Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/07/2014 16:39
Eh, możecie mnie jebać itp., ale nie wiem czy aż takie powitanie było potrzebne Celebanowi. Tak naprawdę gówno wiemy, opieramy się na strzępkach informacji, a na stadionie od najgorszych chujów wyzywamy :/
Niezły ananas z tego naszego wychowanka, coś papla o tym, że nie dostał oferty od Pogoni i dlatego jest w Śląsku i nie rozmumie tych wyzwisk. Mógł się zastanowić jak udzielał wywiadu jeśli choć trochę myślał o Pogoni, a tak widać, że ma ją gdzieś. I do dobrze, on jutro zapomni. My zapomnimy o nim. Koniec.
Cwel-eban!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/07/2014 17:02
Piotruś dalej nie rozumie w czym rzecz co w znacznym stopniu rzutuje na jego inteligencję i postrzeganie rzeczywistości. Ale czego spodziewać się po "wychowanku", który pół roku czeka na ofertę z zagranicy i pod naciskiem tych wszystkich tłustych propozycji wybiera ostatecznie grę w Śląsku, który jest ledwo wypłacalny?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/07/2014 17:48
No proszę , Piotrek to niezły pajacyk ale jak się okazuje też i klamczuszek , może śmiało przybić piątkę z " Drumim " a nam proponuje już nie zaprzątać sobie głowy tą personą.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 29/07/2014 03:42
Widzę, że celełeb znalazł idealny nowy dom dla siebie Ten sam poziom inteligencji ;] A już wyciągnięte wnioski z tego wydarzenia :O
Mam wrażenie, że to jakiś 12-latek napisał, przynajmniej tak to odczułem. Trudno mi uwierzyć, żeby ktoś starszy za tym stał .
Chętnie Ciebie wyjebię jak bardzo to lubisz i domagasz się tego.Chuje są zawsze najgorsze i trzeba ich wyzywać tak mówili już starożytni indianie.Gówno to może ty wiesz ,dlatego takie kocopoły piszesz.Szanuj mordę i nie pisz podobnych bzdur.Bez odbioru.
Adam i Wojtek wybrani do 11 kozaków. A Weszło wciąż przeżywa Adama.
"Niespodzianka nr 2 – bo sami nie możemy uwierzyć w to, co widzimy – to oczywiście Adam Frączczak. Najlepszy – obok nierozłącznego duetu Mak – piłkarz dwóch pierwszych serii gier. Jeszcze w zeszłym sezonie zdarzało nam się zastanawiać, co ten gość w ogóle robi w Ekstraklasie. Głowiliśmy się, jakie są jego atuty poza przygotowaniem fizycznym, bo piłkarskich pokazywał niewiele. Ale teraz to, co stało się z Frączczakiem, to – jak już napisaliśmy – metamorfoza roku i tylko czekać aż paru dziennikarskich ananasów zacznie go pytać o reprezentację Polski. Takie sprawy są nieuniknione. Tym bardziej, gdy weźmiemy pod uwagę, że selekcjoner PZPN testuje wszystko."
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 01/08/2014 23:01
Właśnie chciałem to wrzucić. Ten fragment o największym jajcarzu i wymieniony wśród nich Adam, trochę mnie zdziwił Zawsze wydawał mi się w materiałach taki hmm nie żeby sztywny ale do tych robiących sobie jaja raczej nie
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.