doping jak na taka malo liczbe osob w Mlynie dobry.Potwierdzilo sie , ze jak jest malo osob lepiej slychac Sandała i co za tym idzie prawie kazdy spiewa.
to ja chyba na innym meczu byłem! według mnie doping to był conjwyżej ¶redni
zauwaz ze bylo zajebiscie zimno i dosc malo oosb...
w sumie jak by wzi±¶ć pod uwage frekwencje, warunki pogodowe i gre to doping to doping był na duży+
tylko, że w drugiej połowie siedziałem na 7 sektorze i niektóre piosenki ¶piewane były tak cicho, że nie wiedziałem co było ¶piewane... byłyo też kilka momentów w których młyn "huczał' aż miło
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Kiedy budzę się po prostu dziarski chwat
a za oknem znów po prostu smutny ¶wiat
zazwyczaj wtedy w my¶lach się wybieram
na piękn± wyspę, istn± dzicz
dech zapiera, taka piękna jest, po prostu
rzekłby¶ kicz
o no, no, no, no, no po prostu rzekłby¶ kicz
Byc moze ktos pos±dzi mnie o plagiat ale mam to w dupie bo wyjezdzam do Stargardu na wczasy NARA
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/11/2005 17:32
kopiuk wklej...
Nie do¶ć ze jest to plagiat to co to robi w tym temacie, szkoda nie nadaja juz "mimi playback show" bo by¶ się załapał.
A tak na serio to co to ma wspólnego z Pogoni± its
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/11/2005 17:34
dobre bez problemów się przyjmie . Stworzyłes piosenke ktor± będzie spiewał cały stadion i praktycznie przez cały czas . Zamocno dobrane słowa i coż za refren no no no jestem pod zachwytem, a co do wczasów to też se wybrał pore. Miłego plazowania NARA
Witam, witam. Wymyslilem nowa piosnke, ktora zapewne przypadnie Wam do gustu. Oto ona
Kiedy budzę się po prostu dziarski chwat
a za oknem znów po prostu smutny ¶wiat
zazwyczaj wtedy w my¶lach się wybieram
na piękn± wyspę, istn± dzicz
dech zapiera, taka piękna jest, po prostu
rzekłby¶ kicz
o no, no, no, no, no po prostu rzekłby¶ kicz
Byc moze ktos pos±dzi mnie o plagiat ale mam to w dupie bo wyjezdzam do Stargardu na wczasy NARA
yyy... o co chodzi z ta piosenka? gubie sie lekko... gdzie mamy ja spiewac? na meczach jakiej druzyny? FC. KICZ?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 23/11/2005 23:13
Z t± piosenk± chodziło o to, że ,,autor'' chciał by¶ zabawny ale bardziej jest żenuj±cy... i pewnie się cieszy, że o tym napierdalamy więc skończmy
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2005 16:27
Temat do góry, on nie może się gdzie¶ zapodziac. Dawno u nas nie było tego:
http://archiwum.legialive.pl/video/04iraklis1_legia_gol.mpg
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2005 17:00
Bo jako¶ "4 łapy" mało się wi±że z Pogoni±, a to chyba o jej dopingowanie chodzi.Mi się one niebyt miło kojarzy gdzy ¶piewa j± chór chłopięcy piskliwymi głosikami- brzmi to na prawde smiesznie.
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2005 17:54
Na Polonii ani jedno ani drugie, na Kujawiaku probowane byl "Pogon gol ale" ale jak spiewa malo osob to to brzmi jak babcie w kosciele (nie obrazajac niczyjej babci).
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 27/11/2005 19:40
Ja ponawiam prosbe:
Tupiemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
Efekt jest zarypisty i nie trzeba ludzi uczyc slow, bo tupac to chyba kazdy umie:p
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.