Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 30/06/2009 17:23
Nie do konca Jun W Szwecij Skatteverket( skarbowka) pobiera ci podatek od kazdego wplywu na twoje konto bankowe od buka,od pokerromow tez.Wiec nie wiem dokladnie jak to jest z prawem
W ogole jest ciezko nawet wplacic sobie prywatnie kase na konto,bo zaraz przychodzi list zeby wyjasnic skad te pieniadze.Jednym slowem przejeb...
nie ma co porownywac Szwedów, Norwegów, Duńczyków do Polaków w sferze zakładów sportowych, pokera, kasyna - te kraje to czołówka najlepszych rynków dla firm,
W Polsce tez przelewy over 10 tys euro sa w jakis tam sposob sprawdzane
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/07/2009 18:28
Poznaliśmy pierwszych sześciu rywali GKP w nadchodzących rozgrywkach I ligi sezonu 2009/2010. Pierwszy mecz gorzowianie zagrają 25 lub 26 lipca z beniaminkiem MKS-em Kluczbork. 1 sierpnia będzie miała miejsce inauguracja w Gorzowie w meczu przeciwko Pogoni Szczecin.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 04/07/2009 19:51
Przed chwilą w głównym wydaniu wiadomości (19:30) na TVP1 był krótki materiał o Pogoni gdyby ktoś ten materiał gdzieś na necie znalazł niech podrzuci linka bo początek ominąłem.
W projekcie terminarza Katowice miały być pierwszym rywalem Pogoni w nowym sezonie.
Patrząc na to jak postąpiono z ŁKS-em to Jastrzębie i GieKSa ma małe szanse na otrzymanie licencji.
Pytanie teraz kto by grał zamiast GKSu i Jastrzębia - najwyższe miejsca spadkowe miał Motor i Turek - lecz w ich licencję też można wątpić, później jest Odra Opole i Kmita, które pod uwagę nie są brane....więc mniejsza liga? czy może Ślęza i Start Otwock?
Dziś miał być podany wstępny terminarz a tu cisza, wiemy tyle że GKS na początek później Stilon i to z niepewnych źródeł...
15 lipca beton się zbiera i ma coś tam ustalać...pewnie szybciej się nie doczekamy.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/07/2009 18:32
Jak to nikt nie dostał Skoro tu mowa o I-szej lidze to i Łęczna i Zabrze i .... Korona nie dostała licencji? No zesz k***a! Kielca mają licencje FIFA a PZPN nie dał owej Koronie Śmiech na sali....
PS. Wiem ze nie jest jasna sprawa Korony, ale chyba i ten klub jest brany pod uwage w kwestii wystepów w I-szej lidze.
Jesli nie dostaniemy tej licencji to bedzie smiech na stali..;-
żaden z klubów nie otrzymał licencji. jutro nasz stadion wizytuje PZPN i w piatek odbywa się kolejne posiedzenie komisji licencyjnej.
Ukraina chyba zaczęła rywalizację z Polską w sprawie kto ma większy bałagan z rozgywkami piłkarskimi w kraju. Ponoć całą ligę zawiesili, bo nie zgodna z ukraińskim prawem
Jak to nikt nie dostał Skoro tu mowa o I-szej lidze to i Łęczna i Zabrze i .... Korona nie dostała licencji? No zesz k***a! Kielca mają licencje FIFA a PZPN nie dał owej Koronie Śmiech na sali....
PS. Wiem ze nie jest jasna sprawa Korony, ale chyba i ten klub jest brany pod uwage w kwestii wystepów w I-szej lidze.
Stadion może i licencję ma, ale skąd wiesz że w finansach mają coś nieczysto, z czymś zalegają np?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.