Zgadzam się... ale z drugiej strony byłoby tak samo jak ostatnio z ŁKS, że mało osób bo mecze będą teraz w poniedziałki bo musi być transmisja... nie dość, że i klub traci (mniej kibiców) to i przyjezdnych nie będzie- porażka.
Reporter TVP Sport: A z nami Dariusz Adamczuk, Dyrektor Sportowy do spraw Młodzieży w Pogoni. Brzmi to bardzo tajemniczo, czym Pan się zajmuje?
(...)
D. Adamczuk: ...bo z kim my dzisiaj gramy? Z Dolcanem, tak?
Co do samego meczu Pogoń o klasę lepsza od Dolcanu, który de facto nic nie pokazał - Janukiewicz praktycznie bezrobotny w bramce, parę dobrych chwytów i wybić. Bardzo mi się podobał w pierwszej połowie Przytuła, fajnie rozgrywał i rozdzielał piłki. Do tego dobrze Rogalski, Petasz, Hrymowicz, nieźle Dziuba (chociaż 2 bardzo dobre sytuacje zaprzepaścił).
Ogółem mecz raczej bez nerwów, dobrze że w pierwszej połowie już została strzelona bramka i w drugiej grało się spokojniej. Martwi że znów problemy ze skutecznością bo powinno się skończyć spokojnie ze 4-5 do zera (setki Prędoty i Dziubu z 4-5 metrów).
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/10/2009 22:06
Pewny, spokojny mecz. Od początku do końca jasne było kto wygra. Obrona zagrała bezbłędnie - jedyna okazja Dolcanu wzięła się ze starty Przytuły. Janukiewicz za wiele roboty nie miał, ale to co miał bronił pewnie.
Mysiak sprawdza się po raz kolejny w roli środkowego pomocnika. Słabiej dziś Olo i Petasz. Swój poziom trzyma Rogalski, który świetnie sobie poczyna na skrzydle no i kapitalna bramka. Dziuba występ na zero - gdyby nie gol, to byłby kolejny nieudany występ. Lecz napastnik jest od strzelania, dziś trafił więc nie tak źle.
Widać, że transmisję w TV nam nie służą. Wystarczy, że jest chłodniej, pada deszcz i większość wybiera oglądanie meczu w fotelu...do tego ten nieszczęsny poniedziałek.
Jeżeli ktoś chce to na TVP Polonia przed momentem zaczęła się retransmisja meczu.
Co do samego meczu Pogoń o klasę lepsza od Dolcanu, który de facto nic nie pokazał - Janukiewicz praktycznie bezrobotny w bramce, parę dobrych chwytów i wybić. Bardzo mi się podobał w pierwszej połowie Przytuła, fajnie rozgrywał i rozdzielał piłki. Do tego dobrze Rogalski, Petasz, Hrymowicz, nieźle Dziuba (chociaż 2 bardzo dobre sytuacje zaprzepaścił).
Ogółem mecz raczej bez nerwów, dobrze że w pierwszej połowie już została strzelona bramka i w drugiej grało się spokojniej. Martwi że znów problemy ze skutecznością bo powinno się skończyć spokojnie ze 4-5 do zera (setki Prędoty i Dziubu z 4-5 metrów).
Chyba inny mecz ogladalismy... Moim zdaniuem on gral tragicznie tykle strat i niecelnych podan...
Chyba inny mecz ogladalismy... Moim zdaniuem on gral tragicznie tykle strat i niecelnych podan...
Chyba tak oglądam retransmisje i gra tak jak pisałem wyżej całkiem nieźle - wiadomo, że jakoś szczególnie długo przy piłce nie był ale szczególnie z początku pogrywał sobie całkiem pewnie. Inna sprawa że od początku drugiej połowy dużo strat i niecelnych podań, co Mandrysz zauważył i dlatego go zmienił.
Widać, że transmisję w TV nam nie służą. Wystarczy, że jest chłodniej, pada deszcz i większość wybiera oglądanie meczu w fotelu...do tego ten nieszczęsny poniedziałek.
Podejrzewam, że koronny wpływ na małą ilość ludzi dziś miała jednak pogoda, która nie rozpieszczała od rana - jakieś mega ulewy plus na godzinkę przed meczem gradowe opady, na pewno nie zachęcały do wybrania się na stadion i marznięcia, podejrzewam, że gdyby pogoda była ok to przynajmniej z 6 tys. by przyszło.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/10/2009 22:23
Dobre spotkanie, szkoda ze Olo nie moze sie przelamac, chyba jakis maly kryzys przechodzi, moze czas dac troszke szansy mlodym ? Ropiejko ? Rydzak ? Kowal ?
szkoda tylko ze pogoda kiepska, i duzo ludzi postanowilo ogladac mecz w kapciach przed tv
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.