Przypomnialo mi sie dzis, ze kilka lat temu Adam Wosik nakrecil film "Duma z Pomorza". Mieszkam za granica i nie mialem okazji obejrzec tego filmu, a wiem ze byl wyswietlany w jakims kinie w Szczecinie. Czy ktos z Was orientuje sie, czy mozna ten film gdzies sciagnac lub zakupic online?
W Fakcie informacja, że Janukiewicz ma sporo ofert. A oprócz tego rozmówka z Długoszem, który beszta władze Pogoni (słusznie). Z rozmowy wynika, Janukiewicz nie ma wstępu na boiska Pogoni, spakowano mu rzeczy w karton i bez żadnego dziękuje oddelegowali.
Pod względem czysto sportowym faktycznie możemy nie mieć pewności co do umiejętności zastępców Radka, to fakt. Janukiewicz był pewnym punktem.
Jeśli chodzi o względy pozasportowe, to oczyszczenie atmosfery w szatni i tam samym w całej drużynie może być bardzo korzystne.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 03/07/2015 12:28
Ale informacje, że nie ma wstępu na stadion tylko potwierdzają to dlaczego ostatnio trenował na orliku. Kolejny dowód, że traktują swoich piłkarzy, tych zasłużonych, jak szmaty. Pytasz się jak długo jeszcze ludzie będą płakać ? Tak długo aż będzie ciągnął się smród po ich chujowych zagraniach.
Najlepsze, że jak kiedyś rzucili info, że są wpisani na listę transferową i ludzie się oburzali, że ich godnie nie pożegnano to w klubie twierdzili, ze to tylko wpisane na listę, to nie jest jeszcze pożegnanie. Jak znajdą klub to będzie pożegnanie i co ? Maks znalazł klub, poszedł na rękę i rozwiązał kontrakt i co ? nic, pozwolili sobie na suchy krótki komunikat na stronie, który szybko utonął wśród nowych newsów. Ba, nawet na tym głupim fejsie na którym się tak promują, nawet słowem o tym nie wspomnieli. Więc nie oczekuj, ze ludzie szybko przestaną jak to określiłeś "płakać".
Ostatnio edytowany przez: Icar, 3 lipca 2015, 12:33 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 03/07/2015 12:29
Warto tylko dodać, że charakterologicznie ta szatnia to w większości bydło, padlina i należałoby to całe towarzystwo tinderowo-snapchatowej adoracji rozgonić, tylko że tak się nie da. Nawet nie trzeba się specjalnie wysilić, żeby co po niektórych graczy za 5 groszy w takich czy podobnych aplikacjach znaleźć - rzecz jasna lansujących się bez końca. Wdowczyk kilkoma kurwami rzucił (chociaż w tym też zdarzało mu się przesadzać), to był w miarę respekt i ryje trzymane, potem przyszedł Kocian z nogami z waty i kolega Czesio, no to się rozbawiło towarzystwo, nie mam tu koniecznie na myśli klubów nocnych.
Ale największy problem taki, że tak to jest w każdym ekstraklasowym klubie... Jak będą grać, to będzie dobrze, jak nie będą, no to gorzej, pieniążki lecą, życie trwa dalej.
Ogólnie to mam to gdzieś, ale poważny facet z głową na karku nie miałby według mnie lekko w szatni w takiej lidze. Poważny - nie mam na myśli tutaj charyzmatyczny, ale taki, który nie chleje, nie pieprzy co dwa dni innej dziewczyny i nie przychodzi na każdy trening w innych Raybanach.
Długo jeszcze będzie płacz na forum po Janukiewiczu? Jeszcze nie wiemy czy zmiany przyniosą poprawę czy pogorszenie...
Pod względem czysto sportowym faktycznie możemy nie mieć pewności co do umiejętności zastępców Radka, to fakt. Janukiewicz był pewnym punktem.
Jeśli chodzi o względy pozasportowe, to oczyszczenie atmosfery w szatni i tam samym w całej drużynie może być bardzo korzystne.
Pieprzysz żeby pieprzyć o tym oczyszczaniu atmosfery, czy coś wiesz konkretnego? Jak wiesz to napisz.
Czy to coś w rodzaju wiem, ale nie powiem?
Ogólnie to mam to gdzieś, ale poważny facet z głową na karku nie miałby według mnie lekko w szatni w takiej lidze. Poważny - nie mam na myśli tutaj charyzmatyczny, ale taki, który nie chleje, nie pieprzy co dwa dni innej dziewczyny i nie przychodzi na każdy trening w innych Raybanach.
Stać go to tak robi, a Ty mu zazdrościsz. Piłkarz ma zapierdalać na boisku.
Przypomnialo mi sie dzis, ze kilka lat temu Adam Wosik nakrecil film "Duma z Pomorza". Mieszkam za granica i nie mialem okazji obejrzec tego filmu, a wiem ze byl wyswietlany w jakims kinie w Szczecinie. Czy ktos z Was orientuje sie, czy mozna ten film gdzies sciagnac lub zakupic online?
Stać go to tak robi, a Ty mu zazdrościsz. Piłkarz ma zapierdalać na boisku.
Ten, który najwięcej zapierdalał właśnie został wypierdolony, a to, że im zazdroszczę.. uważaj jak tam sobie chcesz Zazdroszczę im, że mieli szansę się przebić i ustawić, bo odrobina więcej umiejętności i szczęścia dla każdego z nas i bezstresowy zawód na 20 lat gotowy.
- Życie pisze rożne scenariusze, na dzień dzisiejszy jestem w Pogoni i naprawdę nie zastanawiałem się co by było gdyby przyszła oferta z Legii bądź Lecha. Jak już to myślę o kierunkach zagranicznych."
Szkoda, że wprost nie powiedział, że nie widzi siebie w lechu. Dzisiaj takie czasy są, że pewnie nie czułby się źle w tej koszulce. W końcu
wspominał o Gdyni, gdzie części kibiców nie podobało się to, że jest ze Szczecina i uważał, że nie jest to normalne zachowanie ...
Ostatnio edytowany przez: Icar, 4 lipca 2015, 17:42 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.