W tym okresie przygotowawczym warunki pogodowe w Polsce sprawiły niemało kłopotu sztabowi szkoleniowemu Pogoni Szczecin. Śnieg, lód a na dodatek niedostatecznie dobrze przygotowane murawy nad morzem, gdzie Portowcy stacjonowali przez dwa tygodnie, były zmorą trenujących tam piłkarzy. To właśnie niesprzyjające warunki pogodowe sprawiły, że trzy mecze postanowiono rozegrać na dobrze przygotowanym boisku przy ul. Pomarańczowej w Szczecinie: z miejscową Arkonią, Błękitnymi Stargard oraz Kotwicą Kołobrzeg. To ruch klubu w trosce o zdrowie zawodników, ale również ukłon w stronę fanów. Niektórzy kibice jednak w sobotę zawiedli. Tuż przed spotkaniem, w kierunku boiska poleciała raca, która wypaliła fragment murawy. Niedaleko stały dzieci - żadne z nich na szczęście nie ucierpiało. Oprócz tego śnieżkami zostali obrzuceni operatorzy kamer, którzy przeprowadzali relację dla fanów pozostających w domach. O tych przykrych zdarzeniach informuje portal Pogoń.v.pl,stawiając pod znakiem zapytania przyszłe spotkania sparingowe Pogoni w Szczecinie. - Zniszczenie murawy niesie za sobą poważne konsekwencje - komentuje sprawę dla serwisu rzecznik prasowy Pogoni, Krzysztof Ufland.
Kolejny raz marna gazetka (chyba marniejsza od kuriera, bo niemiecka) głosik szuka sensacji. Brawo, w manipulowaniu ludźmi gonicie wyborczą.
Poza tym gratuluje portalowi Pogoń.v.pl - srcie we wlasne gniazdo, ciagniec temat byleby ludzie klikali stronke i komentowali plus oczywiscie dajecie podklad pod manipulacje mediow typu glosik albo wyborcza: )
Podbijam. Tez nie bylem. Combat jak byles to rozwin temat. Wiem ze napewno raca poleciala. Z relacji kibica ktory byl tez domniemuje ze dzieciaki obok lataly wiec dla mnie czystym kretynizmem bylo wywalenie racy. Natomiast jezeli bylo inaczej to rozwin temat
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/01/2016 14:09
Chodzi mi o fakt szukania sensacji i ciagniecia tematu. Stalo sie i chuj, incydent, po co o tym pisac ? nie ma lepszych rzeczy ? dzialania kibicow np. dla schronisk itd ? . A tak to czyta sobie ktokolwiek, ze zli kibole rzucaja racami w dzieci i wyrabia opinie. Pozniej nie przyjdzie na mecz, bo niebezpiecznie.
Chodzi mi o fakt szukania sensacji i ciagniecia tematu. Stalo sie i chuj, incydent, po co o tym pisac ? nie ma lepszych rzeczy ? dzialania kibicow np. dla schronisk itd ? . A tak to czyta sobie ktokolwiek, ze zli kibole rzucaja racami w dzieci i wyrabia opinie. Pozniej nie przyjdzie na mecz, bo niebezpiecznie.
No tak raca sama sobie poleciala na całe szczęście inie zrobiła krzywdy dzieciakom-przyszłym kibicom Dumy Pomorza...niestety o tym trzeba pisać ,zanim dojdzie na następnym meczu do wypadku....
czemu poniosła? przecież Combat nie broni, ale stwierdza jedynie, że to ciągnięcie tematu i szukanie sensacji - ma rację.
z przymrużeniem oka "jebnął to jebnął, na chuj drążyć"? race od zawsze są i będą elementem trybun. wiadomo, że nie dla każdego ta zabawka, to co miało miejsce nie powinno go mieć, ale ciągnięcie tego tematu nie służy nikomu.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/01/2016 16:07
Ogólnie to temat jest strasznie nie wygodny. a fantazja go poniosła ze stwierdzeniem ze ktoś kims manipuluje. Vałka jak dobrze pamietam pisała ze mecze przy pomarańczowej moga sie więcej nie odbyć i wytłumaczyli dlaczego. Sam oglądałem mecz na YouTube i widziałem tam biegające dzieciaki. Do tego nie raz było słychać jak operator kamery opierdał kogos kto w niego rzucał. Wiec gdzie tu manipulacja ??
Odpowiem jako "wezwany do tablicy" autor materiału. O wszystkich akcjach pomocy dla schronisk, dzieci z domów dziecka czy innych akcji kibicowskich znajdziesz informacje w naszym serwisie. Niestety kompletny brak myślenia trzeba piętnować. Niestety brakiem myślenia trzeba nazwać rzucenie racy na boisko wykonane z plastiku, na obiekcie, który nie jest przystosowany do imprez z taką ilością ludzi. A jeśli przyklaskujesz brakowi kilku klepek pod kopułą to brawo dla Ciebie.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/01/2016 21:56
Dokładnie. Niepotrzebnie rozdmuchaliście afere czym po wielu niesprawdzonych newsach zniechęciliście mnie definitywnie do wchodzenia na wasz serwis. Robicie się jak wyborcza.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/01/2016 01:37
No już bez przesady. Stworzył tylko jednego newsa o zajściu, nic więcej. Tak krytykujecie wyborczą, tvny i inne tego typu gówna, że niekorzystne wydarzenia przemilczają a sami naciskacie na to samo po "naszej" stronie. Zalatuje tutaj lekką hipokryzją.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 27 stycznia 2016, 01:43 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 27/01/2016 12:43
Nagonka się zawsze lepiej przyjmuje. Dziennikarze lubią sensację i rozdmuchiwanie incydentów do wyolbrzymień, a ludzie lubią to czytać. Taki urok naszych"mediów". Fakt jest taki, że pewne akcje jednak nie powinny mieć miejsca, bo są zbędne, tym bardziej na sparingu.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Teraz jesteśmy w takim momencie, że mamy dobre miejsce w tabeli. Wszyscy wierzą, że będzie jeszcze lepsze. To już jest czas, żeby Pogoń osiągnęła więcej niż 7. czy 8. miejsce. Klub, my i kibice są na to gotowi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.