Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2015 02:51
Jeśli tutaj Maksymalnego nie zbanowali za wyzywanie ludzi od skurwysynów i innych takich podobnych słówek, to nie macie co się łudzić, ze tego użytkownika "Nic mi się nie podoba, wszystko krytykuję" zbanują
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2015 12:40
Powiem szczerze ze DP jest absolutnie wku....cy, ale (nigdy nie sadzilem ze to powiem), przyznaje mu w tej sprawie racje.
WIelu z was zaczyna sie zachowywac jak te ciule ze strony DarkuWroc. Nie minelo kilka dni a CM jest juz naszym zbawca. Ogarnijcie sie troche. 3 kolejki. 3 bardzo wazne mecze przed nami. Moze wypadaloby dac mu choc tyle czasu zanim jeden z drugim nie oznajmia go naszym nowym Mesjaszem.
A do wielbicieli talentu DP. Zacznijcie go ignorowac, bo odpowiadajac na kazdy glupi post pokazujecie swoja wlasną klase, albo raczej jej brak.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2015 12:52
Problemem chyba jest brak szacunku do samych siebie .Takie osoby jak Maksymalny, od razu powinny polecieć, własnie za brak szacunku, co to onet ? pytanie gdzie był moderator? Szanujmy siebie bo trochę tu na forum tego brakuje.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Nie minelo kilka dni a CM jest juz naszym zbawca. Ogarnijcie sie troche. 3 kolejki. 3 bardzo wazne mecze przed nami. Moze wypadaloby dac mu choc tyle czasu zanim jeden z drugim nie oznajmia go naszym nowym Mesjaszem.
100% racji. Tym bardziej, że nie zagraliśmy porywającego spotkania i to bardziej Jagiellonia przegrała, niż my wygraliśmy.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2015 13:26
Myślę ze CM nie zbawi i tak naprawdę żaden trener tego nie dokona bo problem nie jest w trenerze a w piłkarzach. Wystarczy ze CM coś powie za dużo w szatni trening będzie za ciężki lub coś innego i piłkarzyki się obraza i zbuntują....zagrają kilka meczy padake i zmienia i jego (trenera) bo tak prezesom na rękę i jest prościej jednego wywalić niż kilku piłkarzy bo wiadomo jak to wszystko działa....od takie moje zdanie i luźna refleksja.
Ostatnio edytowany przez: Rebeliant1948, 15 kwietnia 2015, 13:45 [1 raz(y)]
Myślę ze CM nie zbawi i tak naprawdę żaden trener tego nie dokona bo problem nie jest w trenerze a w piłkarzach. Wystarczy ze CM coś powie za dużo w szatni trening będzie za ciężki lub coś innego i piłkarzyki się obraza i zbuntują....zagrają kilka meczy padake i zmienia i jego (trenera) bo tak prezesom na rękę i jest prościej jednego wywalić niż kilku piłkarzy bo wiadomo jak to wszystko działa....od takie moje zdanie i luźna refleksja.
W sumie to nie wiem czy to będzie się prezesom bardziej opłacało 3 trenerów w sezonie ? Oni za darmo też nie pracują a tak zwolnić tych piłkarzy co rozwalają naszą Pogoń ! ( jeśli takie coś występuje ) i git
Co to za czasy? Murawski jest kapitanem, Michniewicz trenerem i nikomu to nie przeszkadza. Niedługo będziemy grać we Wronkach i też pewnie przymkniecie oko. Żałosne.
Żałosny to jesteś ty, stawiasz sobie cel którego i tak nie da rady wykonać. Ile to było ? 3 miesiące ?
Dziecko internetu.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2015 15:49
Dzis animozje schodzą na dalszy plan,Muraś pokazuje klasę .Przychodząc do nas też myślałem ze przychodzi po to by brać pensje, Lechita jeden ,a teraz co się okazuje ? serca do gry mu nie brak walczy dla nas !Profesjonalista.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
Co to za czasy? Murawski jest kapitanem, Michniewicz trenerem i nikomu to nie przeszkadza. Niedługo będziemy grać we Wronkach i też pewnie przymkniecie oko. Żałosne.
o nasz ukochany trzymiesięcznik wrócił (jednak). Nudno tu było. Jesteś jak panienka - dziewica. Chciałbyś ale się boisz (oderwać się od tego forum).
To jakie prognozy - proroctwa na dziś? Będzie ósemka czy spadek?
o nasz ukochany trzymiesięcznik wrócił (jednak). Nudno tu było. Jesteś jak panienka - dziewica. Chciałbyś ale się boisz (oderwać się od tego forum).
Widze ze Maxiu i Zygi czuja miete do siebie
Powazniej to tez uwazam, ze nie ma co robic z Czesia wielkiego trenera po jednym meczu.Trzeba dac mu popracowac. Najwiekszy pozytyw to to, ze Janek juz tu nie pracuje. O utrzymanie powinno byc latwiej, a pierwsza osemke to raczej w kwestii mega farta mozna to rozpatrywac. Zobaczymy co w Krakowie pokaza nasze gwiazdy swiatowego formatu
Trzeba tylko mieć nadzieję , że zawodnicy Pogoni Szczecin też ciągle wierzą w tą górną ósemkę i zrobią wszystko aby uzyskać minimum 6 pkt. w 3 ostatnich meczach rundy zasadniczej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.