Odp: Nowe Stroje - 10/07/2017 17:07
Jak dla mnie brak zdecydowanego symbolu 70 lecia widocznego od przodu np. między herbem, a Ziną. Granatowy na zdjęciach trochę za ciemny, wygląda jak czarny ale w realu może jest lepiej. Ogólnie wzory całkiem fajne, wyjazdówka zdecydowanie na plus...
Jak dla mnie brak zdecydowanego symbolu 70 lecia widocznego od przodu np. między herbem, a Ziną. Granatowy na zdjęciach trochę za ciemny, wygląda jak czarny ale w realu może jest lepiej. Ogólnie wzory całkiem fajne, wyjazdówka zdecydowanie na plus...
Mi też szczerze mówiąc brakuje zdecydowanego symbolu 70 lecia,powinien być bardziej widoczny i z przodu.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Nowe Stroje - 10/07/2017 17:51
"W momencie rozpoczęcia sprzedaży do dyspozycji mamy 800 sztuk koszulek meczowych. Dostępne są wszystkie rozmiary koszulki wyjazdowej ( dla dorosłych: S, M, L, XL, 2XL, 3XL ) oraz koszulki domowe w rozmiarach 116, 122, S, M, L, XL."
No to na wyjazd będę jeździł czym chata bogata, w u siebie miska ryżu przez tydzień
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Pamiętajmy, że na koszulce pojawi się zapewne logo jakiegoś sponsora strategicznego ligi (Lotto?), więc umiejscowienie paska z oznaczeniem 70-lecia jest jak najbardziej ok.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Nowe Stroje - 27/06/2018 15:09
Kibice chcą pasiaków. Ja mam ogromny żal do zarządu, że te stroje nie są konsultowane z kibicami. Przecież kibice będą potem kupowali te koszulki. Duży błąd!
Na co oni liczyli?
Odp: Nowe Stroje - 27/06/2018 15:23
To już nawet nie chodzi o to, że mają być pasiaki i koniec choć wiadomo, że są najlepiej odbierane. Te wzory to jakiś dramat - wygląda to jakby zaprojektował to jakiś uczeń w podstawówki w paincie. O bluzach bramkarskich już nie będę wspominał nawet. Przecież ludzie takiego czegoś nawet za 100zł nie kupią.
Odp: Nowe Stroje - 27/06/2018 17:09
Ta łata na bramkarskich jest o tyle śmieszna, że to jest ten sam strój co sezon oraz dwa sezony temu a wtedy Azoty były bez łaty.
Odp: Nowe Stroje - 27/06/2018 18:11
dalej witac amatorke niestety w naszym klubie ,ale beda tego oplakane skutki , bo juz slychac jak sie czyta wszedzie ,ze nikt tego czegos nie kupi .
ale po chuj myslec o kibicach lepiej zeby peskovic mial wygodny dres .
SZKODA SLOW!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.