Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:50
Kurwa jak czytam komentarze typu: "wygwizdajmy ich" "zwyzywajmy" "połammy nogi" to mi sie rzygac chce. Co wy myslicie ze oni tego nie chcieli wygrać? Taka jest piłka, Zawisza dzisiaj chciał wygrać tak samo jak my. W mojej opini zła taktyka, wyszliśmy ewidentnie po remis a przy tak tragicznej obronie szanse, że nie stracimy bramki są nikłe, zwłaszcza jezeli gramy z dużyną z górnej części tabeli.
Ja jeszcze wierze, dalej jestem zdania, że sprawy mamy w swoich rękach. Jeżeli wygramy dwa mecze to awansujemy bo Piast albo Zawisze wyprzedzimy a Nieciecza jak chce awansowac do e-klasy wszyscy widzą.
spokojnie, awans ciągle realny w zasadzie do ostatniej kolejki (tak jak w T-ME) będą się bić zespoły o awans i przynajmniej oglądalność się podniesie ;]
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Tu nawet nie chodzi o to, jaka jest Arka, tylko jak my z nią zagramy. Oczywiście ich ewentualne odpuszczenie nam żebyśmy weszli (bo były tu takie sugestie) to moim zdaniem totalna bzdura. Arka zagra z nami normalnie, o zwycięstwo.
Jest dosyć spora szansa, że po następnej kolejce będziemy wiceliderem. I teraz najgorszy scenariusz (gorszy nawet od dwóch porażek): Pogoń wygrywa z Wisłą i przy korzystnych wynikach przed ostatnim meczem jest na drugim miejscu. Jednak ostatni mecz przegrywa, a swój mecz wygrywa Termalica. Wtedy w ostatniej kolejce sezonu spadamy z drugiego na trzecie miejsce i zostajemy w I lidze.
Oficjalnie odpukuję.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:01
jednym słowem co powie prezes Mroczek w obliczu takiej sytuacji?
być może wspomnij porażkę ze Stróżami sprzed 2 tygodni kiedy to chwalił chłopaków za ambicję i nie miał ich za co karać
niech pan prezes dopisze sobie trzy punkty dla Pogoni w tabeli i pomysli jeszcze raz - żeby nie było potem - kur... ten jeden mecz przesądził, że kiblujemy w I lidze kolejny sezon!
a tak poza tym koko smolny spoko, Pogoń wciąż jest wysoko...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:02
.....rece opadaja, wszyscy zagrali dla nas, wszyscy dosłownie - takich wyników przed meczem nie moglismy sobie wymarzyc i co robimy ? pierwsza połowa słaba, druga połowa... ehhh.....
W tym sęk właśnie że wszyscy zagrali pod nas. "Chłopcy" nie mogli się wyłamac i cały czas "trzymają rękę na pulsie" aby czasem awans nam nie zagroził. A jeśli jakimś cudem wejdziemy to nie zmienia faktu wcale, że połowe z tych sabotażystów WYPIERDOLIC Z KLUBU!!! Nie rozumiem na chuj gra Noll który spierdolił nam olejny mecz. Kucharski to na boisku był statystą.O reszcie nie chce mi się produkowac. Kiedy wreszcie w tym klubie będzie NORMALNIE?!
Powiem tak jak nie będzie Radka na bramce w dwóch ostatnich meczach to nawet nie ma najmniejszych szans na awans
bredzisz, od bramkarza nie wszystko zależy. A Janukiewicz swoją szansę miał i jej nie wykorzystał, na meczu z Kolejarzem wpuścił babola roku a to, że się wypowiedział na ,,solidnej kurwie" w pewnym wywiadzie nie robi z niego bohatera a większość tylko przez ten pryzmat patrzy. Niech lepiej obrona popracuje bo to co murzynki odpierdalają na boisku to się w pale nie mieści.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:11
może to zabrzmi dziwnie, ale porażka 2:1 jest zdecydowanie lepsza od remisu. Nasza wygrana dzisiaj zmieniłaby tylko tyle, że mecz Piast - Zawisza byłby o nic. Wszystko dalej zależy od nas i Niecieczy.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
może to zabrzmi dziwnie, ale porażka 2:1 jest zdecydowanie lepsza od remisu. Nasza wygrana dzisiaj zmieniłaby tylko tyle, że mecz Piast - Zawisza byłby o nic. Wszystko dalej zależy od nas i Niecieczy.
Tyle, że jakbyśmy dzisiaj nie przegrali wskoczylibyśmy na miejsce premiowane i wystarczyłoby wygrać dwa pozostałe mecze i awans mielibyśmy pewny. A tak nie dość, że musimy wygrać to jeszcze musimy trząść się o wyniki wieśniaków.
Druga część ok. Ale czemu porażka 2:1 lepsza od remisu?
W mojej opini zła taktyka, wyszliśmy ewidentnie po remis a przy tak tragicznej obronie szanse, że nie stracimy bramki są nikłe, zwłaszcza jezeli gramy z dużyną z górnej części tabeli
to Pogoń ma jakąś taktykę?! a mi się wydaje, że wiosną od początku grają swoje, czyli.... czy gramy z Piastem, czy Niecieczą u siebie, czy gramy w Elblągu, czy w Ząbkach - gramy swoje, o jakiej taktyce tu można mówić, oprócz o roszadach w składzie
zaczynamy spokojnie - za spokojnie, czesto tracimy pierwsi bramkę, jak stracimy zaczynamy dopiero grac, jak prowadzimy 1:0 to nie potrafimy strzelić drugiej bramki tylko do 90 minuty wszyscy drżą, czy nam nic nie władują, naciskamy ostanie parę minut na końcu
czy gramy z liderem, czy z ostatnim zespołem w tabeli gramy w ataku na przemian jednym napastnikiem Vuk-Donald, Donald-Vuk, ani jeden ani drugi wiosną do snajperów nie należą i jeszcze pare elementów bym wymienił, ale mi się nie chce
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:24
No nie mogę. miałem już nie pisać, ale za dużo Bosmanów poszło.
Jak to sie nie skończy na koniec sezonu jak na tej info grafice, to kilka kurew bedzie miało ciężkie zycie w tym mieście. Zrobione tuz po rozpoczęciu drgiej połowy:
bu![/img]
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Powiem tak jak nie będzie Radka na bramce w dwóch ostatnich meczach to nawet nie ma najmniejszych szans na awans
bredzisz, od bramkarza nie wszystko zależy. A Janukiewicz swoją szansę miał i jej nie wykorzystał, na meczu z Kolejarzem wpuścił babola roku a to, że się wypowiedział na ,,solidnej kurwie" w pewnym wywiadzie nie robi z niego bohatera a większość tylko przez ten pryzmat patrzy. Niech lepiej obrona popracuje bo to co murzynki odpierdalają na boisku to się w pale nie mieści.
Janukiewicz może i popełnił babola ale ogólnie jest zdecydowanie pewniejszy niż ta parówa fabiniak,a murzynNOLLe to swoją drogą
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.