Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 16/12/2014 20:45
Śmieszą mnie te komentarze "Frączczak won". Jeszcze na początku rundy nosiliście go na rękach. To samo było z Aką, jak miał słabe momenty, wszyscy go wyrzucali z klubu. Aka odszedł to teraz płaczą w rękaw "Aka wróć", bo nie ma kto rozgrywać.
Ten słaby AF9 ma 4 bramki, 6 asyst i prowadzi w klasyfikacji kanadyjskiej wśród Portowców.
Tez mnie śmieszą ci wszyscy krytykanci Adama co by najchętniej go wyjebali ... Obecnie jes 3 strzelcem w drużynie, 2 najlepiej asystującym piłkarzem po Rafale ale Adaś zły i wyjebac ! Tego typu hejty moge okreslic tylko jednym okresleniem - czyste debilstwo.
O ile Adasiowi należy się ławka aby parę spraw przemyślał , o tyle nawet nie ma co o nim mówić w kontekście wyjebania z drużyny ...
Jeszcze niedawno z Legią zaliczył asystę i strzelił gola i był główną osobą która doprowadziła do zwycięstwa nad nimi ale Adaś zły ! Adaś jak Bąk ! wyjebać go !
Jest tam fragment jego wypowiedzi, gdzie mówi, że nawet bez stadionu nie opuści Pogoni i nie zostawi klubu. Lepsza taka wypowiedź niz to co kiedyś mówił, że jak tylko spadniemy do 1 ligii to pakuje manatki.
"Nowy stadion jest bardzo ważny. Pogoń jednak jest ważniejsza"
Ostatnio edytowany przez: Icar, 16 grudnia 2014, 21:13 [2 raz(y)]
To jest czas żeby powalczyć o Pogoń. Przynajmniej rozsądna modernizacja stadionu musi być w najbliższym czasie. Mamy Prezesa, który walczy o dokładnie takie same cele jak My. Wspólnie możemy zdziałać wiele, nie możemy dopuścić do upadku naszego klubu - już nigdy!
Logika nakazuje ze ost 4 (?) Spotkan rozegranych awansem nie mogli brac pod uwage. To uratowalo nasjabszego w druzynie w 3 ostatnich meczach AF9. We wiosennym zestawieniu ciezko bedzie mu powtorzyc wynik z jesieni chocby ze wzgledu na w.w fakt.
link
Jest i nasz Adam! link 2
I podsumowanie Adama w tamtym sezonie, czyli antyjedenastka SEZONU, tylko ławka rezerwowych, ale ile jeszcze takich seznów musi zagrać żeby go pożegnać?
Logika nakazuje ze ost 4 (?) Spotkan rozegranych awansem nie mogli brac pod uwage. To uratowalo nasjabszego w druzynie w 3 ostatnich meczach AF9. We wiosennym zestawieniu ciezko bedzie mu powtorzyc wynik z jesieni chocby ze wzgledu na w.w fakt.
Jakbyście nie zauważyli, jest to podyktowanie liczbą razy w 11 kolejki wg weszlo. Czyli byl w 11 kolejki 3 razy. Z czego na pewno 2 na samym poczatku, trzeci nie pamiętam. To nie jest najlepsza 11 rundy.
A wyżej to już w ogóle przesada. Jakaś tam złota 11 gierki, nie dosyć że mocno opartej na subiektywnych ocenach Weszło to jeszcze miał nabite od cholery punktów tylko dzięki temu, że był w tej grze jako obrońca, więc za każdą bramkę czy asystę zdobywał więcej punktów do gry aniżeli pomocnicy czy napastnicy.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Dziennikarze przeglądu strzelają nam bramkę więcej w meczu z Podbeskidziem.. Gdzie nawet w kontekście całego zdania i rzutu karnego w końcówce to się kupy nie trzyma. Ciężko zajrzeć i sprawdzić wynik.. jełopy.
