Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 14/11/2017 18:25
A prop tego wywiadu z Mroczkiem w dzisiejszej Pilce Noznej, to podobno jest w nim kilka "smaczkow" na temat Smolnego, odszkodowan i nie doszlych transferow...
Jestem za granica i nie mam dostepu do polskiej prasy papierowej, wiec jesli ktos z Was moglby wrzucic tutaj skan tego wywiadu z Mroczkiem, to bylbym bardzo wdzieczny.
Z gory dzieki!
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 14/11/2017 19:12
Mroczek w wywiadzie pierdzieli, że Robak żądał absolutnie 3 letniego kontraktu a w Śląsku ma przecież niższy (2 lata?). Poza tym, jakby chciał absolutnie 3 letni kontakt, to raczej rozmowy na ostatnim kroku by nie padły, a wcześniej.
Najlepsze,że wcześniej twierdzili, że Robak był za drogi na wykupienie, że nie było pieniędzy na jego kontrakt, a teraz nowa wersja, że wina Robaka, bo chciał za długi kontrakt i nie chciał krótszego. Coś mi tutaj Mroczuś kłamiesz
Poza tym w wywiadzie, twierdzi, że ludzie są ślepi, ci co domagają się zwolnienia Stolarczyka, że nie widzą co on robi dla Akademii, dla szkolenia. Hit, absolutny Hit. Pomijam poziom naszych orłów z Akademii, to raczej dyrektor sportowy nie powinien być rozliczany za Akademię a za transfery i sprowadzanie zawodników spoza klubu. Czyli rozumiem, że Mroczek już sam zauważył, że nie ma co bronić Stolarczyka za transfery, to próbuje go bronić obowiązkami, które nie wchodzą w skład jego obowiązków. To jak go trzyma za osiągnięcia z Akademią, to niech go do chuja zatrudni na innym stanowisku jak tak go chce a niech zatrudni profesjonalistę na dyrektora sportowego. No Mroczek no ..
Mówiłem, że nic się nie zmieni. Ciekawe, że praktycznie nazwał prezesa Azotów ślepym, że ni widzi zasług Stolarczyka
Nie sugerowałbym się akurat tymi danymi w kwestii tego czy prezes mówi prawdę czy nie - Śląsk mógł Robaka po prostu przekonać wyższą pensją w zamian za krótszy kontrakt.
Jak pewien jegomość ze sztabu, którego chcemy wszyscy wyrzucić trochę za dużo łyknie na rybkach to język się rozplątuje Była też awaryjna opcja trenera z Brazylii, którego miał ściągnąć kolejny as ze sztabu czyli Edi, ale jednak poszli po rozum do głowy.
Ostatnio edytowany przez: Owczarek, 15 listopada 2017, 19:32 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/11/2017 21:56
Przerzucanie winy, odpowiedzialności jednych na drugich. A realia takie są, że nie było napastnika i nie będzie go przez najbliższe tygodnie.
Mroczek sam powiedział, że napastnik w ich planie działań był na ostatnim miejscu i to go mocno umacza. Wykazał się ślepotą (o ironio to według niego kibice są ślepi) i mega naiwnością, skoro liczył, że Zwoliński się odblokuje. Ten sam Zwoliński, który już kolejny sezon z rzędu dawał absolutne 0 na boisku. Nie szukali napastnika, nie zdobyli napastnika, mimo, że ten sam do chałupy wchodził. Mroczek tyle razy się kompromitował w tym co mówił, że za grosz zaufania do niego nie mam.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/11/2017 22:18Z tego, co docierają do mnie informacje, mają swoje problemy w klubie, m.in. w relacjach z zarządem. Może to też w jakimś stopniu wpływa na ich postawę na boisku. - Ktoś wie co Małecki miał na myśli? Obcięcie wypłat które i tak muszą dostać czy chodzi o coś o czym jeszcze my kibice nie wiemy?
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 22/11/2017 20:45
Miał operację latem ale zdrowie to był raczej pretekst bo były zgrzyty z zarządem(choć w tym wywiadzie twierdzi, że dogadywał się z władzami bardzo dobrze). Faktem jest, że z tymi zawodnikami zrobił całkiem dobrą robotę jak na to co teraz mamy.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 17/12/2017 22:30
Takie pierdolenie, a które miasto w Polsce jest przyjazne dla trenera?
Prawda jest taka, że gdziekolwiek byś nie trenował - to jak masz słabe wyniki, drużyna gra padaczkę to nie możesz być pewny stołka.
Pokazują to ostatnie przykłady w Zagłębiu, Wiśle, czy niedawny w Legii.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.