Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 08/06/2016 13:35
W tym wywiadzie, odniosłem wrażenie, jakby dziennikarz starał się namówić go, do powiedzenia, że nie warto przywiązywać się do barw, do klubu, ba wręcz zasugerował, że takie podejście to wręcz głupota. Ale Mikołaj konsekwentny jest i nie dał się mu. Aż myślałem, że autorem tego wywiadu jest Stanowski...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/06/2016 12:32
wrzucam dla tych co nie czytali: http://dumapomorza.pl/pogon-po-godzinach-wiodlem-normalne-zycie-stwierdzilem-ze-nie-bede-jezdzil-gdzies-po-i-ligach-i-od-pierwszego-do-pierwszego-martwil-sie-czy-dostane-pieniadze/
"Cieszyliśmy się z utrzymania, ale pamiętam, że trener Wdowczyk nie był zadowolony, bo przegraliśmy. Trener był jednak taki, że chciał nas uczyć tego, że zawsze trzeba wygrywać."
Mam nadzieję, że nasz nowy trener tak samo będzie próbował ich uczyć tego, czyli to co zepsuł Michniewicz a wręcz zabił.
Szkoda, że te pieprzenie debili do niego dochodzi.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/06/2016 14:37
Jak Adam znów dobrze przepracuje sezon to będzie miał pewny skład. To zawodnik który jak jest w formie potrafi napędzić niesamowicie atak.
Jak kolejny trener będzie go wystawiał w obronie a nie w pomocy to będzie dupa nie trener.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/06/2016 16:20
A może potrzeba nam obrońcy z takim ciągiem do ataku? Serio myślicie, że tylu trenerów to idioci? Nie bez powodu kolejny już trener widzi go w obronie. Taka jest teraz piłka, że lepszy jest obrońca który potrafi zagrać dobrze w ataku a trochę gorzej w obronie niż solidny w obronie nie dający nic w ataku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.