Przyjacielem twoim nie jestem i nie będę. Generalnie to czytam, ale jak widzę twoje głupie wypociny to zaczynam tylko oglądać literki. A kretyna robisz z niego pisząc, że masz nadzieję, iż Wdowczyk będzie się sugerował wypowiedziami z kibicowskiego forum. Może pójdźmy krok dalej i wybierzmy za niego skład na mecz z Górnikiem w forumowym głosowaniu?
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 12:10
Sz. wyluzuj Nie zrozumiałeś wypowiedzi, chodziło mu że ma nadzieje, że Wdowczyk dostrzeże potencjał w Poparze i da mu szanse, a nie że Wdowczyk dostrzeże to co jest napisane na forum żeby brać Popare
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 13:46
Panie Sz. normalny jesteś?Jakie kombinacje z kontami człowieku?Sprawdź IP wystąp do Admina itp. a potem rzucaj oszczerstwa. Czytać przymusu nie ma czyteż może masz jakiś imperatyw wewnętrzny że każdy post analizujesz?Nie podoba się to nie czytaj i olej a nie żółć tu wylewasz.To jest forum otwarte na dyskusje w tym także na twój hejt i frustracje.Pozdrawiam świątecznie
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 21 kwietnia 2014, 13:52 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 14:36
Po prostu twoje posty ostatnio były mocno pro-krzystkowe i stąd ludzie teraz na ciebie wyczuleni są bo o brzydkie powiązania cię posądzają. I stad co chwilę ktoś się na ciebie rzuca. To tyle od osoby która patrzyła na to z boku.
A co do tekstu z Weszło i według nich, zerowym zagrożeniu panującym w naszej drużynie pod względem nagle kończących się kontraktów, to właśnie miałem o tym wspomnieć ale mnie jak widzę wyprzedzono
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 14:50
Icar ok ale na tym polega sztuka dyskusji która dls niektótych jest równoznaczna ze sztuką mieszania z błotem.Można się niezgadzać ale szacunek nakeży się każdemu.Może jestem staromodny ale inaczej nie umiem
Widzę, że dużo osób na forum uważa Popare za bardzo dobrego zawodnika. Moja opinia jest trochę inna. W meczach, w których wystąpił w tym sezonie grał poprawnie, lecz według mnie nic szczególnego nie pokazał. Oczywiście ciężko jest wejść od razu do drużyny i grać pierwsze skrzypce. Jednak zastanówcie się czy nie lepiej w jego miejsce dać jakiegoś młodego Polaka? Na tej pozycji mamy Ławę, Rogalskiego i Murawskiego. Obecnie czwartym jest Pavle. Czy nie lepiej żeby to miejsce w kadrze meczowej dać jakiemuś wychowankowi. Uważam, że przy obecnej sytuacji kadrowej ryzyko jest niewielkie. Wiadomo najważniejsze jest zdanie Wdowczyka. Jeśli on coś w widzi w tym zawodniku to moje rozważania są bez sensu, ale uważam, że nie bez przyczyny ostatnio nie gra. Ktoś napisał, że Popara świetnie się prezentuje na treningach. Pamiętam kiedyś wywiad z jakimś piłkarem Lecha (być może był to Reiss, nie pamiętam dokładnie). Został on zapytany o najlespzego zawodnika w ówczesnej drużynie. Powiedział wtedy, że Przemek Pitry na trenigach jest takim kozakiem jakiego jeszcze nie widzial. Wychodzi mu dosłownie wszystko. Klasa co najmniej europejska. Problem w tym, że niegdy nie potrafił on pokazać swojego potencjału podczas meczu. Niestety są tacy zawodnicy, więc jeśli piłkarz świetnie się prezentuje na treningach to nie znaczy jescze, że będzie pokazywał swoją wartość na boisku podczas meczu. Co oczywiście nie oznacza, że z Poparą musi być tak samo.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 16:21
Myślę, że to głównie dlatego, bo nie gra. Jest aktualnie czwartym w hierarchii zawodnikiem na swoją pozycję - niemniej transfer pokroju poszerzenia rywalizacji jest bardzo dobrym transferem i często na zachodzie praktykowanym (vide Kallstrom do Arsenalu ostatnio, który jak tylko wyleczył kontuzję pokazuje swoje albo Essien do Realu rok temu). Zawodnik nie zżera dużo pieniędzy z klubowej kasy, ma bardzo krótki kontrakt, do tego przyszedł po miesięcznych testach - ryzyko jego transferu jest niemal zerowe, nawet jak się nie sprawdzi, to zwyczajnie trudno. Generalnie Popara nie odstaje od innych podczas meczu, a wydaje mi się, że jeśli dostanie szansę, to może grać już tylko lepiej lub, w najgorszym wypadku, na tym samym poziomie, bo potencjał na treningach pokazuje. Niech piszą o nim co chcą, nie ma się co przejmować.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 18:36
I tak jak pisał już ktoś, jego charakterystyka jest raczej ofensywna, może nie rozgrywający, ale pomocnik z ciągiem do przodu. Moim zdaniem powinien wchodzić na ostatnie 15 minut za Akę.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 18:46
Mnie trochę ciekawi statut Mustafy.Ostatnio wrócił do kadry pierwszego zespołu.Jest na filmikach z Pogorzelicy.Ciekawe po co, skoro klub nie chce go na przyszły sezon.Grac nie gra.Dziwna sprawa bo jeszcze nie dawno mówiło się że przygotowują go do roli jaką obecnie pełni Aka.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/04/2014 20:15
Epson, chyba miałeś na myśli status. Może chcą dać mu szanse na utrzymanie formy i ewentualne znalezienie latem innego pracodawcy? Chociaż byłby to gest wspaniałomyślny. Albo też klub ma wobec niego inne plany.
Zaraz jeden czy drugi znów się odezwie nie pytany i się będzie irytował ale mi osobiście brakuje czy to ze strony oficjalnego portalu czy też Pogoń On Line wywiadów czy krótkich rozmów z trenerem właśnie na temat aktualnej sytuacji kadrowej czy właśnie statusu danych zawodników. Co dalej z Mustaphą, dlaczego Ława ostatnio nie grał - czy to miało przesłanki taktyczne, uwarunkowane było odpoczynkiem przed rundą finałową, sprawdzeniem Rogala etc.
Tutaj muszę trochę skorygować Twoją wypowiedź, szacunek należy się tym co na niego zasłużyli w ten czy inny sposób, można mieć szacunek nawet do wroga jeśli na niego zasłużył. A po resztę info odsyłam do postu Ldr w innym temacie.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 23/04/2014 10:49
a ja trochę z innej beczki. przeczytałem w czasopiśmie, że znane są już wyniki finansowe Azotów i tak przychód netto ze sprzedaży to niecałe 10 miliardów zł, zysk netto natomiast to około 780 milionów .
mamy na prawdę możnego sponsora, ciekawe jak to się przełoży na Pogoń. żeby tylko za bardzo się nie poczuli. zmienili barwy siatkarkom w Policach, do naszych się też już przymierzali (póki co koszulki).. życzyył bym sobie, żeby ich wkład szedł w parze z poszanowaniem istotnych dla nas świętości..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.