Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/04/2015 15:30
"Dumapomorza.com.PL
4 godz. ·
Czesław Michniewicz wygląda na niezniszczalnego tytana pracy, co pokazał już w ubiegłym tygodniu.
Teraz zamiast jechać do domu po długiej, całonocnej podróży z Krakowa, został w klubie i ogląda mecz rezerw."
Normalna postawa np. w lidze angielskiej. Wspominał o tym w swojej autobiografii Harry Redknapp. Za jego czasów kariery zawodniczej robił tak jego menedżer w West Ham United. Redknapp przejął ten zwyczaj i sam tak robił będąc menedżerem. Oglądał jeśli tylko mógł rezerwy i drużyny młodzieżowe, wychodząc z założenia, że nic lepiej nie motywuje zawodników niż oko głównego coacha.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 20/04/2015 15:34
sport.pl to jest jakas odnoga gazety wyborczej ? przeciez to jest jakies kurwa niesamowite co oni wypisuja. to samo robi parada na kurierze. wielcy kurwa dziennikarze, rzygac sie chce
Wojciech Parada @WojciechPar · 18 kwi
Jeżeli Podolińskiego zastąpi w Cracovii Wdowczyk, to te 5, czy 6 tys. jego fanów będzie od tej pory kibicami Cracovii ? Dobrze kombinuję ?
Myślałem, że skoro poziom tego człowieka już dawno sięgnął mułu, to już nie da zejść się niżej... Jakże się myliłem.
Skoro Parada jest idiotą, to cała redakcja Kuriera powinna być leczona psychiatrycznie....
7 meczów zakazu plus jeden z żydami. Bez kar finansowych!
Komisja ligi zrezygnowała z nałożenia na nas kary finansowe! Odwieszone zostały nam 3 mecze zakazu wyjazdowego plus 4 mecze wyjazdowe dodatkowo. Do tego zakaz na najbliższy wyjazd do miasta noży.
Dobrze chociaż , że nie zamknęli nam trybun i nie nałożyli żadnej kary finansowej
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 20/04/2015 20:12
W radioszczecin wlasnie trwa audycja - puscili pioseneczke "bez nienawisci sport" a teraz wypowiadają się Ufland, Wosik, Elmerych i jakiś gosciu od ekstraklasy i uwaga Wojciech Kowalczyk
cracovia kara 40 tysiecy zlotych + 1 mecz zamkniety stadion
facet od ekstraklasy gada tak mądrze, ze jestem w szoku. miazdzy redaktorka i kowala. pozytywna zmiana w rozumowaniu swiata kibicowskiego przez ekstraklase i pzpn ? mam nadzieje.
wedlug prowadzącego rozmowe redaktora radia kibice Pogoni celowo spoznili sie na mecz
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 20 kwietnia 2015, 20:40 [3 raz(y)]
To jeszcze tak a propos parady, wpis z jego Twittera z soboty wieczór, gdy jeszcze krążyły spekulacje, że trenerem cracovii może zostać Wdowczyk:
Wojciech Parada @WojciechPar · 18 kwi
Jeżeli Podolińskiego zastąpi w Cracovii Wdowczyk, to te 5, czy 6 tys. jego fanów będzie od tej pory kibicami Cracovii ? Dobrze kombinuję ?
Myślę że ten antyportowy "redaktor" ma dupę nie od parady i kombinuje tak żeby go 5-6 tyś.kibiców Pogoni zapinało w pozycji na Piroga...
W radioszczecin wlasnie trwa audycja - puscili pioseneczke "bez nienawisci sport" a teraz wypowiadają się Ufland, Wosik, Elmerych i jakiś gosciu od ekstraklasy i uwaga Wojciech Kowalczyk
cracovia kara 40 tysiecy zlotych + 1 mecz zamkniety stadion
facet od ekstraklasy gada tak mądrze, ze jestem w szoku. miazdzy redaktorka i kowala. pozytywna zmiana w rozumowaniu swiata kibicowskiego przez ekstraklase i pzpn ? mam nadzieje.
wedlug prowadzącego rozmowe redaktora radia kibice Pogoni celowo spoznili sie na mecz
z troszkę innej beczki, oglądając w sobote ten mecz, z Perspektywy Canal + Kazek Węgrzyn był strasznie wkurzający ,gadał jak kibice rzucali racami ,że "co to za kibice ,ciekawe czy ich można w ogóle tak nazwać", gadał właśnie też ,że nie dość ,że się spóznili na mecz, to jeszcze te race..Pajac jeden.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Mało tego, facet był tak podekscytowany, że zaczął gadać nawet o walkoweru za te zachowanie. Przez moment mu prawie uwierzyłem
No i odniósł skutek bo jak potem gadałem ze znajomymi to byli wkurwieni na ten incydent i dopiero po wytłumaczeniu powodów tego zdarzenia zmienili zdanie i zaczęli uważać, że słusznie się stało (co do rac). Na szczęście cała ta akcja z nagłośnieniem w mediach o przyczynach awantury w Krakowie i ten list ze strony zarządu Pogoni, pomógł zniszczyć obraz przedstawiany przez panów z canalu + sport i męskiej kurwy Parady.
Rzucanie płonących rac na inne sektory wypełnione ludźmi kwalifikuje się do natychmiastowej reakcji policji, która powinna bez zbędnych ceregieli powalić na ziemię, skuć i spałować nie tylko prowodyrów, ale wszystkich obecnych na sektorze.
Mam nadzieje, ze za te slowa parada poniesie odpowiedzialnosc. Jak mozna takie gowno trzymac w redakcji?
To jest celowe prowokowanie i podżeganie do nienawiści, że strony tego pseudo "redaktora" zero etyki , a niby ludzie inteligentni.
Ostatnio edytowany przez: Frenzy48, 21 kwietnia 2015, 15:39 [1 raz(y)]
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.