wyłącz telewizję , włącz mózg , szpakowskiego się za dużo nasluchałeś czy innego komentatora?
bardziej miałem na myśli to, że szanowne grono dostanie za to zakaz wyjazdu na Zawisze i pewnie na Arkę też. Pasuje ci taka odpowiedź czy mam się dostosować do twojej ,,jedynej słusznej racji"?
edit:
a te 3 wyrzucone to już w ogóle szczyt głupoty bo o ile do samego ich używania nie mam nic to rzucanie to poprostu głupota i kara na własne życzenie - coś ktoś miał na celu ?
a Ty jakiś społeczniak do kurwy nędzy jesteś?
zbanujcie mnie jeszcze za własne zdanie :F A po drugie poznaj najpierw znaczenie słów, których używasz bo do społeczniaka to mi jeszcze sporo brakuje.
Koniec tematu bo dyskusja nie ma sensu. Szanuje wasze zdanie, wy szanujcie moje - to chyba nie jest trudne.
BTW. co tam się stało w drugiej połowie że lekarze na młyn wpadli ?? Jakaś kobita zasłabła ?
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Mecz najlepszy od dawien dawna. W końcu były momenty zdecydowanej przewagi gdzie rywal stał i wybijał. Tego brakowało.
Frączczak jak zwykle wybiegał najwięcej, ma serce do gry to widać. Brawa za kolejną bramkę i to jako...prawy obrońca. Zdecydowanie najlepszy na boisku.
Noll na środku obrony, a Noll na boku obrony to dwaj inni piłkarze. Dziś pokazał, że jednak grać potrafi. To samo co grał w rundzie jesiennej u Sasala w parze z Radlerem. Na pewno jest pewniejszy na stoperze niż Williams.
Vuk...ciężko to napisać ale...dziś chyba jego najlepszy mecz w Pogoni. Mnóstwo bezpańskich lag przejmował, przetrzymał, odegrał. Do tego całkiem nieźle drybling dziś u niego funkcjonował. Szkoda, że zeszła mu ta setka w pierwszej połowie, bo na bramkę zasłużył.
Niestety przez beznadziejne wcześniejsze wyniki mimo naszych zwycięstw musimy liczyć na potknięcia innych.
wyłącz telewizję , włącz mózg , szpakowskiego się za dużo nasluchałeś czy innego komentatora?
bardziej miałem na myśli to, że szanowne grono dostanie za to zakaz wyjazdu na Zawisze i pewnie na Arkę też. Pasuje ci taka odpowiedź czy mam się dostosować do twojej ,,jedynej słusznej racji"?
Lepiej się dostosuj , bo płaczesz jak baba i pózniej sie dziwisz że cie za społeczniaka mają...
edit:
a te 3 wyrzucone to już w ogóle szczyt głupoty bo o ile do samego ich używania nie mam nic to rzucanie to poprostu głupota i kara na własne życzenie - coś ktoś miał na celu ?
Lepiej się dostosuj , bo płaczesz jak baba i pózniej sie dziwisz że cie za społeczniaka mają...
tak czytam od dluższego czasu wasze dyskusje i czasem nie rozumiem tej spiny, po co sobie na wzajem wrzucać ?? chodzimy i kibicujemy jednej drużynie... koleszka ma racje sami sobie jako kibice robimy pod górkę, po co wyrzucać je po za sektor?? zrobiły swoje tzn dały zajebisty efekt na trybunach i ich funkcja powinna się zakończyć..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/05/2012 21:21
No wreszcie się spięli i zagrali na miarę swoich możliwości. Dobrze Aka, świetnie Frączczak i Pietruszka. Edi - zawsze zwalniał akcję i sporo tracił. Na plus oprawa, sylwester przeniesiono na 12 maja
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/05/2012 21:33
^^ nie mówiąc już o tym ,że wchodzi ze świeżymi siłami w 2 połowie a zamiast zapierdalać to człapie sobie cały czas. Na koniec gks cisnal a ten mimo to nie gryz murawy tylko na spokojnie , zero zaangażowania.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/05/2012 21:33
ja sie zgadzam rzucanie rac na murawe - totalny debilizm... race tak - rzucanie ich nie !
Mecz dobry szkoda kilku sytuacji zwlaszcza strzał Aki... palce lizac
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/05/2012 21:38
Zreszta dwoch naszych graczy zasluzylo na ocene gracza meczu: Fraczczak i Aka. Aka technicznie nie do zastapienia.Bardzo fajne odegrania pietkami,objezdzal graczy Gksu jak chcial . Adam standardowo walka pelne 90 minut plus gol Jeden maly minus co do Aki: gdy podchodzimy pod pole karne stoi i nie wie co ma zrobic.Najczesciej czekal az podbiegnie Edi aby mu odegrac tak jak by sie sam bal wrzucic w pole karne.
Podsumowujac: znow gral Edi i znow przerzucaja caly ciezar gry na niego.Niestety juz mu wszystko nie wychodzi tak pieknie jak kiedys
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.