Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:45
Vuk zachował się w tej akcji jak w swoich najlepszych latch w Śląsku. Szkoda że to tylko przebłyski. Ogólnie to Pietruszka, Ława, Aka, Fabiniak, Rogal na +. Reszta słabo lub przeciętnie. Teraz w sobote muszą ograć Katowice!
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:51
W końcu normalne ustawienie ze skrzydłowymi i jest tego efekt. Środek nie był już rozwalony po całej szerokości tylko był tam gdzie być powinien. No i Pietruszka - jak można było jego kosztem wystawiać Nolla?!
Po tej czerwonej kartce miałem już przed oczami mecz w Sączu. Nie wierzyłem, że coś z tego jeszcze wyjdzie. Choć duża w tym zasługa Łęcznej, która nie zrobiła praktycznie nic żeby dziś wygrać.
Oby to był ten moment. Wygrana w takich okoliczności musi zadziałać pozytywnie. Trzeba wierzyć.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:54Pewnie cała elita kibicowska pojechała do Łęcznej ale KIBOLE uważam że po takim meczu warto byłoby się przejść na trening i podziękować piłkarzom za walkę bo Jebać ich to było łatwo ale widocznie było to potrzebne aby ich zmobilizować tak samo powinno się teraz pójść na trening i im podziękować za tą ambitną dzisiejszą grę przypominam że grali w dziesięciu i szli do każdej piłki szczególnie po strzeleniu bramki przez Vuka chodzi o to żeby pokazać im że kibice Pogoni są z nimi jak zapierdalają i wygrywają. Taka wizyta na treningu może im jeszcze bardziej podbić morale a to będzie cholernie ważne w tych ostatnich 4 meczach. I druga sprawa wiem że Vuk zachował się jak parówa ale gra pod granatowo-bordową banderą i nie wygwizdujcie go bo jak by mu wogóle nie zależało to by miał wyjebane na strzelenie choćby tej bramki ale strzelił i chwała mu za to. A wracając do Vuka to przecież nie powiedział on że pierdoli Pogoń tylko uważa kibiców Pogoni za kibiców sukcesu co przychodzą jak jest transmisja w TV a to chyba nie jest jakaś straszna obelga prawda?
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 9 maja 2012, 19:00 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:55
Jak Pietruszke posadza na lawce w sobote to sie wkurwie. Dalej nie moge zrozumiec czemu on dwa mecze nie gral. Nie bylo tez Ediego wiec nie grali tylko na niego. Wszyscy zaczeli grac miedzy soba jak kurwa druzyna a nie tylko z nim i gra wygladala naprawde dobrze
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:58
kurwa, a można było prędzaj załatwić sprawe...a teraz wszawica i arka wyjazd i po drodze gieksa i płock. arka mogłaby urwać punkt albo trzy wszawicy.
miejmy nadzieję, że drewNoll dalej ma sraczkę i nie będzie gotów do gry na sobotę bo obawiam się, że inaczej znowu może zagrać... Ile Williams ma żółtych? Nie musi pauzować przypadkiem? Może też będzie wyeliminowany
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 19:06
Najlepszy Rogalski a najgorszy Fraczczak.Dla mnie to co dzis pokazal Fraczczak to tragedia, koles w 1 lidze nie potrafi podac pilki na 10 METROW!!! potem na 15 a nastepnie na 30!!!Kurwa ja nie wiem jak mozecie uwazac ze on dobrze zagral.Dodam jeszcze ze ogladam mecze na ME u-17 i jak widze zenujacy poziom tego spotkania to mam wrazenie ze ta mlodziezowka rozjebala by obie druzyny z palcem w dupie.Co do Budki on wlasnie 3 razy wychodzil Fraczczakowi tak ze by bylo 2 na 2 albo 1 na 1 ale to ze Fraczczak nie umie podac(dalej jestem w szoku naprawde juz wolalbym chlopaka z u-17)to nie jego wina ale oczywscie najwazniejsze zwyciestwo i 3 punkty
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.