Odp: Nowe Stroje - 11/08/2020 16:02
Złoto to za mało powiedziane. Zdecydowanie najlepsze Pasiaki w historii klubu i mocny kandydat do stroju sezonu nie tylko w Ekstraklasie ale ogólnie.
Czekam na pozostałe stroje i jestem w sumie ciekawy na ile faktycznie przeszkody w transporcie są powodem zwłoki a na ile odejście Polic i konieczność przerabiania strojów na nowo.
Swoją drogą na sesji pokazano też pomarańczowe GK, to jest akurat model katalogowy i pozostałe w tym stylu to zielony i odblaskowy żółty.
Ostatnio edytowany przez: JPS48, 11 sierpnia 2020, 16:24 [1 raz(y)]
Oczywiście, że zwrócę honor, ale coś się szykuje? Bo to w sumie podejrzane, że się miejsce marnuje, a od biedy można by było zawsze wstawić Miasto Szczecin, kasa przecież regularnie wpływa od miasta...
Odp: Nowe Stroje - 12/08/2020 21:40
Przecież koszulka bez sponsorów zajebiście wygląda a nie biednie....
Osobiście kupuje koszulkę bez żadnych oznaczeń sponsorów, partnerów, bo klub udostępni taką wersję koszulki. A Ty piszesz, że biedna, bo za mało najebane rożnych znaczków sponsorskich. Serio?
Ostatnio edytowany przez: Icar, 12 sierpnia 2020, 22:10 [1 raz(y)]
Odp: Nowe Stroje - 18/08/2020 14:17
I tak właśnie wyglądają dedykowane stroje
Pasiak i bordowa naprawde rewelka.
Ozłociliśmy koszulki, wierzę, że i gablotę ozłocimy
Odp: Nowe Stroje - 18/08/2020 16:38
Kozak stroje, choć spodziewałem się złotej trzeciej. Bardzo wysoko postawiona poprzeczka w kontekście przyszłych sezonów.
Kozak stroje, choć spodziewałem się złotej trzeciej. Bardzo wysoko postawiona poprzeczka w kontekście przyszłych sezonów.
Dokładnie. Nie wiem dlaczego uparcie od lat idziemy w białą wyjazdowke. Po granatowym i bordowym trzecim kolorrm jest żółty/złoty.
Tym nie mniej koszulki super!
Odp: Nowe Stroje - 21/09/2020 14:19
Koszulki wzór każdy zna, jakość 7/10, nie jest jakaś szczególnie do grania, nie jest "oddychająca".
Pudełko takie jak pokazał Kucharczyk w TurboKozaku już mam więc szczególnie mi nie zależało na nim.
Na nadruk numeru oraz nicka trze czekać ok. 2 tygodnie i nie gwarantują że na Jagiellonię będzie gotowe
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Koszulki wzór każdy zna, jakość 7/10, nie jest jakaś szczególnie do grania, nie jest "oddychająca".
Pudełko takie jak pokazał Kucharczyk w TurboKozaku już mam więc szczególnie mi nie zależało na nim.
Na nadruk numeru oraz nicka trze czekać ok. 2 tygodnie i nie gwarantują że na Jagiellonię będzie gotowe
W sobote bralem 3 koszulki i powiedzieli ze trzeba czekac tydzien na nadruk. Dzis po 15 zadzwonili ze mozna juz odebrac Moze juz w pudelkach beda dawac
W sobote bralem 3 koszulki i powiedzieli ze trzeba czekac tydzien na nadruk. Dzis po 15 zadzwonili ze mozna juz odebrac Moze juz w pudelkach beda dawac
Czyli zamówiłeś zapłaciłeś i czekałeś na telefon, żeby pojechać odebrać, tak? Pytam, bo sam zamierzam z nadrukiem brać.
Czyli zamówiłeś zapłaciłeś i czekałeś na telefon, żeby pojechać odebrać, tak? Pytam, bo sam zamierzam z nadrukiem brać.
Dokladnie jak piszesz, tylko powiedzieli ze trzeba kolo tygodnia czekac. Zawsze bylo kolo 3 dni i dzwonili, a tu praktycznie na nastepny dzien jest.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.