Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/10/2009 15:50
Jesli juz maja byc mecze w poniedzialek, to niech chociaz zrobia o poznej godzinie, np 20:00. Z ŁKSem bylo o 18:15 i wiele osob nie zdazylo. Swiatla i tak trzeba wlaczyc, a im mecz pozniej, tym wiecej osob zdazy dojechac, bo dzis takie czasy, ze wiekszosc nie konczy pracy/szkoly o 16. Osobny temat to przyjazd kibicow gosci, bardzo ciezko jest sie zebrac i wyruszyc w srodku tygodnia w dobrej liczbie.
Jak dla mnie, to olac te transmisje i grac normalnie w weekend, ale jak zawsze nie mamy za duzo do powiedzenia w podstawowych sprawach.
mecz z Dolcanem przlozony na poniedzialek 12stego? ze wzgledu na transmisje ?
niestety tak. TVP sobie wymysliła, że transmisje spotkań kolejki mają odbywać się w poniedziałki. Dlatego też mecz z Widzewem planowany na 17 został przeniesiony na 19 (poniedziałek)
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
mecz z Dolcanem przlozony na poniedzialek 12stego? ze wzgledu na transmisje ?
niestety tak. TVP sobie wymysliła, że transmisje spotkań kolejki mają odbywać się w poniedziałki. Dlatego też mecz z Widzewem planowany na 17 został przeniesiony na 19 (poniedziałek)
to taj jak w 2 bundeslidze. mecze poniedzialkowe sa transmitowane na DSF
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/10/2009 15:03
Oficjalna piszę, że kibiców gości nie będzie do końca rundy, a wymieniają również kibiców Stilonu, z którymi przecież gramy w rundzie wiosennej a nie jesiennej Czy to oficjalka podała listę gości, których "nie będzie" czy online.pl w newsie dopisali? Nie mogę sprawdzić kto, bo mi oficjalka nie odpala;p
Ps. Będzie okazja by się "wykazać" przez tą budowę...
Oficjalna piszę, że kibiców gości nie będzie do końca rundy, a wymieniają również kibiców Stilonu, z którymi przecież gramy w rundzie wiosennej a nie jesiennej Czy to oficjalka podała listę gości, których "nie będzie" czy online.pl w newsie dopisali? Nie mogę sprawdzić kto, bo mi oficjalka nie odpala;p
Ps. Będzie okazja by się "wykazać" przez tą budowę...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/10/2009 15:46
No przecież to jakaś paranoja, nie rozumiem jak ta budowa może aż tak utrudniać (właściwie to wynika z tego że uniemożliwiać..) zapewnienie bezpieczeństwa, piłka nożna dla kibiców ! Z jakąś większa grupą przyjezdnych zawsze jest większa mobilizacja z dopingiem, chęć pokazania się.. mecz z żydzewem beż gości.. ? świetnie.. Ciągle dopierdalają człowieka 'świetnymi' nowinami, jak nie pies dyrektorem to to.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.