Normalnie jestem wniebowzięty że Pogoń ma takich " super vipów " . Chyba nie muszę nikomu mówić by nie wierzyć w żadne słowo tej fałszywej pani...
tak przy okazji , cytat z innego wpisu powyższej pani :
" Chłopcy, którzy żywiołowo kibicowali na tym meczu może nie są najlepszymi uczniami w klasie i nie zdobywają nagród na konkursach i olimpiadach naukowych, ale także mają prawo do korzystania, w ramach solidaryzmu społecznego z naszych podatków, w tym wypadku z widowiska sportowego… "
Oczywiście każdy kibic jest tłukiem którego nie stać intelektualnie na zdobywanie " nagród w olimpiadach i miana najlepszego ucznia w klasie "
Ta baba jest pojechane po całości. Najgorsze jest to że Krzystek jesli bedzie mial takich kontrkandydatów w wyborach to wygra je w cuglach
"mam karnet vip-ale nie bede chodziła na wszystkie mecze" <lol> fajowo-najgorsze ze 90% tych jak sie tam to wie vipów to są pokroju pani Jacyny Witt. Szambo w perfumerii.
widać, że piłka go szuka, dla mnie powinien grać w pierwszym składzie w ataku z Klattem, a za nimi lekko cofnięty Olo
Miki powinien zastapić Klatta w pierwszym skladzie. Klatt musi sobie zapracowac na pierwszy sklad bo poki co to nie pokazal za wiele.
nie grał w Turcji i prosze-od razu wyborna forma
Tez sie nad tym zastanawialem,cos w tym musi byc
Zdecydowanie coś w tym jest. Po prostu Miki jest "świeższy" od pozostałych zawodników. Jego nogi nie przepracowały tylu jednostek treningowych co u pozostałych zawodników. Przez to w momencie gdy reszta zespołu nabierze świeżości on może odstawać kondycyjnie ale jest to wróżenie z fusów. W każdym razie trzeba wykorzystywać to że w tej chwili jest szybszy od każdego innego naszego zawodnika i dawać mu grać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.