O ile rozumiem obawy przed przejęciem przez Azoty (wątpię żeby inwestowali np. w akademię) o tyle nie czaję tych porównań z siatkówką. Przecież to są dwie różne bajki. W polskiej ligowej siatkówce czy żużlu zmiany nazw, barw czy "domu" zdarzają się tak często, że ciężko za tym nadążyć. Sami zawodnicy czy zawodniczki zmieniają kluby prawie co sezon. W piłce raczej nie do pomyślenia.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 17/01/2015 12:55
Wiadomo, że nie będą inwestowali w akademie, bo będą chcieli sukcesu "na już". Szkoda, bo moim zdaniem Pogoń szła dobry torem, do składu wchodzi coraz więcej młodych zawodników, ściągamy zdolnych, młodych z regionu i nie tylko. Przy skupowaniu gwiazdek, zbyt szybko nie zobaczymy żadnego wychowanka w składzie. Zaraz Kotłowski, Wojtkowski, Walski i inni ruszą w Polskę, bo nie będzie dla nich miejsca.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 17/01/2015 13:07
W Polsce nas chwalą za dobre szkolenie młodzieży - liczne sukcesy na niwie juniorskiej, dużo trawiastych boisk (dobra baza), największa liczba nastolatków w pierwszym zespole - szkoda by to było stracić.
Takie głupie gadanie.
Ja swego czasu też chodziłem na Solo Morze Szczecin i tez wtedy dawali szaliki. Ale siatka przeważnie była po meczu Pogoni wiec kibice chodzili i tu i tu tylko teraz jakieś podziały dziwne. Wieczne zrzedzenie :/
W dzisiejszym Kurierze jest artykuł dotyczący Pogoni, jeżeli ktoś ma pod ręką i chciałby wrzuć skan będę wdzięczny
Trwają obecnie analizy i nie można na razie powiedzieć nic więcej ponad to, co już ostało upublicznione - powiedział Krzysztof Zajdel, rzecznik prasowy Grupy Azoty w rozmowie z Kurierem Szczecińskim. - Dodam jeszcze, iż według mojego rozeznania, jeśli coś ważnego ma się wydarzyć, to będzie raczej kwestia miesięcy niż dni czy tygodni.
W dzisiejszym Kurierze jest artykuł dotyczący Pogoni, jeżeli ktoś ma pod ręką i chciałby wrzuć skan będę wdzięczny
Trwają obecnie analizy i nie można na razie powiedzieć nic więcej ponad to, co już ostało upublicznione - powiedział Krzysztof Zajdel, rzecznik prasowy Grupy Azoty w rozmowie z Kurierem Szczecińskim. - Dodam jeszcze, iż według mojego rozeznania, jeśli coś ważnego ma się wydarzyć, to będzie raczej kwestia miesięcy niż dni czy tygodni.
Ogólnie śmiesznie to wygląda jak Mroczek teraz nogami i rękoma się zapiera i twierdzi, że nigdy żadnych rozmów nie prowadzono a on informacje o tym, że Azoty są zainteresowane kupnem słyszał tylko z mediów ... A czym on przypadkiem nie potwierdził, że były prowadzone rozmowy na ten temat ? Wydaję mi się, że podniecenie kupnem przez Azotów wybuchły właśnie wtedy kiedy Mroczek coś tam o tym wspomniał, czym potwierdził wcześniejsze plotki. A teraz nagle o 360 stopni obraca wszystko i twierdzy, ze nic nie było. Aż nie chce mi się wierzyć, że ktoś tak perfidnie może lecieć sobie w chuja. Aż sam się zastanawiam czy on wtedy w radiu mówił, że rozmowy się toczą ....
Edit: No i kurwa Mroczek wczesniej mówił o tych negocjacjach ! Szacunek do gościa, że pomógł Pogoni mam ale kurwa w takich chwilach myślę o nim jak o pierdolonym wieprzu. Tak kłamać perfidnie ... Wiem, że on zawsze kłamie ale teraz perfidnie, że ja pitole.
