Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/01/2006 16:00
hmmm to moze wypieprzyć dzieci i kobiety z piekiełka ?? lol czekam na wasze opinie heh Jeszcze chyba o tym nie rozmawiali¶my
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/01/2006 17:03
hahaha dzieciak zmienil sobie date urodzenia na 82' moderatorzy ban ! niech sie skonczy ta marna jego prowokacja...ile mozna to czytac...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/01/2006 18:10
I znowu nasi popisowi uzytkownicy w roli glownej z tym zjebanym Marcinem07 dlaczego jeszcze bana niema? przez takie osoby Forum ewidentnie spada na pysk! i traci swoj dotychczasowy wysoki poziom. Temat od kilkunastu postow bardzo sie rozmył proponuje zakonczyc to dac bany czy ostrzezenia i od tej pory tylko ``SPIEWAMY k***a!!!
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/01/2006 18:31
Hmm Shooter i po co te 2 posty? powiedz mi czy to ma jaki¶ sens, że nam to mówisz? przyjdzie czas to dostanie...to samo do Randalla, Dzema i Powera, my¶licie że zachowujecie się lepiej od niego? bo jako¶ nie tylko on za¶mieca tylko Wy pisz±c o tym iż mamy mu dać bana również to czynicie.
i doszedlem do wniosku że brakuje u nas poza glosnym, urozmaiconym dopingiem , takich własnie efektow wizualnych Mysle ze fajnie by to wygladalo jak np . przy piosence " Od Szczecina do Opola..." wszyscy trzymaliby caly czas rece w gorze az w wiadomym momencie zaczeli klaskac, ot takie male nic a efekt by byl chyba konkretny. Uwazam ze warto sie zastanowic nad dodaniem takich motywów do niektorych piesni bo mozna tym naprawde fajnie podniesc jakosc wizualn± piekielka Podro
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liż± się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 07/01/2006 22:49
zajebiscie to wyglada i fajna piosenka, ale u nas to nie przejdzie...
Jeszcze gdyby to machanie bardziej zsynchronizowane bylo to juz wtedy w ogole[/cytat]
Wszystko fajnie ale u nas nie ma takich rytmicznych i skocznych piosenek, jak sie oglada ten filmik lub np Widzew-Brondby to rece same zaczynaja sie ruszac ........pozdro
Nie pierdolcie....da si ezrobic. Pamietam na jakims meczu kolega B. zadbal o czesc wizualna i wyszlo mu to calkiem dobrze, rozkrecajacy musi poprostu zwraca na to uwage
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 08/01/2006 12:19
A gdy my bysmy sie tak bawili i spiewali glosno watpie zeby reszta stadionu pozostala obojetna Brakuje tej dynamiki, nie wiem, mozna poskakac, poszalec naprawde pobawic sie troszke wtedy jeszcze bardziej chce sie spiewac gdy widac ze sasiad dobrze sie bawi
A gdy my bysmy sie tak bawili i spiewali glosno watpie zeby reszta stadionu pozostala obojetna Brakuje tej dynamiki, nie wiem, mozna poskakac, poszalec naprawde pobawic sie troszke wtedy jeszcze bardziej chce sie spiewac gdy widac ze sasiad dobrze sie bawi
Podpisuje sie pod tym dwoma rekami (o ile to bedzie wprowadzone ) .
S± i ludzie do ktorych zadne argumenty nie trafiaja. ale sprobowac mozna.
"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.