Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/08/2014 11:27
Fajny materiał. Czy ktoś wie czy Taku umie komunikować się w jakimś normalnym języku? Rozumie jakieś strzępki polskiego ale z Edim rozmawiają (jak widać) po japońsku. Jak dogaduje się z drużyną i trenerem?
Oby nie rozjebał tak jak to zrobili Golla z Bąkiem
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Fajny materiał. Czy ktoś wie czy Taku umie komunikować się w jakimś normalnym języku? Rozumie jakieś strzępki polskiego ale z Edim rozmawiają (jak widać) po japońsku. Jak dogaduje się z drużyną i trenerem?
Przyglądam się Twoim wpisom ostatniego czasu i wnioskuję, że jesteś mało ogarniety. Piszesz bezsensowne posty, a krytykumjesz innych. Jak widzę Twoje wpisy to, aż się czytac tego nie da. Jak nie głupie domysły to rady jak grać oraz Twoja specjalność transfery i w nich też sam bezsens.
W odpowiedzi na Twoje pytnie już nie raz było mówione że Taku nie chce się uczyć angiielskiego i polskiego! Dogadauje sie tak, że tłumaczy mu Edi albo gestykulują mu Wdowczyk lub koledzy z zespołu, a ponadto jakieś tam zwroty kojarzy. Wow!
Zamiast pierd... bez sensu poczytaj oficjalke, albo przed napisaniem pomyśl!
Sory za offtop ale już nie wytrzymałem.
Zygmunt Wasilewski aby nie robić śmietnika z działu przemysl to sobie i nie odpisuj!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/08/2014 19:07
Współpraca Pogoni z Espanyolem, też sobie wybraliśmy klub ale przynajmniej analogia zobowiązuje " Ruszający sezon 2014/15 będzie dla Espanyolu już 80. w najwyższej klasie rozgrywkowej. Mimo wielkich tradycji, klub w swojej historii nigdy nie był mistrzem Hiszpanii,"
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Przyglądam się Twoim wpisom ostatniego czasu i wnioskuję, że jesteś mało ogarniety. Piszesz bezsensowne posty, a krytykumjesz innych. Jak widzę Twoje wpisy to, aż się czytac tego nie da. Jak nie głupie domysły to rady jak grać oraz Twoja specjalność transfery i w nich też sam bezsens.
W odpowiedzi na Twoje pytnie już nie raz było mówione że Taku nie chce się uczyć angiielskiego i polskiego! Dogadauje sie tak, że tłumaczy mu Edi albo gestykulują mu Wdowczyk lub koledzy z zespołu, a ponadto jakieś tam zwroty kojarzy. Wow!
Zygmunt Wasilewski aby nie robić śmietnika z działu przemysl to sobie i nie odpisuj!
I co się przypierdalasz? "Nestor" forum (w końcu ponad już 500 dni tutaj) wstał lewą nogą i poczuł moc rugania innych? Cieszę się, że wszystkie twoje posty są piękne,mądre, wyważone i przemyślane i zawsze ale to zawsze na temat,dosłownie w punkt.I także skorelowane z innymi mediami sportowymi w tym oczywiście stroną oficjalną Pogoni. Pozostaję z szacunkiem i życzę zdrowia.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 25 sierpnia 2014, 20:18 [4 raz(y)]
I co się przypierdalasz? "Nestor" forum (w końcu ponad już 500 dni tutaj) wstał lewą nogą i poczuł moc rugania innych? Cieszę się, że wszystkie twoje posty są piękne,mądre, wyważone i przemyślane i zawsze ale to zawsze na temat,dosłownie w punkt.I także skorelowane z innymi mediami sportowymi w tym oczywiście stroną oficjalną Pogoni. Pozostaję z szacunkiem i życzę zdrowia.
Zygmunt ale na te 500 dni Mazii napisal 150 postow a Ty na swoje 157 masz juz 633.... hm.. czy Ty nie masz znajomych , rodziny? moze czesc swojej energi przeznacz w inny sposob. Twoja sprawa, ale na' uznanie' za pisanie wielu komentarzy to nie licz.
A do tematu , to tez mam mieszane uczucia z tym Espaniolem, liga napewno lepsza bez dyskusji ale klub hm... no jakos sie tam utrzymuje i to tyle. Nie robilbym sobie nadzieji na wielka wspolprace. Nasze klubowe wladze chwala sie tym faktem bo jak wiemy rzadko sie ich w mediach chwali, wiec takiej okazji przepuscic nie mogli. Jakis czas temu ktos wsponal ze panowie maja zal ze zamiast o ich pracy w klubie ciagle mowi sie o Azotach. Widac lubia jak sie ich chwali. Prawda jest ze u nas predzej ktos wyleje 'wiadro pomyj' niz powie cos pozytywnego.
Mielismy juz Olympique Lyon za partnera i wiele z tego nie bylo, wiec trudno ekscytowac sie wiadomoscia ze Espanyol zaprosil naszych dzialaczy pogadac....
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/08/2014 21:06
Skoro z takimi wiekszymi klubami ciezko to moze lepiej cos konkretnego ugrac z mniejszym. Choc Espanyol to i tak kaliber nieporownywalnie wiekszy niz wiekszosc poslkiej ligi.
Inna sprawa, to z tego co ja slyszalem to wspolpraca z Lyonem upadla ze wzgledu na koszta logistyczne tej wspolpracy, a do Hiszpanii jeszcze dalej...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Lyonowi cos nie idzie od czasu tej wspolpracy z nami
Lyon chciał nam sprzedać swój "system szkolenia" młodzieży - plany treningowe itd. Trochę nie wyszło, bo u nas zimą z treningami ciężko, a tam dzieciaki mają halę z boiskiem czynnym przez cały rok...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Współpraca Pogoni z Espanyolem, też sobie wybraliśmy klub : ale przynajmniej analogia zobowiązuje " Ruszający sezon 2014/15 będzie dla Espanyolu już 80. w najwyższej klasie rozgrywkowej. Mimo wielkich tradycji, klub w swojej historii nigdy nie był mistrzem Hiszpanii,"
Zdobyli puchar Hiszpanii 6 razy a w lidze graja z Barcelona i Realem a nie Legią. Myślisz, że Real czy Barcelona chciałyby współpracować z Pogonią? Trzeba liczyć siły na zamiary. Mam nadzieję, że to wypali.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/08/2014 09:15
Z tego co wyczytałem to nie my zgłosiliśmy się do nich tylko oni do nas. Jak dla mnie to już jest jakieś wyróżnienie. Za rok sparing z nimi zapewne, i na tym jak zwykle kończy się współpraca. Mam nadzieje ,że się mylę i miło mnie zaskoczą.
Jakiś czas temu Mroczek się też wypowiadał o współpracy z jakimś klubem z Brazyliskiej ekstraklasy,coś ruszyło w tym temacie?
Tego nie wiem, ale przypomniało mi się jak kiedyś w naszej drużynie jeden z Brazylijczyków był sprzedawcą krawatów, jak wiele zmieniło się od tego czasu na plus możemy zaobserwować obecnie
Jakiś czas temu Mroczek się też wypowiadał o współpracy z jakimś klubem z Brazyliskiej ekstraklasy,coś ruszyło w tym temacie?
Tego nie wiem, ale przypomniało mi się jak kiedyś w naszej drużynie jeden z Brazylijczyków był sprzedawcą krawatów, jak wiele zmieniło się od tego czasu na plus możemy zaobserwować obecnie
Lepsz byl trener Serrao, ktory nawet debiutu nie doczekal
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.