Co za lewackie kurwy...Niby komuny nie ma już u nas od ponad 20 lat, niestety całe "elity" wojskowe, policyjne czy sądownicze to dalej czerwone ścierwo. Ustrój się zmienił, ludzie zostali.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 18/10/2015 14:35
Nie wiem po co są takie wywiady.Rozmawiacie o transferach? -tak.na jakich pozycjach?- nie mogę powiedzieć.Kończą się kontrakty?- tak rozmawiamy,mamy swoje przemyślenia... i tak cały wywiad.
Wiadomo że teraz nic nie powie konkretnego.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 24/10/2015 12:37
Daniel Trzepacz @dantrzep 1 godz.1 godzinę temu Szczecin, Zachodniopomorskie
Rok temu włodarze Pogoni gościli w Espanyolu Barcelona. Teraz Espanyol szykuje się do wizyty w Szczecinie.
Jak zobaczą stadion na własne oczy to nie wróże nic dobrego tym kontaktom
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Co to jest kurwa za wypowiedź?! Nie boli go wysoka porażka, bo zagrali słaby mecz? Jakby dostali 10:0 w pizdę to też by go nie zabolało... Nie dziwię się, że ostatnio gramy jak gramy, skoro mentalnie zawodnicy mają takie podejście do meczu. Jebie ich to czy przegramy 1:0 czy 10:0, bo usprawiedliwieniem i tak będzie, że "słabo zagrali". I to jeszcze kurwa z cracovia... ręce opadają.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/10/2015 13:10
Wyżej wspominałem o tym jak wyluzowany był Fojut. Ale on to akurat jest "nowy", może nie zdawać sobie sprawy z całej otoczki i przyczynach jej z nożownikami. Pomijam już oczywiście stosunek do przegranej, bo to aż się prosi o cierpkie słowa.
Ale ktoś tutaj napisał, że Zwoliński schodząc z boiska, był uśmiechnięty i przybijał piątki z innymi. To jest dopiero nieporozumienie. To jest wychowanek Pogoni. A on, od zawsze pod tym względem był nie asymilującym się z nastrojami wśród kibiców. To przecież on wygłaszał teksty o tym, że to jakieś chore jest, że kibice z Arki go wyzywali, tylko dlatego, że ze Szczecina jest, że z Pogoni, że tego nie rozumie. Swoim zachowaniem po meczu z nożownikami, wykazał brak wrażliwości na jakikolwiek uczucia kibiców, jeśli naprawdę uśmiechnięty przybijał piątki.
Jak mówiłem, prawdziwą wartość obecnej drużyny, poznamy po pierwszej porażce. Na razie nie nastrajają optymistycznie swoim podejściem. Zobaczymy jak im pójdzie w kolejnych meczach.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/10/2015 13:52
Zachowanie Fojuta nie jest niczym specjalnym.To człowiek o dużym dystansie do tego co sie dzieje,gdzie gra,jak gra etc.Jest człowiekiem szczerym i kto czytał jego wywiady czy nawet oglądał jak był gościem w canal+ to wie że nie przywiązuję on wagi do barw,gatunku meczy etc.
To co powiedział jest faktem...zagrali beznadziejnie i zdawali sobie sprawę że z taka gra ten mecz wtopią.
Zwoliński po meczu rozmawiał z sędziami i to do nich jakiś uśmiech posłał.Moim zdaniem jedyny zawodnik co wczoraj dawał z wątroby .
Lepiej niech nie rozpamiętują tego meczu tylko go przeanalizują i zepną poślady na Górnik bo na Legii nie maja czego szukać.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/10/2015 14:25
Przecież słowa Fojuta bardzo celne. Nie boli, bo byli tak chujowi, że zasłużyli na ten wynik. Boleć to może niezasłużona porażka, a tak trzeba wyciągnąć wnioski i wygrać kolejny mecz.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/10/2015 12:42
pozdrawiał kibiców legii ? Dziwne, bo oglądałem i nie pamiętam żeby ich pozdrawiał. Pozdrawiał kibiców Pogoni Szczecin i mieszkańców Szczecina. O legii nie słyszałem nawet słowa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.