Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:38
Zawodnik Pogoni Szczecin Robert Mandrysz rozpoczął treningi z ekstraklasowym Górnikiem Zabrze. 21-letni pomocnik będzie miał szansę zaprezentować swoje umiejętności w sobotnim sparingu ze Slavią Ruda Śląska.
żeby się nie skończyło jak ostatnio z Kolejarzem, czyli Pogoń coś tam gra a bramkę strzeli Łęczna.
a tutaj takiej dominacji Pogoni nie ma jak ze Stróżami.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 17:43
To co gra dzisiaj Rogalski tego brakuje u nas od początku rundy, nikt w środku nie podejmuje się pojedynków 1 na 1, jeżeli ze strachu przed stratą to jak widać nie ma czego się bać bo i przy asekuracyjnej grze większość meczy jest w pizde. Środek pomocy wygląda dziś nieźle, nawet Arkowiec zagrał ładnie parę razy. Pietrucha poprzez to, że na skrzydle pomoc od Williamsa ma zerową - mało widoczny. Ogólnie to jak można taką kłodę na bok obrony wystawić? I co on ma może do przodu grę ciągnąć i centrować? Jak on kurwa piłki podać celnie nie umie... On tylko na środek obrony ewentualnie, żeby kasować i wypierdalać lagi... W przyszłym meczu obecne zestawienie z Pietruchą i Kolendowiczem na lewej no i może jednak Hricko na prawej obronie i jest szansa, że jakoś to będzie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.