Możesz mi wytłumaczyć po co wkejasz to w dwa różne działy. Ogarnij sie chłopie.
To jest również pośba do innych aby nie robić śmietnika z forum, o wypożyczeniu Bąka można przeczytać już w kązdym dziale czy to wzmocnienia, czy byli portowcy. Czytajcie trochę!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
ojapierdole jaki ty masz problem ? wrzuciłem coś co może ludzi zainteresować, większość pewnie tego nie widziała bo jest to w pdf'ie na stronie UM, gdzie nikt nie wchodzi. Pierdol się.
Zamiast się do tego jakoś odnieść, podyskutować (halo, jesteśmy na forum) to ty sie przypierdalasz.
Każdy umie kliknąć w odpowiedni dział i zobaczyć czy jest coś na co będzie chciał podyskutować. Jak sam piszesz to jest forum a nie śmietnik.
A że na siłę chcesz z kimś popisać to włącz sobie facebooka albo gg.
Bez odbioru.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
"– Na razie dla mnie priorytetem jest gra za granicą, ale taki mam plan, żeby karierę zakończyć w Pogoni. Ja się tutaj wychowałem, przechodziłem każdy szczebel – od trampkarza, po seniora – mówił Grosicki."
I komentarze Darka (fujarka) na FB.... Ja pierdole skąd się tacy biorą...?
Wstyd na całą Polskę....
Absolutnie nic tego "imbecyla" nie usprawiedliwia... Jak można być takim kurwa debilem, żeby jechać w dwie parki , z barwami na wyjazd... Bo to tylko handball? Bo co? Pikników się nie kroi
Bardzo fajny wywiad, pokazujący, że Rudol jest wobec siebie nawet krytyczny
A ja nie czaję jak można udzielić wywiadu komuś takiemu jak Ćwiąkała. No ale ja stary jestem.
A co do Rudola. Wychodzi na 8 a wraca o 17-tej. Rzeczywiście powód do rozpaczy. Gdyby miał umiejętności i wyjechał np. do bundesligi to by się nie odnalazł. W takim Wolfsburgu czy innym Eintrachcie spędzasz w klubie cały dzień.
Ale ogólnie chłopak ogarnięty.
Ostatnio edytowany przez: Maxymalny, 5 stycznia 2015, 16:53 [2 raz(y)]
A ta uwaga do tego co powiedział o tym, jak pracuje, to mi trochę twój komentarz zaczął pociskiwać socjalizmem. Wszyscy powinni w ramach sprawiedliwości społecznej pracować po 8-10 h i się wstydzić, że tak mało. Nie zauważyłem w wywiadzie z Rudolem, żeby robił z siebie męczennika w tej stytuacji. Wyjaśnia raczej, że godzenie przez niego sportu wyczynowego z nauką jest rzeczą wymagającą większego wysiłku.
Mocny wysiłek fizyczny np. treningowy, nawet 2-3 godzinny nie skłania organizmu do przerzucania sie do wysiłku intelektualnego. I w drugą stronę to samo - przyswajanie treści przez 2-4 h nie powoduje, że człowiek, jest optymalnie nastawiony do koncentracji ruchowej. Nie ma w tym wszystkim ciągłości linearnej, gdzie osiem godzin pracy możesz zagospodarować, biorąc pod uwagę tylko czas a nie specyfikę wykonywanej pracy.
Jak nie wiesz o czym piszę, to dla przykładu przebiegnij sobie kilka kilometrów a później weź do ręki książkę. Trzymam kciuki za powodzenie teorii socjalistycznych.
Jak nie wiesz o czym piszę, to dla przykładu przebiegnij sobie kilka kilometrów a później weź do ręki książkę. Trzymam kciuki za powodzenie teorii socjalistycznych.
Tak, tak. A w kapitalizmie robisz 2 godziny na dobę i miód sam spływa. Gimbaza i ich teorie. A kończy się jak zwykle, pożyczką u rodziców albo włamem do piwnicy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.