"Występy Pogoni w I lidze" co to ma wspolnego z wystepem Portowcow ?
Zasmiecanie forum jeden z drugim jakimis pierdolami. Jak juz zadajesz takie idiotyczne pytania to przynajmniej w odpowiednim temacie/dziale.
Kolejny mecz pierwszy spierdala do szatni edi i ciągnie za soba resztę...
Edi to spierdalał do szatni od kiedy pamiętam. Tak się zachowywał zawsze po meczach. Jest konsekwentny.
Zostawcie Ediego w spokoju....to Ława jest wychowankiem klubu i kapitanem drużyny.....to on powinien ciągnąć za sobą resztę....nawet pod płot.Druga sprawa ....kazaliście" kurwom" ściągać koszulki i wypierdalać ze Szczecina ...to na co teraz liczycie? że piłkarze będą skakać po płotach? Dla mnie niech nie podchodzą pod żadne płoty........dla mnie mają wygrać na kurewskiej ziemi....to wszystko.
Za dużo szans nam nie dają... ja tam wierze w scenariusz
Piast - Zawisza 1x
Arka - Pogoń 2
Dlatego trzeba im w czwartek jasno dać do zrozumienia o co walczą. Na wyjazdach grają straszny piach. W Gdyni musi się to zmienić. Oni muszą zagrać swój najlepszy mecz w tym sezonie aby awansować. TYLKO ZWYCIĘSTWO! Najważniejszy mecz Pogoni od wieeeeelu lat!
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Piast - Zawisza 1x
Arka - Pogoń 2
Dlatego trzeba im w czwartek jasno dać do zrozumienia o co walczą. Na wyjazdach grają straszny piach. W Gdyni musi się to zmienić. Oni muszą zagrać swój najlepszy mecz w tym sezonie aby awansować. TYLKO ZWYCIĘSTWO! Najważniejszy mecz Pogoni od wieeeeelu lat!
Ten balon jest już tak napompowany, że o to zwycięstwo będzie bardzo ciężko i lepiej nie nastawiać się zbyt pozytywnie by potem się nie rozczarować.
Piast - Zawisza 1x
Arka - Pogoń 2
dobre to pozytywne nakręcenie, bo jak na prawdę będą chcieli to powinni wygrać w niedziele, mają cały czas spory potencjał
Ktos mi powie jakim sposobem wygrana z Wisłą Płock pomogła gołębiom?
Bo Płock spadł. jakbyśmy z nimi przegrali to najprawdopodobniej spadł by GKS Katowice. Płock spadł do grupy wschodniej dlatego sosnowiec sie utrzymał, a jakby spadły Katowice to do zachodniej i przez co gołebie by poleciały do III ligi.
Naliczyłem 11 setek + do tego kilka groźnych strzałów z dystansu + 3 sytuacje bramkowe. Razem spokojnie koło 20 wypracowanych okazji, które mogły zakończyć się bramkami.
Donald w swoim stylu wykorzystuje jedną na około pięć.
Vuka jakoś nie widać na tym skrócie. Chociaż skuteczność ma jeszcze dużo słabszą i nie dochodzi do tylu sytuacji co Kameruńczyk, to pewnie on zagra od początku w Gdyni
Najlepiej postaw jeszcze po 5zł w zakładach na 1X dla Arki i wygraną Zawiszy w Gliwicach. Wtedy wszyscy kibice Pogoni będziemy mogli być spokojni, że: AWANS JEST NASZ!!!
Naliczyłem 11 setek + do tego kilka groźnych strzałów z dystansu + 3 sytuacje bramkowe. Razem spokojnie koło 20 wypracowanych okazji, które mogły zakończyć się bramkami.
Vuka jakoś nie widać na tym skrócie. Chociaż skuteczność ma jeszcze dużo słabszą i nie dochodzi do tylu sytuacji co Kameruńczyk, to pewnie on zagra od początku w Gdyni
Jak się oddaje dużo strzałów na bramkę to zawsze coś wpadnie.Tylko trzeba strzelać w każdym meczu a nie w przedostatnim.Oby w ostatnim tak strzelali.
Tak się zastanawiałem, i zauważyłem, że Vuk potrafi się zastawić, przytrzymać i wystawić piłkę, a Donald jest szybki. Myślę, że by się dobrze uzupełniali, gdyby grali razem. Zresztą jak Edi grał blisko Vuka na początku spotkania, to gra dobrze wyglądała, a jak zaczął się cofać po piłkę, to od razu było kiepsko z przodu.
Najlepiej postaw jeszcze po 5zł w zakładach na 1X dla Arki i wygraną Zawiszy w Gliwicach. Wtedy wszyscy kibice Pogoni będziemy mogli być spokojni, że: AWANS JEST NASZ!!!
Za 5 zl to by wchodzilo.Musialem grac po 200zl,dlatego teraz jestem bankrut
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.