Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 06/02/2010 18:08
To pieniadze przekazywane na zasadzie umowy o promowanie miasta, a chyba oczywiste jest ze Szczecin najbardziej promowany poprzez Pogoń, biorac pod uwage wszystkie czynniki, wiec bez sensu by bylo ladowanie kasy w promocje miasta poprzez jakies mniejsze kluby, mniej znane w Polsce, uprawiajace o wiele mniej popularny sport.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 07/02/2010 12:17
Pogoń jest największą i najlepiej promującą marką dla Szczecina i to nie podlega dyskusji. jednak dysproporcje w podziale pieniędzy są zbyt duże i "dzięki" temu, że inne dyscypliny i kluby są traktowane po macoszemu to szczeciński sport dalej będzie kulał i szybko nie będzie poprawy sytuacji. A uważam, że jedna drużyna w tak dużym mieście to za mało.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 07/02/2010 13:14
Mam podobne zdanie, Szczecinowi brakuje alternatywy dla Pogoni. Nie wszyscy przecież interesują się piłką nożną, najbardziej mi żal Morza Szczecin, praktycznie pod koniec lat 80, nasz region był potęgą siatkarską. Podobnie sekcja żeńska Pogoni w piłce ręcznej. Smutne, że to wszystko umarło.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Pierwszy raz widzę newsa, gdzie ktoś wspomniał o tym, o czym inni wyraźnie nie chcą wspomnieć. Jest także wspomniana żona Kurasa. Nie wiedziałem gdzie wrzucić, więc wrzuciłem tutaj.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 09/02/2010 18:17
za drawskopomorskie.com....Jak informuje oficjalna strona Gminy Drawsko.pl W dniu dzisiejszym po raz kolejny doszło do spotkania Pana Grzegorza Smolnego Prezesa I ligowego klubu MKS Pogoń Szczecin z Panem Zbigniewem Ptakiem Burmistrzem Drawska Pomorskiego. Rozmowy dotyczyły ścisłej współpracy klubu MKS Pogoń Szczecin z klubem MKS Drawa Drawsko Pomorskie.
Podczas spotkania Pan Smolny udzielił rad dotyczących funkcjonowania klubu oraz pozyskiwania środków na działalność klubu. Istotą spotkania było propagowanie piłki nożnej w obrębie gminy Drawsko Pomorskie oraz ustalenie terminów dwóch kontrolno – pokazowych meczów piłki nożnej pomiędzy obiema drużynami.
Tak powinno być częściej , zajebiście to pomaga w promocji na naszym terenie, pewnie spora zasługa w tym Mariusz71
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 05/03/2010 12:04
Kto wie-może to rutynowe działania, a może i szukanie czegoś na siłe. Wszak poitycy sami za duzo o Pogoni mówią-szczególnie Nowak zyczący Arłukowiczowi oficjalnie awansu Pogoni do ekstraklasy
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Może ma to jakiś związek z zawirowaniami jakie panują obecnie w szczecińskiej Platformie czyli z brakiem poparcia dla Krzystka w najbliższych wyborach prezydenckich?
No ale chyba nie , przecież PO zawsze twierdziło że CBA nie może służyć do walki politycznej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.