Dziennikarze przeglądu strzelają nam bramkę więcej w meczu z Podbeskidziem.. Gdzie nawet w kontekście całego zdania i rzutu karnego w końcówce to się kupy nie trzyma. Ciężko zajrzeć i sprawdzić wynik.. jełopy.
Nie wem co ma do tego Twój komentarz ale wporządku.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Lech może się poszczycić także największym udziałem procentowym zawodników w wieku młodzieżowca. W przypadku "Kolejorza" ich udział w czasie gry stanowił ponad 19%. Na dalszych miejscach znalazły się w tej klasyfikacji Pogoń i Jagiellonia. Aż trzy zespoły zanotowały wynik poniżej 1% - Górnik Łęczna, Podbeskidzie i Śląsk. Zwłaszcza wynik tego pierwszego klubu zwraca uwagę, jako że w zespole beniaminka żaden z młodzieżowców nie pojawił się na boisku nawet na minutę.
Niby mamy w składzie dużo małolatów, niektórzy to nawet gimnazjaliści, ale wychodzi, że lepsze to niż szrot z afryki czy bałkanów Bo wyniki identyczne co rok temu. Ci co pisali że trzeba promować naszą młodzież a nie przybyszy nie wiadomo skąd - wygrali ! I chyba nawet Smolny to zrozumiał, skoro coraz wiecej młodych w kadrze, a zagranicznym się daje kontrakty na rok czasu
Nie wem co ma do tego Twój komentarz ale wporządku.
W artykule który wrzuciłeś jest napisane, że z Podbeskidziem dostaliśmy 1-3, taki jestem spostrzegawczy i czepialski, że pozwoliłem sobie o tym napisać. Jeśli nie jesteś twórcą tego artykułu to nie powinieneś czuć się urażony. Już rozumiesz?
Dla mnie to jest śmieszne, że taki paralityk jak Chałas, który nie ma już nic wspólnego z Pogonią, reprezentuje nasze barwy (to samo tyczy się Lisowskiego). Djousse, Popare, Ropiejke, Magdonia, Masternaka i Dziube jeszcze było trzeba ściągnąć. Nie stać klubu na wysłanie 6 graczy? Mogli wziąć chłopaków z rezerw...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 20/12/2014 12:03
Z Chałasem to się zgodzę. Ale w obronie Wojtka to wydaję mi się że za szybko go zarząd odpalił. Spokojnie z Rudolem mogliby rywalizować o miejsce w składzie.. ich obecność pewnie jest spowodowana urlopami zawodników. Chyba w czasie urlopu nie chciałbyś się zrywać niby jeden dzień grania, ale jednak zawalasz też dzień przed i dzień po. Co przy tak krótkich urlopach ma znaczenie..
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Na Memoriale im. Stefana Moskalewicza w Świdwinie, Pogoń w składzie m.in. Frączczak, Rudol, Zwoliński i Kort, gościnnie Wojtek Lisowski i Tomek Chałas.
Dla mnie to jest śmieszne, że taki paralityk jak Chałas, który nie ma już nic wspólnego z Pogonią, reprezentuje nasze barwy (to samo tyczy się Lisowskiego). Djousse, Popare, Ropiejke, Magdonia, Masternaka i Dziube jeszcze było trzeba ściągnąć. Nie stać klubu na wysłanie 6 graczy? Mogli wziąć chłopaków z rezerw...
- Jak pan wspomina pobyt w zespole "Portowców"?
- Można go podzielić na dwa etapy. Na początku ratowaliśmy najwyższą klasę rozgrywkową dla Szczecina. Wtedy brakowało kasy, ale atmosfera w drużynie była bardzo dobra. Podobnie z atmosferą na trybunach. Frekwencja była wysoka. Później nastąpiły sny o potędze. Tamta drużyna była budowana po to, żeby wygrać ligę. Skończyło się na wicemistrzostwie. Jakby się uprzeć, mógłbym sobie je przypisywać, ale nigdy tego nie robiłem. Rozegrałem w tamtym sezonie trzy spotkania i moja przygoda z Pogonią dobiegła końca.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.