Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2005 17:39
Nie wiem gdzie w moim po¶cie jest take cos<15 letni Kicu mowi, ze nie chce mu sie spiewac bo druzyna slabo gra i ma byc protest> Powiedziałem tylko ze doping zależy takrze od gry to chyba nic nowego.I nie jest tam nic o mnie napisane .A mój wiek niema nic do tej wypowiedzi i na dwuch wyjazdach tesz byłem mimo wieku bo cos o kilometrach napisałe¶.I jeszcze jeżeli mówicie o wieku to sie go niewstydze jak połowa ludzi tutaj kturzy s± w moim wieku a nie pisza rubryki puste zostawiaj±.ale niech wam bedzie
Ostatnio edytowany przez: Kicu, 15 listopada 2005, 17:46 [2 raz(y)]
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2005 18:05
kuuurwa... ciekaw jestem kiedy przestaniecie wałkować ten temat. to staje sie nudne. wszyscy krzycza, napinaja sie, rewolucja mentalna wisi w powietrzu... od ilu miesiecy tak ejst... Ci spiewaja... tamci nie... Ci graja lepiej inni gorzej, ten nie dziekuje, dzialki... sranie pierdolenie przez 24h na dobe. moze w ramach protestu zawiesimy sobie niebiesko-zolte skarpety na paskach... moize to ich przekona. wyluzujcie... my swoje oni swoje do chuja pana... czy trzeba o tym ciagle pisac? kazdy wie co ma robic, just do it ladies...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Hmm rozumiem, że młody jeste¶ ale: "kturzy", "tesz", "niema", "dwuch", "niewstydze" to lekka przesada...
Jeżeli chodzi o poruszany wła¶nie temat to chciałem napisać tylko, że jeżeli wszyscy będ± mieli do ¶piewania podej¶cie typu: "jaka gra, taki doping" to jeszcze trochę i na stadionie w Szczecinie będzie atmosfera gorsza niż w Grodzisku, a podczas następnego meczu z Ark± kibice tej drużyny zrobi± z naszego miasta to co my robimy z Wronek...
"Czy wygrywasz, czy nie..."
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemy¶lane słowa..."
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2005 20:28
zauważyłem że jak 11 sektor nie spiewa i np.: Sandał poszedł ich ogarniać to oni ¶piewaj± i tak samo jest z 12 sektorem my¶le że najlepszym rozwi±zaniem będzie postawienie np.: Sandała na 12 a Patyka na 11 żeby oboje rozkręcali piekło i wtedy dzieciaki i inni się mobilizuj±
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2005 20:36
Od siebie dodam tylko tyle: z tego co tu sie wypisuje jakies 90% osob z forum reguralnie "zasiada" w mlynie z czego kolejne 90% przychodzi tam aby ogladac grajkow i ich doping uzalezniony jest od poziomu pajacykow ups... pilkarzykow. żałosne...
Pewnie robcie sobie transparenty,wymyslajcie jakies idiotyczne przyspiewki,obrazajcie sie...a najlepiej zrobicie jak zostaniecie w domku-moze wtedy wizerunek naszego piekielka sie zmieni.pozdro dla normalnych
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 15/11/2005 22:56
DOping na meczu musi być i to przez cały mecz! ¦piewamy kurwa jak sama nazwa tematu wskazuje? A po co robić jakie¶ ¶mieszne protesty, co to da? Tylko zepsuje się klimat na stadionie, który tworzy się gdy jest doping (najlepiej gło¶ny )
P.S. pomysł rozmowy z grajkami uważam za całkiem dobry, jeżeli znalazły by się osoby z odpowiednim wiekiem i chętne do wytłumaczenia im że graj±c w POGONI trzeba walczyć i dawać z siebie wszystko, a nie olewać wszystko bo i tak kasa na konto spłynie
Ostatnio edytowany przez: Andrew 1000, 16 listopada 2005, 14:46 [1 raz(y)]
zamiast robić "szopki" z protestami i nie prowadzeniem dopingu lepiej za¶piewać piosenke w stylu: "POGOŃ GRAĆ KURWA MAĆ" lub "GRAĆ NA CAŁEGO I WALCZYĆ DO UPADŁEGO"
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/11/2005 12:56
ja sadze ze nie powinnismy robic zadnych glupich akcji w stylu wygwizdywania, niedopingowania itd... pomyslcie jakbyscie wy sie czuli gdybyscie wyszli na SWOJ stadion, przed SWOJA publicznoscia a tu gwizdy gorsze niz np. na pilkarzy arki... mi by sie szczerze odechcialo wszystkiego i jeszcze bardziej chuj bym wylozyl na gre. wiec proponuje zebysmy im pokazali ze jestesmy z Pogonia na dobre i na zle czasy i postarajmy sie wspiolnymi silami (my dopingiem na maxa na trybunach, pilkarze gra na maxa na boisku) poprawic sytuacje NASZEJ druzyny w tabeli, ktora nie jest zbyt rozowa...
tyle
Pogoń jest potęg± ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 16/11/2005 13:10
Jedna rada dla tych co chca sobie robic protesty i nie spiewac - wynocha z mlyna na inne sektory i po sprawie. Niech zostana ci ktorych chuj obchodzi gra pilkarzy i przychodza po to zeby dopingowac a nie tylko ogladac mecz i zobaczymy czy doping sie pogorszy.
Dla nas licz± się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Jedna rada dla tych co chca sobie robic protesty i nie spiewac - wynocha z mlyna na inne sektory i po sprawie. Niech zostana ci ktorych chuj obchodzi gra pilkarzy i przychodza po to zeby dopingowac a nie tylko ogladac mecz i zobaczymy czy doping sie pogorszy.
Jaki jest sens przebywania w młynie skoro ma nie obchodzić tam przebywaj±cych gra piłkarzy? Bezsensu.... Chyba dopingujemy ich a nie siebie?? Zreszt± z Twojej wypowiedzi wynika po¶rednio że doping można prowadzić w dzień w którym nie ma meczu-no bo chuj kładziesz na piłkarzy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.