poziom dziennikarstwa osiągnął dno już dawno. jeśli faktycznie ktoś się inspirował twoimi mądrościami, to zaczynają pukać w dno od spodu. to jest jakaś masakra.
"Oczywiście, że idąc do Chin człowiek nie chce nauczyć się mówić po chińsku, a kieruje się finansami. Trzeba to powiedzieć otwarcie"
Przynajmniej nie ściemniał po co tam poszedł.
Sztab szkoleniowy Pogoni pozostanie taki sam w najbliższym czasie?
- Sztab zostaje w tym samym składzie. Nie miałem dużego wpływu na to, czy będą w nim zmiany. Taka jest decyzja, a ja ją jak najbardziej akceptuję. Jaka będzie sytuacja za jakiś czas? Wszystko wyjdzie w praniu.
Hehehe grzesiu działa.
"- Nie wiemy jeszcze dokładnie jak będzie z Marcinem Robakiem. Wierzę, że jeszcze zagra w tym roku. To samo z Adamem Frączczakiem, który także może nam pomóc. To piłkarze, którzy dają nam dużo w ofensywie i są ważni dla zespołu."
Plus taki, że widzi Adama z przodu a nie z tyłu.
"Jak pierwsze wrażenia związane z obiektami Pogoni? Można porównać z Chorzowem?
- W Chorzowie jest jedno boisko do treningu. Tutaj jest ich zdecydowanie więcej. Poza tym jest podobnie. Stadion jest tak samo stary, jak na Cichej. Nie są to duże różnice."
Ehh żeby nasz stadion z tym czymś od nich. Jedno się zgadza, oba stara stadiony ale jednak nas bez porównania lepszy.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 24/10/2014 15:14
W wyniku uderzenia pioruna, 15 października, w jeden ze słupów oświetleniowych na stadionie im. Floriana Krygiera w Szczecinie, częściowemu uszkodzeniu uległ telebim, kilka bram wejściowych oraz komputerów.
Jeżeli zostały uszkodzone bramy, to ktoś wie czy któreś wejścia będą zamknięte?
Edit: Ok znalazłem odpowiedź
W efekcie podczas najbliższego meczu Pogoni Szczecin z Cracovią Kraków telebim będzie wyłączony. Utrudnione może być też wejście na obiekt przez kilka kołowrotów. - Za wszystkie niedogodności przepraszamy - dodaje Ł. Kolasa.
I to by było na tyle jeśli chodzi o "dżentelmeńską" umowę, że nie będzie chciał kasy bo podali mu rękę i wyciągnęli go z niebytu (ktoś tak tutaj wspominał). Bo raczej tematu by nie poruszali jakby nie było coś na rzeczy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.