Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/01/2014 21:01
Jesli wypowiedz Wdowczyka w "PS" jest prawdziwa, to niiby sa dogadani co do finansow i pozostaly do uzgodnienia tylko jakies szcegoly, ale jak wiadomo diabel tkwi wlasnie w szczegolach...
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 21/01/2014 23:56
My zawsze i z każdym byliśmy dogadani co do finansów. Potem się okazuje, że:
Płatek i Taraś odchodzą, bo chcą mieć wpływ na transfery, a nie słuchać tylko rad pana S.
Hrymo odchodzi, bo chciał mieć gwarancje gry w 1 składzie (sic!). Itd.
Mam nadzieję, że z Wodowcem te szczegóły zostaną dogadana. Wbrew pozorom aż takiej świetnej pozycji na rynku to on nie ma.
Taras odszedl bo zazdal takiego kontraktu ktory tylko idiota by z nim podpisal( odszkodowanie w razie zwolnienia i miesieczna pensja)
Platek- to malo mial wspolnego z trenerka, co zreszta teraz wychodzi po tym jakie stanowiska zajmuje i czym sie zajmuje(do tego nagminnie klamal)
Hrymo-nigdy takiej gwarancji nie zadal jedyne czego chcial to niewielkiej podwyzki (wiem ze sie rozeszlo o 1 tys zl roznicy ) a zarabial ledwie 8 tys plus premie gdze nawet w tamtych czasach byl to jeden z najnizszych kontraktow w zespole.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 22/01/2014 17:36
Jeśli mam się pokusić o obiektywną opinie to tak wspaniałą rundę wiosenną za czasów Płatka zawdzięczamy ówczesnemu trenerowi od przygotowania fizycznego a nie Płatkowi Szkoda że już nie jest z nami.
Około 20:30 zapraszamy do słuchania audycji o całym zamieszaniu z herbem. Gośćmi Radia Szczecin będą Jarek Mroczek i Prezes SKPS "Portowcy" Maciek
Edit właśnie się zaczęła transmisja.
Słuchałem. Moim zdaniem nie da się inaczej odczytać słów Mroczka jak "mniej szumu, bo zwiększając zainteresowanie podbijecie cenę i możemy nie wygrać tej licytacji".
Około 20:30 zapraszamy do słuchania audycji o całym zamieszaniu z herbem. Gośćmi Radia Szczecin będą Jarek Mroczek i Prezes SKPS "Portowcy" Maciek
Edit właśnie się zaczęła transmisja.
Słuchałem. Moim zdaniem nie da się inaczej odczytać słów Mroczka jak "mniej szumu, bo zwiększając zainteresowanie podbijecie cenę i możemy nie wygrać tej licytacji".
Nie tylko to jest Twoje zdanie ale też wielu osób !!! Najlepiej by było na jakiś czas zamilknąć na forum o licytacji a tak a propo
jest już odroczona na jakiś czas .Proponuje wypowiadać się po wszystkim a nie cisnąć i podbijać stawki Pozdrawiam bez odbioru
P.S. A może teraz tym którym leży dobro Pogoni (a nie napinaczom na necie) podać nr konta i każdy po np. 10 zł zrobi przelew na wykup Herbu i sztandaru ?
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 30 stycznia 2014, 14:04 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Zapowiadana na 31 stycznia licytacja herbu i nazwy 'Pogoń' nie odbędzie się - dowiedziała się TVP Szczecin.
Komornik Roman Walkowiak z przyczyn formalnych podjął decyzję o odroczeniu licytacji. Nie wiadomo jeszcze na kiedy. Jednak jak nieoficjalnie dowiedziała się TVP Szczecin - stowarzyszenie MKS Pogoń, które jest właścicielem znaków towarowych, złożyło do sądu skargę i to może być jeden z powodów odroczenia licytacji.
Herb i nazwa 'Pogoń' miała być wystawiona za kwotę 53 tys. zł, a sztandar Morskiego Klubu Sportowego wraz z drzewcem i szarfami za 17 tys. zł.
Zapowiadana na 31 stycznia licytacja herbu i nazwy 'Pogoń' nie odbędzie się - dowiedziała się TVP Szczecin.
Komornik Roman Walkowiak z przyczyn formalnych podjął decyzję o odroczeniu licytacji. Nie wiadomo jeszcze na kiedy. Jednak jak nieoficjalnie dowiedziała się TVP Szczecin - stowarzyszenie MKS Pogoń, które jest właścicielem znaków towarowych, złożyło do sądu skargę i to może być jeden z powodów odroczenia licytacji.
Herb i nazwa 'Pogoń' miała być wystawiona za kwotę 53 tys. zł, a sztandar Morskiego Klubu Sportowego wraz z drzewcem i szarfami za 17 tys. zł.
no niestety nie zamyka to tematu, tylko go odkłada na ok miesiąc..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.