Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 04/08/2014 14:58
Kiko, dokładnie. rozkminianie że Robak gra za zasługi a Zwoliński krzywdzony bo jako lepszy siada na ławce jest bez sensu.
Też chciałbym żeby Zwoliński był lepszy od Robaka a przynajmniej zbliżony umiejętnościami. Ale na razie nie jest i nie ma się co oszukiwać kierując tylko sympatią i sentymentem.
Tak szybki powrót Robaka nieco chyba zaburzył porządek w zespole i taktyce.
100% Racji.
Zeby Robak teraz nie wchodzil za zaslugi tak jak to mialo miejsce z Koroną.
Skończcie marudzić. Akurat Wdowczyk i Robak nie przepadają za sobą, więc mało prawdopodobne, żeby Robak wchodził na "zasługi".
Bardziej możliwe, że wchodzi, bo jego menadżer ma dobry wpływ...
Ale to ciekawe co piszesz możesz rozwinąć?Wydawalo się,że relacje między nimi są ok.
Nie ma co rozwijać - podobno się nie lubią i tyle. Myślę, że są profesjonalistami i wzajemne sympatie nie decydują o składzie.
Wyglądało ok, bo jak miało wyglądać? Wdowczyk nie miał alternatywy na tej pozycji, a Marcin swoją grą udowadniał, że zasługuje na pierwszy skład i grę przez 90 minut.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tak szybki powrót Robaka nieco chyba zaburzył porządek w zespole i taktyce.
100% Racji.
Zeby Robak teraz nie wchodzil za zaslugi tak jak to mialo miejsce z Koroną.
Skończcie marudzić. Akurat Wdowczyk i Robak nie przepadają za sobą, więc mało prawdopodobne, żeby Robak wchodził na "zasługi".
Bardziej możliwe, że wchodzi, bo jego menadżer ma dobry wpływ...
Ale to ciekawe co piszesz możesz rozwinąć?Wydawalo się,że relacje między nimi są ok.
Nie ma co rozwijać - podobno się nie lubią i tyle. Myślę, że są profesjonalistami i wzajemne sympatie nie decydują o składzie.
Wyglądało ok, bo jak miało wyglądać? Wdowczyk nie miał alternatywy na tej pozycji, a Marcin swoją grą udowadniał, że zasługuje na pierwszy skład i grę przez 90 minut.
No to jeszcze w temacie. Wywiad z Robakiem w Rzepie:
Trener Dariusz Wdowczyk zaufał panu, choć nie zagrał pan nawet w jednym meczu przygotowawczym…
– Przede wszystkim czekaliśmy z trenerem, czy w ogóle będę uprawniony do występu w tym spotkaniu. Czy na czas zostaną załatwione wszystkie formalności. Bo to nie jest codzienna sytuacja, że piłkarz odchodzi z danego klubu, transfer nie dochodzi do skutku i wraca. Ale miałem sygnały od trenera, że jeśli formalności zostaną załatwione, to zagram z Koroną.
I niewydrukowana tabela zakładająca 3 pkt w Kielcach:
"to, co nas najbardziej razi to niezastosowanie przywileju korzyści przed strzałem Murayamy. Bardzo dobra okazja bramkowa, która pewnie skończyłaby się golem"
I niewydrukowana tabela zakładająca 3 pkt w Kielcach:
"to, co nas najbardziej razi to niezastosowanie przywileju korzyści przed strzałem Murayamy. Bardzo dobra okazja bramkowa, która pewnie skończyłaby się golem"
No nie wiem, czy Murayama się tam powinien znaleźć, skoro strzelił, co prawda nieuznaną, ale prawidłową bramkę, a jego wyjście w tej akcji było klasowe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.