Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/07/2015 13:09
takiego zawodnika, który z góry wiadomo, że nie wytrzyma całego meczu nie powinno być w 11.
Już przed meczem wiadomo że jedna zmiana zmarnowana, nie daj Bóg jakieś kontuzje i lewa strona leży, bo mamy na niej SKRZYDŁOWEGO, który oddycha rękawami od 50 minuty. Totalny bez sens.
Ten skrzydłowy jest po to, żeby wspierać Nunesa, który jest przeciętny w defensywie, a przeciwnik ma potencjał na tej stronie. Mura takiego wsparcia nie zapewnia.
A tu ciekawostka, były piłkarz Chelsea i Reading (jako junior) i niższych poziomów rozgrywkowych (jako senior) , a dzisiaj.... lekkoatleta biegający "setkę" poniżej 10 sekund
A w ogóle zamierzają się zając ukaraniem bambusa za ten brutalny faul czy nie ? jeśli nie to aż nie chce mi się wierzyć, żeby klub się o to nie upomniał ...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 22/07/2015 18:10
A w lidze + czy w czasie meczu coś mówili, że skoro sędzia nie odgwizdał tego przewinienia to jest to sprawa dla Komisji. Przecież jakby mu urwał nogę, wszyscy to widzieli ale sędzia stał odwrócony plecami i nie zareagował to gościowi by się upiekło ? Przecież to nie jest logiczne.
Tak czy inaczej klub powinien złożyć zależenie i mam nadzieję, że tak zrobił. Jakoś jestem dziwne spokojny, że takie kluby jak Legia czy Lech nie odpuściłyby tak tej sprawy.
Moim zdaniem to jest paranoja, bo gryzącego Suareza ukarano kilkoma miesiącami pauzy od piłki za stosunkowo niewielkie przewinienie. A takiego Tetteha, który mógł skończyć karierę Aki, póki co nie czeka nic, i co gorsza nawet nie ma na niego nagonki. Myślałem, że tęgie głowy chciały walczyć z takim bandyctwem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.