Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/11/2013 15:16
Widze ze weszlo mocno sie spina na Wdowczyka. Ciekawy jestem dlaczego? prawdopodobnie trener zlal ich cieplym moczem na propozycje wywiadu i teraz sie spinaja w ramach rewanzu. Inaczej ciezko znalezc uzasadnienie jazdy z Wdowczykiem. Tym bardziej ze sa to piknikowi kibice Legii, ktorzy historie Wdowczyka w tym klubie napewno znaja. Swoja droga szkoda ze mimo ciekawych artykulow sa emocjonalnie powiazani z klubem ze stolicy co czesciej lub rzadziej wychodzi w braku obiektywizmu. Jest tez maly plus tej calej sytuacji ze im wiecej niecheci ze stolicy do Wdowczyka tym wieksza szansa ze zostanie u nas na dluzej
Nie tyle są powiązani z Legią, co z kilkoma osobami. Po prostu o kumplach piszą albo dobrze albo wcale. A że Wdowiec raczej nie zalicza się do przyjaciół "Mourinho znad Wisły"... ot i cała tajemnica.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 10/12/2013 21:08
"Podczas sobotniego meczu Pogoni z Jagiellonią, policjanci zatrzymali trzech młodych mężczyzn w wieku 21, 24 i 30 lat, którzy rzucali śnieżkami na murawę boiska. Wszyscy byli pijani."
"Miłośnicy rzucania śnieżkami przyznali się do popełnionego czynu. Decyzją sądu otrzymali grzywny w wysokości 2 tys. zł oraz dwuletnie zakazy wstępu na mecze piłki nożnej z udziałem Pogoni Szczecin, Jagiellonii Białystok i Reprezentacji Polski, z jednoczesnym obowiązkiem stawienia się w jednostce policji podczas trwania tych imprez sportowych"
Zaszaleli , kara powiedziałbym bardzo ostra, dwa lata :O
Ale cóż, skoro byli napici to może nawet dobrze, trzech menelów mniej na trybunach ;]
Nie zebym popieral meneli czy wynalazki ktore mecz traktuja jako powod do najebania sie, ale nie uwazam ze jest w tym cos dobrego jak napisales...
Za rzucanie sniezkami koles dostaje 2 tys. zł oraz dwuletnie zakazy wstępu plus te wizyty na komendzie to gruba przesada. moze gdyby to byla ktoras akcja z kolei tych samych osob, ale to raczej malo realne ze wzgledu na chetnie rozdawane ostatnio zakazy stadionowe. ogolnie to co sie dzieje w Polsce z traktowaniem kibicow przez obecne wladze to jest jakas paranoja. mam wrazenie ze pomyliles fora piszac ze to ' nawet dobrze'...
nastepnym razem przy odrobinie szczescia moze i Ty sie zalapiesz, wystarczy ze bedziesz miec szalik na sobie i wychodzac ze stadionu znajdziesz sie przypadkiem blisko jakiejs kolorowej akcji zorganizowanej przez psiarnie czy przez agresywnych kiboli i psikus gotowy.
Ty tak serio? :O
A skąd wiesz, że nie byli po prostu po jednym/dwóch piwkach przed meczem? Chyba że to też "menele"? Zresztą kurwa co za różnica, według ciebie można im na dwa lata dowalić coś takiego za śnieżki? W ogóle za cokolwiek?
Ja się dziwię że nasze społeczeństwo takie głupie, że takie prawo toleruje, a tu nawet na forum... Co za czasy.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 11/12/2013 01:36
Nie chodziło mi o to, że się cieszę tylko, że jeśli już takie coś kogoś spotkało to przynajmniej tych co chodzą na mecze się tylko najebać. O ile rzeczywiście byli najebani, inna sprawa jeśli nie byli. To przecież jasne jest ! A co do najebusów - właśnie dzięki nim kibice mają opinię jaką mają wśród zwykłych ludzi, którzy widząc ich w drodze na mecz i z meczu, wyrabiają sobie zdanie. Nimi gardzę i to bardzo mocno gardzę, niemal tak samo jak mediami które z byle powodu robią z kibiców bandytów. Sama kara i wszystko co jest z tym związane, to oczywiście w uj gruba przesada. 2 lata zakazu za śnieżki ? przecież to jasne, że to kpina jest. Taka sama jak za stanie na schodach i wiele innych przykładów.
P. to samo o tobie myślę widząc twoje posty z bluzgami na osoby myślące inaczej niż ty.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 11 grudnia 2013, 01:48 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.