Odp: Nowe Stroje - 09/07/2019 22:16
Wyjazdowe ok ale Domowe to takie meh... Nie są najgorsze ale ten trawnik to jakaś porażka. Pewnie osoba odpowiedzialna za koszulki zauważyła że kibice chcą pasiaków więc dała im "Ćwierć Pasiaki"
Odp: Nowe Stroje - 10/07/2019 01:07
Takie sobie. Dla mnie wyglądają jak hybryda Macrona z sezonu 14/15 (te paski po bokach) oraz Hummela z sezonu m.in 12/13 (te paski na obojczykach) na kroju Macrona, ale tego teraźniejszego. Taki motyw poprzecinanych pasków jak na domowym też już widziałem tylko za cholerę teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie.
Tył za to spierdzielony po całości. Jeżeli nie dajesz pasków do końca na przedzie to nie dajesz iż na plecach w ogóle, jeszcze dali je pełne. Masakra.
Co z GK? Czwarty sezon w tych samych?
Dla mnie spośród z tych czterech lat z Ziną to najładniejsze były pierwsze stroje pomimo iż układ szyć był kreska w kreskę zerżnięty od Kappy z sezonu 15/16. Zina miewa z tym niestety problemy, że ściąga od innych zamiast wymyślić coś sama.
Odp: Nowe Stroje - 10/07/2019 08:39
Umowę z Ziną przedłużą na bank .Są tańsi od innych i podobno jakościowo też jest ok . Dlaczego nie słuchają głosu ludu ? Przecież sprzedaż wzrosła by o 200 % albo więcej .Ciężko zaprojektować trykot w pasy ?
W mojej ocenie nie opłaca im się wypuszczenie teraz pasiaka.
Maks pojemność to 4.2k obecnie, a sporo ludzi w dniu meczowym robi zakupy w fanshopie czy stojąc w kolejkach po bilety.
Oddadzą stadion to zobaczycie, że marketingowo wjadą pasiaki.
Odp: Nowe Stroje - 23/07/2019 20:36
O ile ogarnęliby napisy, bo lubią Pogoń Szczecin rozbijać na części po np trzy litery, co np. dla mnie po dziadowsku wygląda.
Odp: Nowe Stroje - 31/07/2019 18:20
King Wilki Morskie mają stroje od Stoprocent a te na tle całej PLK wyglądają naprawdę ekstra. Da się na nich zauważyć pewne podobieństwo do drugich koszulek Pogoni od Ziny, ale wykonanie zdecydowanie lepsze (w sensie designu). Tak więc czemu by nie? Taki lokalny lokalny producent to byłoby coś.
Odp: Nowe Stroje - 28/05/2020 17:46
Orientuje się ktoś gdzie szyła stroje dla nas ZINA? Jeżeli w Polsce, to jest niesmak, biorąc pod uwagę sytuację z zarazkiem i ludzi wszędzie tracących pracę... Nowy dostawca ma 4 fabryki w Chinach. Jeżeli ZINA szyła dla nas w Chinach to pies ich trącał, ale jeżeli szyła dla Pogoni w Polsce to trochę nie tego... Wiadomo, że klub to nie jest organizacja charytatywna i trzeba się rozwijać, ale warto wiedzieć co i jak. Gdzie były szyte stroje i ubrania ZINY dla Pogoni?
Odp: Nowe Stroje - 28/05/2020 20:29
Nie wiem o czym piszesz gdy piszesz o prowadzeniu się tej firmy, więc odnieść się do tego nie mogę. Natomiast w odniesieniu do tej drugiej sprawy, na literę p., że tak powiem, dla jednych to jest tylko 'tylko to', dla innych aż 'tylko to'.
Odp: Nowe Stroje - 06/08/2020 17:55
Wiem, że teraz temat nr 1 to Kuchy, ale ktoś wie co teraz będzie na koszulkach zamiast nawozów? Epa? Miasto Szczecin?
Odp: Nowe Stroje - 11/08/2020 12:15
Domowe koszulki 10/10 (na podstawie filmów i zdjęć, ciekawe jak na żywo).
Pokazywać wyjazdówki!
PS. Film prezentujący też niezły sztos.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.