Odp: Nowe Stroje - 06/07/2016 12:37
Super koszulki. Na pewno kupie. Pasiak robi mniejsze wrażenie, ponieważ tego się spodziewaliśmy. Ale jest klasycznie i w odpowiednich barwach. Wyjazdóweczka ekstra.
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2016 13:53
Warto podkreślić to co napisał Ambasador. Zina to polska firma. Jeżeli jest wybór między zagranicznym koncernem, a krajową firmą, to zawsze lepiej wspierać Polaków. Zawsze.
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2016 14:04
Wiadomo, że trzeba wspierać swoich i też jestem tego zdania. Bardziej chodziło mi o to, że koszulka Nike była w takiej samej cenie co teraz Ziny.
Koszulka Nike nie była w takiej samej cenie jak Zina, bo kosztowała 199 zł. Nie zmienia to faktu, że spodziewałem się raczej że będzie kosztować ok. 150 zł.
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2016 18:02
koszulki wygladaja mega zrobione dla nas na jakiejs nowej technologi . widac ,ze przylegaja do ciala ktos pisal juz ze mega sie nosza jakbys nie mial jej na sobie. wywietrziki sa cena zawsze moglyby byc tansze ale pamietajmy wspieramy klub i ta cena moim zdaniem jest ok .te nike to bylo dzielo ambera nie nike dali co bylo wiec nie ma zalu tyl koszulki tez na plus i ogolnie widac ,ze sprzet treningowy jest tez gitara!!! teraz po mistrza!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez: badboy22, 6 lipca 2016, 18:09 [1 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2016 23:54
Obie wersje klasa Estetyka domówki wzrosła poprzez przeniesienie reklamy, a i "pełne plecy" wyglądają dużo schludniej
W przyszłości można pomyśleć nad żółtymi/złotymi akcentami jak choćby nazwiska i numery.
Odp: Nowe Stroje - 07/07/2016 10:04
Dla mnie wyjazdówki są totalnie skopane przez zakończenie rękawów. Na górze powinien być granatowy a na dole bordowy pasek, a jest odwrotnie !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.