"- Nie chciałbym opowiadać, gdzie jesteśmy w negocjacjach. Zostawmy to na razie i miejmy nadzieję, że to się skończy szczęśliwie - mówi Mroczek."
I tekst jego z dzisiaj "....ale prawda jest taka, że nie toczą się rozmowy w tej sprawie, ani nigdy się nie toczyły. Dobitnie to podkreślam!"
No kurwa gościu kabaret uprawia ...
Ostatnio edytowany przez: Icar, 6 lutego 2015, 13:39 [1 raz(y)]
A teraz nagle o 360 stopni obraca wszystko i twierdzy, ze nic nie było.
180 stopni. 360 to byłoby bez zmian.
gdyby komus obrocic glowe o 360 stopni to bylaby wprawdzie w tym samym polozeniu co na poczatku ale czy oznaczaloby to, ze wszystko pozostalo bez zmian?
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 06/02/2015 15:46
Panowie spokojnie, zaprzeczyl bo widocznie musial, tak naprawdę nie potrzebnie wcześniej się udzielal i zapewne dostal za to bure od azotow. Takie rozmowy prowadzi się długo i w dyskrecji. Moim zdaniem to ze teraz zaprzeczyl swiadczy o tym ze rozmowy sa w naprawdę zaawansowanym stadium i zapewne zmierzają w dobrym kierunku.
komentarz redakcji(DumaPomorza) do wypowiedzi Mroczka i rzecznika Azotow :
Od redakcji:
Biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności i dobiegające w ostatnim czasie informacje z różnych stron, wygląda na to, że zdystansowane wypowiedzi głównych zainteresowanych mogą być tylko zasłoną dymną. Sam Prezes Jałosiński mówił zresztą w Radiu Szczecin, że Grupa Azoty może podjąć decyzję już wkrótce. Dodatkowo podczas wizyty w Turcji Prezesa oraz Macieja Stolarczyka, ten temat też był poruszany. Pozostaje czekać na rozwój wypadków.
Panowie spokojnie, zaprzeczyl bo widocznie musial, tak naprawdę nie potrzebnie wcześniej się udzielal i zapewne dostal za to bure od azotow. Takie rozmowy prowadzi się długo i w dyskrecji. Moim zdaniem to ze teraz zaprzeczyl swiadczy o tym ze rozmowy sa w naprawdę zaawansowanym stadium i zapewne zmierzają w dobrym kierunku.
komentarz redakcji(DumaPomorza) do wypowiedzi Mroczka i rzecznika Azotow :
Od redakcji:
Biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności i dobiegające w ostatnim czasie informacje z różnych stron, wygląda na to, że zdystansowane wypowiedzi głównych zainteresowanych mogą być tylko zasłoną dymną. Sam Prezes Jałosiński mówił zresztą w Radiu Szczecin, że Grupa Azoty może podjąć decyzję już wkrótce. Dodatkowo podczas wizyty w Turcji Prezesa oraz Macieja Stolarczyka, ten temat też był poruszany. Pozostaje czekać na rozwój wypadków.
także spokojnie...
Szum medialny zrobił się zbyt uciążliwy.Do tego sprawa czystki wśród działaczy i sztabu z wisienka na torcie w postaci odejścia G.Smolnego.
Trudno się dziwić by odgonić watchę róznej maści Twiterowych węszycieli zawinął temat pod podłogę.Inna sprawa że zarówno Mroczek i Jałosiński w swym entuzjażmie nie potrzebnie rozpalili niektórym głowy.Na dzisiaj po składzie,wzmocnieniach (osłabieniach?) widać że klub większej kasy nie ma.Prawdopodobnie wąznym czynnikiem bedzie zapewnienie sobie miejsca w ósemce.Czym szybciej się to uda tym szybciej są szansę na jakies poważne decyzje.Na dzisiaj to ja twierdzę ze target pt."Pogoń" wcale nie jest aż tak łakomym kąskiem (stadion).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.