Odp: Śpiewamy k***a!!! - 11/10/2004 14:57
No temat do góry bo zapomną o nauce pieśni Trzeba w sobote wesprzeć piłkarzy bardzo głosnym dopingiem napewno sie on przyda i zmobilizuje piłkarzy do wspaniałej gry i zdobycia jakże ważnych 3 puktów.
MY równo z Bartem !! a inne sektory równo z nami
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 13/10/2004 16:08
Jak ktos nie umie jeszcze posenek co spiewamy na stadionie to na vce w dzuale spiewnik mozna sciagnac mp3 gdzie kibice spiewaja piosenki
Jak ktos nie umie jeszcze posenek co spiewamy na stadionie to na vce w dzuale spiewnik mozna sciagnac mp3 gdzie kibice spiewaja piosenki
Ja tam zajrzałem z ciekawości jak śpiewają "Pooogoooń Szczecińskaaaaa"-mnie się nie podoba że śpiewają bez przedłużania, nie ma takiego efektuAle może się to zmnieni 23 pażdziernika bo gramy z Legią i oni pokażą nam jak się śpiewa
Z Górnikiem tylko 3 punkty
Pozdro all
Pogoń 4ever
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 15/10/2004 09:36
Moim zdaniem powinnismy spiewac caly luk spiewa z nami wtedy to dopiero bedzie doping bo tak to zawsze najlepiej spiewamy na 11 i 12 ostatnio tez sie wlaczala 9 i 10 bo jak spiewamy caly stadion spiewa z nami to zadko kto spiewa moim zdaniem trzeba namowic luk zeby spiewal to wtedy tez inne sektory moze zaczna wtedy bedzie
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 15/10/2004 12:36
Bedzie lepiej niz ostatnio Ci co maja przyjsc i spiewac to zrobia a inni co przychodza tylko dla wynikow oleja ten mecz.Raczej malo prawdopodobne jest zeby zaczal spiewac caly stadion ale luk to jest juz mozliweA jak niektorzy nie znaja slow niech zajrza do spiewnika na v.pl!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.