Oj chyba nie. Gdy przedluzano z nim kontrakt to Aka mowil, ze jest dogadany z naszymi dzaialaczami, ze w przypadku dobrej oferty zagranicznej nie beda robic mu problemow z odejsciem. Gdyby taka klauzula faktycznie byla to klub nie mialby tu nic do gadania.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/09/2013 11:45
fajny artykuł o naszych biznesmenach co walnie przyczynili się do kłopotów Pogoni,ja z niecierpliwością czekam na artykuł o dokonaniach drugiej strony medalu którzy dołożyli swoje do upadek klubu,np.Mikołajczak,Sochański,Wieczorek czy obecnie panujący sługa wymienionych Pan K.
Właśnie miałem to wrzucić. Jest tam fragment o bycie trenerem reprezentacji. Mam nadzieję, że go nam nie zabiorą bo to dla nas będzie tragedia ...
Choć Boniek warsztat Wdowczyka docenia to musi sporo czasu upłynąć zanim środowisko piłkarskie w naszym kraju będzie w stanie zaakceptować w większości na tym stanowisku osobę, która była skazana za korupcję. Jak by nie patrzeć - to nie jest pierwsza lepsza fucha, a jeden ze szczytów. Do tego Wdowczyk miał zbyt dużą przerwę, trenuje nasz klub raptem od kilku miesięcy - najpierw powinien rzeczywiście coś osiągnąć, wbić się na podium, regularnie odnosić sukcesy. Myślę, że pod kątem reprezentacji możemy być spokojni co do zatrzymania trenera u nas, gorzej gdy zaczną zgłaszać się po niego bogatsze kluby. Mam nadzieję, że władze Pogoni stworzą mu na tyle przyjemne warunki pracy, że nie będzie chciał stąd odchodzić.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.