Gyurcso zagra z Rosja, tam mozna ladnie wytransferowac a juz na pewno za wiecej niz marne 50 tys. euro. Nie wiem jaka idea przyswiecala tej decyzji, tak to sobie tlumacze. Jak tak sie dzieje, to niech faktycznie cos z tego bedzie poza jakas tragiczna kontuzja.
Na podstawie jednego meczu nie, ale jedno spotkanie może przesądzić o transferze.
Sam sobie Zaprzeczasz w tej wypowiedzi. Jeżeli jeden mecz może przesądzić o transferze?
Skoro to takie dobre puszczać zawodników wcześniej to pewnie w następnym sezonie taka praktyka będzie kontynuowana. Raz, że zawodnik wypoczęty dwa wg słów prezesa wprowadza to dobrą atmosferę w drużynie. Mam nadzieję, że inne kluby pójdą tym tokiem rozumowania.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 01/06/2017 19:54
Szczerze mówiąc to już chyba przestało mnie interesować co będzie z Pogonią i innymi klubami w ekstraklasie. Nie po to chodziłem przez tyle czasu na mecze z wiochami żeby teraz takie coś przeżywać.
Szczerze mówiąc to już chyba przestało mnie interesować co będzie z Pogonią i innymi klubami w ekstraklasie. Nie po to chodziłem przez tyle czasu na mecze z wiochami żeby teraz takie coś przeżywać.
Będzie dobrze
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 03/06/2017 08:41
Ten kilkunastoletni dzieciak co go Real wyłowił od nas, w testowym meczu jego drużyna wygrała 6:0 i strzelił bramkę i zaliczył trzy asysty
A jego marzeniem jest gra w Barcelonie
Na podstawie jednego meczu nie, ale jedno spotkanie może przesądzić o transferze.
Sam sobie Zaprzeczasz w tej wypowiedzi. Jeżeli jeden mecz może przesądzić o transferze?
W niczym nie sobie nie zaprzeczam i podejrzewałem, że konieczne będzie wyjaśnienie.
Kluby nie oceniają zawodnika na podstawie jednego meczu, tylko zazwyczaj obserwują go długo i uważnie, znają dobrze jego mocne i słabe strony przed zakupem. Jeden mecz, np. prestiżowe spotkanie międzynarodowe, może pomóc podjąć decyzję, że lepiej kupić tego Gyurcso z Pogoni, niż skrzydłowego z drugiej ligi niemieckiej. Jeden mecz może również spowodować, że klub zainteresuje się piłkarzem, zobaczy jego ostatnie mecze i zdecyduje się na transfer. Jedno spotkanie może zmienić wiele.
W niczym nie sobie nie zaprzeczam i podejrzewałem, że konieczne będzie wyjaśnienie.
Kluby nie oceniają zawodnika na podstawie jednego meczu, tylko zazwyczaj obserwują go długo i uważnie, znają dobrze jego mocne i słabe strony przed zakupem. Jeden mecz, np. prestiżowe spotkanie międzynarodowe, może pomóc podjąć decyzję, że lepiej kupić tego Gyurcso z Pogoni, niż skrzydłowego z drugiej ligi niemieckiej. Jeden mecz może również spowodować, że klub zainteresuje się piłkarzem, zobaczy jego ostatnie mecze i zdecyduje się na transfer. Jedno spotkanie może zmienić wiele.
W dalszym ciągu jest to seria spotkań. Jedynie zależy po którym meczu zamknie się cykl obserwacji. Teraz wróćmy do naszego podwórka. Czy spotkanie Andora-Węgry, albo Białoruś-Bułgaria należy do gatunku prestiżowych, w których gra może przeważyć o transferze? Jeżeli mecz miał potwierdzić decyzję o transferze Gyurcsó to nie wiem jaki klub po jego ostatnim występie w kadrze zdecyduje się na transfer.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.