Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/09/2015 20:50
Liga+ na Canal+ to jakiś żart ...
Komentarz po meczu Pogoni? Murawski rozegrał dobry mecz, Zwoliński grał chory - koniec, wracamy do rozmowy z Kapustką z Cracovii i rozmawiamy o dupie maryny (koszulce Węgrzyna).
Come on, zajebisty Murawski, Matras, Fojut - a oni dwa zdania?
Bijemy lidera, nie mamy przegranego meczu, zero komentarza?
Jakby Legia ograła lidera to by poświęcili temu pół programu.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/09/2015 21:01
Dlatego przestałem ten szajs oglądać. Merytorycznie to zarzucić im nic nie można, ale ewidentnie Pogoń to nie jest dla nich team, o którym warto mówić dłużej niż 2 minuty..
Pewnie za daleko od " stolycy" ...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/09/2015 21:06
no ale po co maja pompować nam balonik.Bardzo dobrze że nie ma zachwytów bo ..sorry ale zagraliśmy tylko 45 min. bardzo dobrej piłki.Niech chwalą Legie i Lecha... a presja na kopaczach robi swoje (patrz. gdzie jest Lech dzisiaj).
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/09/2015 21:08
Widzę, że nie tylko ja zwróciłem uwagę jak błyskawicznie przelecieli nad omówieniem meczu ... Mam wrażenie, że poświęcili czas na mecz Pogoni z Piastem, na beznadziejną, nudna rozmowę z gościem . Tak szybko skończyli gadać o Pogoni, że przez chwilę się zastanawiałem czy nie przysnąłem na chwilę czy jakie licho.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/09/2015 21:53
Niech sobie dalej leją do pyska z Kaziem w tym C+. Zesrają się z tym kapustką, który jest ogórem, którego jeszcze kilka miesięcy temu objeżdżali kelnerzy ze Stargardu. Boli, że idzie nam dobrze i ma boleć.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Nic ich nie boli , mają to gdzieś . Na jaka dziedzinę życia nie spojrzysz to Szczecin czy ogólnie cały region jest gdzieś na uboczu. Taki trend ogólnopolski
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 14/09/2015 10:24
Za Wdowczyka i naszej gry, gdzie na 4 miejscu skończyliśmy na koniec rundy zasadniczej, strasznie się nami jarali. Pogoń była n ustach wszystkich. Ludzie nam Puchary wróżyli, a potem przyszła runda mistrzowska i fejm się skończył ...
Liga + ma teraz taką formułę i już. tak samo jak i sobotnie jak i niedzielne wydanie Ligi plus jest teraz dnem tego co było kiedyś, ale nie szukajcie dziury w całym.
To, że mało mówili o Pogoni - trudno. nie tylko o Pogoni tak jest, ale o innych meczach tak samo mało mówią..ale że Was bardziej interesuje Pogoń a nie inne kluby to zdanie macie takie, że olewany jest temat.
Róbmy swoje.. kto był na meczu to ma swoje zdanie,albo wymieni uwagi ze znajomymi... a co powie Kaziu i czy Kaziu się spuści to już mało mnie i mam nadzieję Was obchodzi..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.