Ej spoko nie gor±czkuj sie Popatrz na to z innej perspektywy . Mowisz ze na wyspach s± tacy zamocni kibole i im zazdroscisz ale gdybys dłuzej tam pomieszkał i zobaczył co jest 5 by¶ zazdroscił ze nie mieskzasz w Polsce . Odechciało by Ci sie po pierwszej karze hihihi Z drugiej strony nudziło by mnie tylko klaskanie za dobr± akcje tak jak u nas na sparingach a od czasu do czasu cos krzyknać wiec ciesz sie tym co masz . A zeby Cie całkowicie przekonać to u nas mozesz podizwiać widok piro a tam rzadko zobaczysz b±dĽ wcale pozdro
To mam pro¶bę, wyjdĽ z tego forum i nie wracaj....co za typ...wiadomo, że chcieliby¶my mieszkać i urodzić się w Anglii( nie wszyscy, ale wiadomo inne standardy życia, itd), ale zrozum to że jeste¶ Polakiem i to nasz orzełek,hymn, barwy biało-czerwone...to jest DUMA każdego Polaka...Pokemon Roku jak najbardziej powinien dostać się w twoje ręce
Marcin07 my jestesmy POLSKA
dla Ciebie dumniej brzmi ANGLIK czy POLAK ?!
sory ale Anglik... ehhh gdybym mógł to już bym dawno mieszkał w Anglii .
Polak ahah
Kurwaa starałem sie normalnie Ci powiedzieć co jest 5 a Ty debilu brechtasz z bycia polakiem rumunie jeden ! Wypierdalaj do Iraku moze czego sie nauczysz.
To mam pro¶bę, wyjdĽ z tego forum i nie wracaj....co za typ...wiadomo, że chcieliby¶my mieszkać i urodzić się w Anglii( nie wszyscy, ale wiadomo inne standardy życia, itd), ale zrozum to że jeste¶ Polakiem i to nasz orzełek,hymn, barwy biało-czerwone...to jest DUMA każdego Polaka...Pokemon Roku jak najbardziej powinien dostać się w twoje ręce
Dobrze piszesz, ale poza tym zdaniem - ja chcialbym byc Polakiem i jestem. A maruderzy niech spojrza jak sie zyje na wschod od nas..., wiec nie narzekajcie nie macie, az tak zle.
Marcin07 jedz szorowac kible do Angli i pracuj dla Twojej nowej ojczyzny, bo jak dla mnie juz nie jestes Polakiem... i zmien avantara.
Marcin07 my jestesmy POLSKA
dla Ciebie dumniej brzmi ANGLIK czy POLAK ?!
Polak ahah
Ja pierdole co za typ.
Az zajrzalem w Twoj profil chlopaczku zeby zobaczyc ile masz lat i trafilem elegancko. Malo wiesz o zyciu. Moze i na zachodzie jest wyzszy standard zycia ale oni rowniez maja klopoty jak my, strajki itp. Jak chcesz to lec sobie do tej Anglii i kurwa nie przyznawaj sie ze jestes Polakiem.
Ja sie Polakiem urodzilem i zawsze bede sie nim czul. mimo ze w naszym panstwie chujowo sie dzieje to nigdy nie bede sie wstydzil tego kim jestem.
Narazie jestes za mlody zebys zrozumial, jak to napisal Łysy, co jest 5.
"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/12/2005 21:12
Jestem dumny, że jestem Polakiem(chodzi mi głownie o historie Naszego kraju, za heroiczne boje naszych przodków o to by¶my etraz mogli mowic po polsku i zyc jak normalni ludzie) i jakbym miał wybór czy być Polakiem czy Angliekim, Niemcem itp. to bezsprzecznie wybrałbym "Białego Orzełka". Warunki jakie panuja w Polsce nie sa idelane ale dobra materialne to nie wszystko... a Ty bys tylko chcial zyc w dostatku... Pieniadze to nie wszytsko... i kiedys sie na tym przejedziesz..
Jesli nie czuejsz przywiazania do Polski(barwy, hymn, historia) to wez stad wypierdalaj i sie tu wiecej nie pokazuj
Boże, co za typ...Najlepiej to chyba zlewac na Jego posty...
Pozdro dla Prawdziwych Polaków
Ps. I jak chcecie rozmawiać na temat Polski itp. to do innego tematu bo dobry temat sie rozmywa przez jakiego¶ ciecia...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/12/2005 21:18
wla¶nie niech każdy zlewa na niego i te jego posty i tak bedzie najlepiej,a nie przejmowac sie i zawracac dupe sobie idiot± skonczonym.
Polak ahah
ziomek to co tu jeszcze robisz takimi guwnami poprostu za¶miecasz forum po chuj to piszeż jak to nikogo nie obchodzi wypierdalaj do Angli huju złamany pierdolona cioto jak ci Polska nie pasuje to wypierdalaj nikt nie będzie za tob± płakać cioto jak się dowiem kim jeste¶ to chyba ci huja wyrwe
Polak ahah
ziomek to co tu jeszcze robisz takimi guwnami poprostu za¶miecasz forum po chuj to piszeż jak to nikogo nie obchodzi wypierdalaj do Angli huju złamany pierdolona cioto jak ci Polska nie pasuje to wypierdalaj nikt nie będzie za tob± płakać cioto jak się dowiem kim jeste¶ to chyba ci huja wyrwe
kochanie skoro to ciebie nie interesuje to czemu sie denerwujesz ?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/12/2005 22:51
Jestem Dumny że jestem Polakiem i że mieszkam w Szczecinie!!!!Mi tu pierdolisz jak ma się zachwywać dobry kibic,że Anglik jest lepszy i wogóle pierdolisz.Wypierdlaj z formu po gadasz głupoty że szkoda gadać.POKEMON
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/12/2005 23:02
Kruchy Ty na polskim zamiast sie uczyc to chyba spałes . Popracoj nad ortografia bo az razi w oczy. Nie to zebym był sie czepiał
Polak ahah
kochanie skoro to ciebie nie interesuje to czemu sie denerwujesz ?
Marcin07 --> Zamknij wkoncu t± Pape bo jak widze twoja posty to juz mi sie Kupe chce !!
Ostatnio edytowany przez: Kula, 27 grudnia 2005, 23:54 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.