Odp: Nowe Stroje - 30/10/2016 13:46
Pojawiła się partia koszulek "domowych" w sklepie na ofi. str. Przy okazji jest również rozmiarówka... Tak sobie porównałem z XL łyżwy, jaką mam... i się cholera w zinę XXL nie mieszczę... Przypadek...? A już chciałem kupować
Odp: Nowe Stroje - 22/11/2016 17:48
Wyjazdówki są już dostępne w sklepie internetowym.
Mnie zastanawia ta rozmiarówka, bo niby szyją je w Polsce, ale rozmiary to jakieś chińskie są. Ja np. normalnie noszę L-kę, ale patrząc na wymiary podane na stronie to musiałbym brać XXL-kę. Dziwne to.
Odp: Nowe Stroje - 22/11/2016 18:41
Widziałem te wyjazdowki w Fan Shopie, ciekawi tylko fakt czemu pierwsza partia koszulek miała naprasowane reklamy, a te nowe mają takie malowane. Wg mnie cena ich powinna być niższa bo na pewno taki sposób wykonania jest tanszy
Pasiaki w obu partiach wyglądają tak samo
Odp: Nowe Stroje - 06/07/2017 20:44
Mam nadzieje ze na 70 lecie Pogoni, stroje będą kozak Niech biorą przykład z Piasta, marzy mi się taki gryf na koszulkach.
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Nowe Stroje - 10/07/2017 07:20
Może coś być w tej grafice, bo na filmiku ewidentnie widać, że pasek granatowy po środku jest węższy niż dwa bordowe po bokach . Położenie "O" w słowie Azoty jest identyczna i tu i tu.
Odp: Nowe Stroje - 10/07/2017 13:57
Ktoś wie jak działa zniżka -15% dla karnetowiczów? Trzeba mieć jakieś potwierdzenie zakupu czy na miejscu w punktach mogą sprawdzić czy ma się karnet?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.