Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/04/2016 16:47
Pomijam kwestię zwolnienia Michniewicza, o której tam rozmawiają.
Ale wyśmiewanie niezadowolenia ludzi z powodu brzydkiej gry ? I jeszcze ich riposta ? "brzydki to oni mają stadion". To jest dno a nie dziennikarstwo.
Najlepiej gdy ten od riposty ze stadionem, próbował przeforsować pogląd, że to pewnie tylko grupka kilkudziesięciu osób twierdzi tak, to od razu dostał krótką od Stanowskiego, że wcale tak nie jest. Że Michniewicz na każdym kroku, z każdej strony spotyka z krytyką gry, jak mu wiele razy mówił. I ta mina gościa, jakby mu zabawkę zabrano sprzed nosa, bo chciał zabłysnąć a tu ...
Ale co do tego, że Stanowski bierze informacje z forum tutaj i v.pl. Swoje informacje opiera przede wszystkim na komentarzach pod newsami od v.pl. Już parę razy dziwiłem się, jak na Twiterze przeżywał, co też kibice na kibicowskim forum wypisują za bzdury. A przecież nic tutaj takiego nie było, co twierdził. I jak go zapytałem, to przyznał, że pisząc "kibicowskie fora", chodzi mu o komentarze z v.pl.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 28/04/2016 10:02
Warto dodać, ze 4000 zł kary dodatkowo za opóźnione wyjście piłkarzy po przerwie. Te kary ekstraklasy to jakaś farsa, ale z drugiej strony dostawaliśmy już podobne kary wcześniej. Śmierdzi recydywą 😂
A odnośnie tego programu to Stanowski ma racje. Notujemy progres z sezonu na sezon, a dalej dookoła wielu malkontentów. Styl się nie podoba koneserom. Bo w poprzednich sezonach to były piłkarskie uczty same...
"Dziś mija dokładnie 5 miesięcy od ostatniego meczu Dawida Korta w barwach Bytovii Bytów, gdzie przebywał na wypożyczeniu. Od tego czasu zdążył już zdobyć gola w Ekstraklasie, ale w kronikach zaplecza nadal występuje.
Mimo rozegranych już 8. kolejek I ligi w 2016 roku, liderem w klasyfikacji asyst nadal jest Dawid Kort."
Jak to jest, że niby klub nie ma długów, wyszedł na prostą, w nowym sezonie podobno większy budżet a i tak mamy nadzór finansowy nad wypłacaniem należności ?
Nie jest to nic niepokojącego według mnie. Mamy pewnie jakieś zadłużenia względem piłkarzy może trenerów (wcześniejsze rozwiązanie kontraktów), które są rozłożone w czasie. Lepiej płacić ratami niż wypłacić każdemu z miejsca całą dłużną sumę. I stąd nadzór.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/05/2016 18:48
Daniel Trzepacz
@dantrzep
Jeśli chodzi o nadzór finansowy, Pogoń zalega tym, którzy odeszli rok temu. Robak, Janota, Rogalski, Bąk. Premie i kwoty za rozwiązanie umów
18:28 - 13.05.2016
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.