Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/11/2005 15:10
" Wydział dyscypliny PZPN-u ukarał szczeciński klub grzywn± w wysoko¶ci 5 tys. zł za naganne zachowanie kibiców podczas ligowego meczu Pogoń - Cracovia (m.in. rzucenie na boisko serpentyn, rac ¶wietlnych i ¶wiec dymnych, w wyniku czego sędzia przerywał spotkanie). "
Czy oni sa popierniczeni ? za kazdy mecz beda nam kare dawac ? na Wisle byly ostatnio race, dostali stadion kolejki i nikt o racach nie wspomial, a u nas sie do wszystkiego przypierdalaja i jakies kary z kosmosu - sedzia przerwal mecz ze wzgledu na swiece dymne a nie race - czy rzucanie serpentym jest zabronione podczas meczu i teraz nawet za to sie dostaje kary ?
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 30/11/2005 15:17
Kiedy¶ spiewano taka fajna piosenke której już dokładnie nie pamiętam leciało mniej więcej tak ... MKS MKS MKS to najlepszy klub Szczecin¶ki w Polsce jest jej kibice chuligani nie raz w Polsce rozrabiali MKS MKS ....
Z tego co zauwazylem to jak my to probowalismy rozkrecic to wazniejsze bylo skandowanie nazwisk typu. Elokan czy Edi Lecz do dzis nie rozumie reakcji ludzi na meczu z Kujawiakiem, kidy my spiewamy Pogoń gol ale ale to wszyscy sie gapili jak bysmy Ameryke odkryli, a przeciez wprowadził to B. chyba w pierwszym sezonie 1. ligi za antka ptaka ?
http://archiwum.legialive.pl/video/06leczna1_legia.mpg - wykonanie Legii, dosc szybkie a mimo wszystko ładnie brzmi
U nas to Ľle brzmi, bo w ogóle nie przeci±gamy "aaaa" tylko ¶piewamy "Pogońń Szczecińskaa", a powinni¶my "Pogońńńń Szczecińskaaaaaaaaa". Niech wkońcu Sandał poruszy na stadionie t± sprawe, bo bez kitu słabo to brzmi....
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 03/12/2005 23:26
No bo w moim mniemaniu (i chyba nie tylko moim) doping powinien byc nie tylko glosny ale tez powinien jakos brzmiec. To sie nazywa wtedy zajebisty doping
PS. Ogladam przed chwila mecz Pogoni w lidze+ i slychac nasz doping
PS2.
a powinni¶my "Pogońńńń Szczecińskaaaaaaaaa".
Nie wiem kto Ci "ń" przeci±gnie ale "Pooogooooooń" raczej kazdy da rade
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 04/12/2005 09:33
kiedys Sandal probowal zwolnic troche "Dzis zgodnym rytmem..." ale mu nie wychodzilo bo sam wolno spiewal a odrazu grupka jakas przyspieszala i po chwili caly mlyn juz zasuwal jak glupi. to moze by sprobowac opcji takiej jaka byla przy wprowadzaniu "Hej MKS"?? grupa by jakas zaspiewala w tempie odpowiednim bo wtedy fajniej to brzmi a pozniej reszta by moze wykminila jakie tempo ma byc
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 19/12/2005 16:47
mógł by mi kto¶ przypomnieć Pogońiarsk± kolende której już z bytnio niepamiętam ale było tak:
"wstańcie kibice Pogoń nadchodzi weżcie pały karabiny i ...... polskie gliny"
mógłby kto¶ cała zarzucić z góry dzięki
mógł by mi kto¶ przypomnieć Pogońiarsk± kolende której już z bytnio niepamiętam ale było tak:
...karabiny ...ale wymy¶liłe¶...odpu¶ć sobie pisanie na forum hihihihi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.