Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2005 19:05
Takim pisaniem co było kiedy¶ i jak jest teraz nic nie zmienimy. Każdy wie. Najlepiej przej¶ć do konkretów. Wiem, że wiele osób z forum wymaga np. od MW, aby to oni stali przed wej¶ciem i wpuszczali tylko tych co powinni znajdować się na młynie, ale pamiętajcie, że MW to też ludzie. Ja bym proponował dać Nam wszystkim i MW trochę czasu, np. czas do końca SEZONU (nie mylić z rund±). Dopingujmy w takim składzie jaki jest obecnie. A przed nowym sezonem odpowiednie osoby mogłyby zaj±ć się takow± "selekcj±".
Teraz mam pytanie od siebie. Możliwe byłoby powrócenie młyna na sektor 7? Wiem, że kiedy¶ kto¶ o tym napisał, ale nie pamiętam odpowiedzi. Z góry dzięki.
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 09/11/2005 19:22
Mario Ty ty lepiej zmontuj stara ekipe z 7 z poczatku lat 90 i wpdanijcie na 12 na dol pospiewac i sie pokazac mlodziezy
czyli nazwalbym to wspomnien czar - spotkanie po latach
sporo osob rozeszla sie po calym stadionie i czaem trafi na twarz z tamtych czasów
Czytaj ze zrozumieniem (uczyli w podstawówce). Ja nie napisałem, że MW ma pilnować kto wchodzi na sektor. Napisałem, że niektórzy z tego forum tak pisz±. Natomiast póĽniej napisałem, że selekcj± mogłyby zaj±ć się ODPOWIEDNIE osoby, a nie MW. Pozdrawiam.
Mario Ty ty lepiej zmontuj stara ekipe z 7 z poczatku lat 90 i wpdanijcie na 12 na dol pospiewac i sie pokazac mlodziezy
sporo osob rozeszla sie po calym stadionie i czaem trafi na twarz z tamtych czasów
COBERKA_S dobry pomysł. Ale gdzie ich wszystkich znale¶ć. Rozpadło i rozproszyło się całe towarzystwo. Pozdro
Czytaj ze zrozumieniem (uczyli w podstawówce). Ja nie napisałem, że MW ma pilnować kto wchodzi na sektor. Napisałem, że niektórzy z tego forum tak pisz±.
Mam nadzieje, ze nasza wymiana zdan przyczyni sie do tego, ze juz tak pisac nie beda (taki cel wychowawczy - w ogolniaku uczyli).
pzdr.
COBERKA_S dobry pomysł. Ale gdzie ich wszystkich znale¶ć. Rozpadło i rozproszyło się całe towarzystwo. Pozdro
no z ty moze byc problem faktycznie, naglosnienie na stronie mialoby znikomu odzwiek choc kto wie, wieszkosc ludzi to juz stare pryki po 30, ale na Pogoń na pewno chodza
no z ty moze byc problem faktycznie, naglosnienie na stronie mialoby znikomu odzwiek choc kto wie, wieszkosc ludzi to juz stare pryki po 30, ale na Pogoń na pewno chodza
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/11/2005 12:11
We Włocławku ¶piewane były 2 nowe piosenki.
Może się przyjm± może nie. Na pewno jednak s± jak±¶ kolejn± alternatyw± na ci±głe Bo boju MKS
Oto one:
Nie poddawaj się i walcz
My kochamy Cię więc walcz
Nie poddawaj się, Pogoń wygrasz mecz
Nie poddawaj się i walcz.
I druga wesoła
Każdy ma jakiego¶ bzika, każdy jakie¶ hobby ma
My kochamy Pogoń Szczecin bo to Duma Pomorza
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/11/2005 17:58
Ten temat który poruszę nie jest przyjemny. Mi osobi¶cie gdy sobie o tym przypomnę też jest bardzo smutno i szlag mnie trafia na sam± my¶l o tych krakowskich szmatach. Chodzi o Naszego kolegę ¦P ANDRZEJA KUJAWĘ który został zraniony w tramwaju a w efekcie zmarł w szpitalu. Jak każdy wie było to przed meczem Polska -Anglia w Chorzowie. Mamy piękny transparent " Zawsze będziemy szli razem"; w każd± rocznicę jest minuta ciszy. Ale słuchajcie to nie wszystko! Była kiedy¶ tak ładnie ułożona pie¶ń na cze¶ć Andrzeja; tylko szkoda że większo¶ć jej nie zna albo zapomniała. Trzeba by było odnowić umysły i za¶piewać j± kiedy¶ aby wspomnieć Naszego Faraona. Pie¶ń ta ma takie oto słowa:
" 29 maja roku pamiętnego; zabiła Cracovia kolegę Naszego;
Nie ujdzie na sucho ten numer zuchwały; pom¶cimy Andrzeja by był w Glorii chwały;
Zajebiemy kurwę spod tej smoczej jamy; niech się nie panoszy pospulstwo z nożami;
Nie będzie lito¶ci dla Cracovii Kraków; co ma w swych szeregach łysych umarlaków".
Fajnie jak by wszyscy się tego nauczyli. Popsułem sobie sam humor; bo zawsze to wspomnienie mnie paraliżuje. Ale cze¶ć Naszemu koledze jest ważniejsza. pozdro
Ten temat który poruszę nie jest przyjemny. Mi osobi¶cie gdy sobie o tym przypomnę też jest bardzo smutno i szlag mnie trafia na sam± my¶l o tych krakowskich szmatach. Chodzi o Naszego kolegę ¦P ANDRZEJA KUJAWĘ który został zraniony w tramwaju a w efekcie zmarł w szpitalu. Jak każdy wie było to przed meczem Polska -Anglia w Chorzowie. Mamy piękny transparent " Zawsze będziemy szli razem"; w każd± rocznicę jest minuta ciszy. Ale słuchajcie to nie wszystko! Była kiedy¶ tak ładnie ułożona pie¶ń na cze¶ć Andrzeja; tylko szkoda że większo¶ć jej nie zna albo zapomniała. Trzeba by było odnowić umysły i za¶piewać j± kiedy¶ aby wspomnieć Naszego Faraona. Pie¶ń ta ma takie oto słowa:
Nie ujdzie na sucho ten numer zuchwały; pom¶cimy Andrzeja by był w Glorii chwały;
Zajebiemy kurwę spod tej smoczej jamy; niech się nie panoszy pospulstwo z nożami;
Nie będzie lito¶ci dla Cracovii Kraków; co ma w swych szeregach łysych umarlaków".
Fajnie jak by wszyscy się tego nauczyli. Popsułem sobie sam humor; bo zawsze to wspomnienie mnie paraliżuje. Ale cze¶ć Naszemu koledze jest ważniejsza. pozdro
Popieram, brawo.
ja rowniez sie podpisuje pod tym obiema rekami, jesli by tak sie wiekszosc nauczyla i zaspiewala bylo by cudnie
Odp: ¦piewamy k***a!!! - 10/11/2005 21:30
Pomysł godny uwagi!! Brawo dla pomysłodawcy, tyle że jest to pie¶ń smutna, poruszaj±ca bardzo delikatn± spefrę życia każdego człowieka, mianowicie ¶mierć i uważam że należało by zmienić ten oto wers.... "Zajebiemy kurwę spod tej smoczej jamy". jeżeli ma to być pie¶ń ku pamięci nie żyj±cego, te słowa s± nie na miejscu. Nawet w odnie¶ieniu do mordercy.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.