"- W ostatnich miesiącach mieliśmy około 12 telefonów od rodziców młodych piłkarzy w Lechu Poznań - zdradza A. Gołubowski. - Pytają, czy mogą przenieść swoich synów do Pogoni. Przyczyny są różne, ale fakt, że zgłaszają się do nas świadczy, że opinię w Polsce mamy coraz lepszą."
Podbijam, jesli ktos z Was ma najnowsze wydanie Pilki Noznej i moze wrzucic skan wywiadu z Mroczkiem, byloby super.
Jestem za granica i nie mam dostepu do polskiej prasy...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/01/2016 13:03
No i oficjalnie Czesiu przyznał, że Muraś naprawdę chciał wracać do Gdyni. Fajnie jest mieć ten spokój, że mimo wszystko w tej rundzie i następnym sezonie jeszcze go u nas zobaczymy.
Rafał teraz z Pogonią będzie miał szansę powalczyć o wyższe cele. Dobra decyzja. Myślę, że nie ma kibica Pogoni którego by nie ucieszyło to że zostanie.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/01/2016 22:51
Ten Janukiewicz to mógłby dać już spokój, jak go szanowałem i lubiłem tak teraz z każdą kolejną wypowiedzią w mediach (głównie społecznościowych) zastanawiam się o co mu chodzi i do czego dąży takimi wpisami.
Co tutaj Michniewicz powiedział niby co go tak zabolało albo co byłoby jawnym kłamstwem?
Bo ja nie widzę w cytacie dotyczącym Janukiewicza niczego zdrożnego ani mu uwłaczającego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.