niektore piesni) ....
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/01/2006 23:27
Loker z filmikiem tafiłe¶ w 10. Atmosfera za mocna. Natomiast co do Twojego posta Kusik to fakt, brakuje dynamiki, to daje się odczuć. Jednak napisałes : "A gdy my bysmy sie tak bawili i spiewali glosno watpie zeby reszta stadionu pozostala obojetna " (rozumiem ze "my" to młyn) zebysmu MY sie tak bawili trzeba ogarnac siebie. temat wraca jak bumerang ale taka jest rzeczywistosc, trzeba popracowac.PZdr
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/01/2006 00:27
Super to wychodzi na tym filmiku nawet melodia tylko nie ma jak slow do niej chyba przypasowac,przynajmniej ja nie umiem. Fakt, ze brakuje tego " i bawimy sie kurwa"
Aaaalee ooleeeee.. aaalee ooleeeee.. aaaalee oooleee . Pogoń Szczecin .. MKS - TO MY !
hehe
Co¶ niesamowitego... Wkońcu co¶ takiego powinno znaleĽć się u nas na stadionie, pzdr.
A mnie się wydaje ,że już na naszym stadionie (i to nie tak dawno )była zarzucona podobna przy¶piewka tylko my ciagle dawali¶my ta melodie a na samym koncu krzyczeli¶mi POGOŃ!
Szkoda ,że jako¶ sie nie przyjęła :/
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/01/2006 21:56
Jest podobna piosenka (meczona byla kiedys na Lacznosciowcu).Luydzie niesty u nas sa ciezcy i srednio chca sie uczyc.MOze jednak przyjda lepsze czasy i ogarniemy sobie w mlynie wieksza grupe ludzi dla ktorych spiewanie jest przyjemnoscia (nie tylko krzyczenie, ale rowniez melodia)
...
lalaaaa lalalaaa la,laaaalaaaa la la la Pogon Szczecin gol, Pogon Szczecin gol, Pogon Szczecin ejaooooo ... i w koleczko hihihihi
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/01/2006 22:12
Wlasnie dlatego ja bym byl za tym zeby storzyc tak± grupke chetnych spiewakow i ten chorek by sobie stal nad gniazdem i kazda piosenke ladnie intonował i pokazywal jak co trzeba spiewac i machac lapkami a reszta sektora by nasladowala , mysle ze znalazloby sie calkiem sporo takich ludzi , a tak te osoby ktore naprawde chca spiewac i sie bawic sa rozrzucone po sektorze i jest lipa bo w grupie zawsze lepiej i weselej , alleluja ;p
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liż± się po dupach, to progresu nie ma.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.