Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 16/03/2016 20:34
W związku z zachowaniem kibiców gości podczas meczu Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin (użycie środków pirotechnicznych), na klub ze Szczecina został nałożony zakaz organizacji wyjazdu grupy kibiców Pogoni Szczecin na jeden mecz Ekstraklasy.
Na pieniądze wypłacane klubowi za reprezentanta liczyła Legia starając się kupić Grosika ostatnio. Ta kasa pokrywałaby w jakimś stopniu jego kontrakt, a przy dobrym występie na Euro mogliby go potem korzystnie sprzedać.
dlatego Pogoń proponowała kontrakt a nie wypożyczanie Grosickiego wiedząc ze prawdopodobnie pojedzie na Euro i część wydatków się zwróci....a przy dobrej grze na Mistrzostwach jeszcze się zarobi.Podobnie potem chciała zrobic Legiia....ale Francuzi przemyśleli temat i tez tak podchodzą.Moze dlatego też teraz więcej u nich gra.
londoner pisalismy w tym samym czasie...hehe
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 24 marca 2016, 12:12 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 24/03/2016 13:18
Może i Legia chciała, ale Grosicki tylko wykorzystał Legię. Niby klub chciał opuścić, żeby grać częściej, a chwilę później przedłużył kontrakt z tym samym klubem do 2019 roku i normalnie piał z radości z tego powodu. Tak się nie zachowuje piłkarz, który niezadowolony z gry w obecnym klubie, niby był gotów do gorszej ligi pojechać, byleby go tylko opuścić. Wałek na całego.
Czyli zapewne w sobotę czeka nas kolejny remis a potem pełne pasji potyczki o 8 miejsce. CM już podsumowuje. Zabrakło jedynie podziękowań i zaproszenia na jesienne mecze.
Być może zbyt daleko idącą interpretację robisz - mnie bardziej cieszy podejście Murasia, który mówi o pełnej puli i 3 miejscu - tego się trzymajmy - natomiast jaki mecz z Legią by nie był - 4-5 porażek na 30 kolejek - bardzo dobry wynik i zauważmy, że w tym sezonie porażka to coś dziwnego dla nas.
Ja czuję, że będzie ofensywnie, bo - zauważ Zygmunt, że remis daje nam tyle samo co porażka, bo przy nieparzystej ilości punktów zaokrąglamy w górę. Remis nam gówno daje, zatem liczę na ryzyko o walkę o pełną pulę.
Czyli zapewne w sobotę czeka nas kolejny remis a potem pełne pasji potyczki o 8 miejsce. CM już podsumowuje. Zabrakło jedynie podziękowań i zaproszenia na jesienne mecze.
Być może zbyt daleko idącą interpretację robisz - mnie bardziej cieszy podejście Murasia, który mówi o pełnej puli i 3 miejscu - tego się trzymajmy - natomiast jaki mecz z Legią by nie był - 4-5 porażek na 30 kolejek - bardzo dobry wynik i zauważmy, że w tym sezonie porażka to coś dziwnego dla nas.
Ja czuję, że będzie ofensywnie, bo - zauważ Zygmunt, że remis daje nam tyle samo co porażka, bo przy nieparzystej ilości punktów zaokrąglamy w górę. Remis nam gówno daje, zatem liczę na ryzyko o walkę o pełną pulę.
Tak samo Legii remis nic nie daje, oj bramki moga się posypać z jednej i drugiej strony
Wobec tego zobaczymy na co naprawdę Nas stać na tle bądź co bądź "Bayernu" polskiej ligi
Może i tak jest - efekt zmęczenia remisami. Pomyśleć, że jedno zwycięstwo więcej i bylibyśmy w innych nastrojach.
Zobaczymy. Ja także liczę na widowisko co najmniej podobne do tego z Koroną lub Ruchem.
Może i tak jest - efekt zmęczenia remisami. Pomyśleć, że jedno zwycięstwo więcej i bylibyśmy w innych nastrojach.
Zobaczymy. Ja także liczę na widowisko co najmniej podobne do tego z Koroną lub Ruchem.
Pomyśleć ile było głupich remisów i nie modlilibyśmy się o pierwszą czwórkę by grać więcej meczów u siebie w grupie mistrzowskiej.
Mecz z Koroną, Łęczną, Zagłębiem, Termalicą. to już jest +8.
Pomyśleć ile było głupich remisów i nie modlilibyśmy się o pierwszą czwórkę by grać więcej meczów u siebie w grupie mistrzowskiej.
Mecz z Koroną, Łęczną, Zagłębiem, Termalicą. to już jest +8.
Szczęśliwe zwycięstwo z Lechia w 93 min,dwa szczęśliwe remisy z Zagłębiem to druga strona medalu.Jak to mówią suma szczescia równa sie zero.
Na pewno sukces bycia w grupie mistrzowskiej trzeba docenić bo nie mamy składu z kosmosu.Teraz runda finałowa odpowie nam na pytanie kim w tej lidze jest POGOŃ.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 08/04/2016 21:34
Na tę chwilę (29 kolejka) sa tylko 3-44 drużyny które od podziału ESA grały w każdej rundzie mistrzowskiej. Legia, Lech, Pogoń i prawdopodobnie Lechia (po dodaniu dzisiaj punktu). To już jest jakiś wyznacznik pozycji Pogoni w lidze. Fakt w poprzednich edycjach grupy mistrzowskiej nic nie zdziałaliśmy : 0-4-10. Jest jednak jakaś stabilizacja, także finansowa.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.