Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/05/2012 21:02
Kolejarz chyba myśli o awansie, w Gdyni musi być zwycięstwo. Senator Kogut chce grać na craxsie -w razie awansu, lub :być może to Kolejarz jest chętny na sprzedaż licencji. Nadal obstawiam na awans Pogoni i Piasta.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/05/2012 22:43
Cos co dopiero zobaczylem ale mnie mega zaszokowalo kurs na Pogon to 1.85 a na Arke 3.70!!!(na glownej pisza ze Nemec moze wystawic mlodych zawodnikow a Nwaogu moze nie zagrac)ja osobiscie bylem pewien ze to Arka na papierze ze jest faworytem...
Cos co dopiero zobaczylem ale mnie mega zaszokowalo kurs na Pogon to 1.85 a na Arke 3.70!!!(na glownej pisza ze Nemec moze wystawic mlodych zawodnikow a Nwaogu moze nie zagrac)ja osobiscie bylem pewien ze to Arka na papierze ze jest faworytem...
Buki wiedza co jest "piec", arka nie gra juz o nic a Pogoń w przypadku wygranej w zasadzie ma awans, co by Nemec i arkowcy nie mowili to Pogoń musi wygrac a nie oni, ciezko zeby mowili ze maja w dupie ten mecz. Oczywiscie nie spodziewam sie w zadnym wypadku jakiegos odpuszczania meczu, ale nasi po prostu musza te boisko przeorać a arka ma go po prostu zagrac...dla nich sezon i tak juz jest zjebany, wg. mnie kursy bez niespodzianek
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/05/2012 00:50
Ja słyszałem wersje (oczywiscie to są rzeczy zasłyszane, pewność wynosi 0 - aczkolwiek może być to wszystko prawdą) że Piast z Zawiszą zapłaciły Arce za maksymalną spinę na mecz z nami, podobno wcześniej Pogoń wykonała taki sam manewr w stosunku do Warty (w poprzedniej kolejce kiedy grali z Zawiszą - jak było widać wtedy nie podziałało)
Nie wiem czy coś takiego mogło mieć miejsce, to tylko teorie (i to spiskowe, które zazwyczaj jakaś część mojego mózgu stara się od razu odrzucić) Tak czy siak wniosek ,choć mało odkrywczy, jest tylko jeden: MUSIMY WYGRAĆ !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/05/2012 07:49
Coś tam czytałem w necie, że w zasadzie Arce opłaca się nas popchnąć do Ekstraklasy żeby ułatwić sobie walkę o awans w przyszłym sezonie. A to przez to, że podobno Zawisza ma jednosezonowy ciąg na awans i w przyszłym już odpuszczą. Pewnie dziennikarskie wypociny tylko ale i tak dość ciekawe;]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/05/2012 10:02
Prawda jest taka, że najłatwiej wejść do Ekstraklasy z rozbiegu. Arka wie, że jeśli my nie wejdziemy to przy konkurencji typu Zawisza ma większe szansę niż z nami walczyć o awans.
Wywiad z Mroczkiem na oficjalce mnie ucieszył, trzeba im dać powód do zastanowienia.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/05/2012 11:22
Mnie osobiście wywiad z Mroczkiem uspokoił bo widziałem już apokaliptyczne wizje w przypadku braku awansu. Ale nie ma co gdybać trzeba wygrać i śmigać do Ekstraklasy
A na forum placza ze w ogole na mecz jedziemy,ze nie popieramy ich protestu a oni nasz poparli bodajze w 2006r...
I niech sobie płaczą,jedziemy tam po awans i nie musimy robić to czego oni by sobie życzyli,Oni sami tak naprawdę nie widzą czy obrali właściwą drogę protestu bo nawet piknikowa cześć trybun ich nie popiera nie wspominając o tym,że grupy kibicowskie musiały blokować na meczu z Legią w PP wejścia na "górkę" bo wiekszość wyjebane miała na ten ich protest i postanowoli mimo woli dycyzyjnych wchodzić na młyn.
Oni poparli nasz protest wywieszając trans.My wtedy nie wieszaliśmy flag i nie prowadziliśmy dopingu chyba na poczatku meczu więc analogicznie oni też powinni tego nie robić?
AGKŚ jedziemy po awans a reszta się nie liczy
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/05/2012 12:48
Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Wiele ekip zawieszało protesty, bądź nie przyłączało się do nich w momencie "arcyważnego" meczu. Legia na pożegnanie żylety, Wisła na derby itp. Nikt mi nie wmówi, że Arka nie świętowałaby u Nas awansu...
A na forum placza ze w ogole na mecz jedziemy,ze nie popieramy ich protestu a oni nasz poparli bodajze w 2006r...
Tam żeby się zalogować trzeba napisać słowa chwalące Arkę... nie mów,że to zrobiłeś.
Czytalem o tym na forum gdzie mozna byc gosciem bez potrzeby rejestracij.Bede na kompie to zapodam linka..Ogolnie to i tak na spokojnie wszystko.Najwieksza napinke widzialem gdzies u Zawiszy,ktorzy szydza z Legii ze trzymaja z taka miernota jak my,kibicami sukcesu.Sami zapomnieli jak na wyjazdy jezdzili w 30masek a na meczach u siebie rowniez nie powalali.Teraz maja szanse awansowac i kurwa ,, polska czolowka-elita,, . bo takie mniemanie o sobie maja.Netu lepiej nie czytac bo tylko cisnienie sie czlowiekowi podnosi,niestety takie czasy:/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.