Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/05/2012 20:49
No i bardzo dobrze, Serek (handlowiec co się zowie) i spec od WFu Pogonieni. Brawo Taraś. Prawdziwa rewolucja będzie jak poleci menager smolny i przyjdzie Andrzej Rynkiewicz - to jedyny dyrektor sportowy który może zapewnić sukces Pogoni
smolny tak szybko nie odpusci dopoki mroczek nie zrobi z nim porzadku
a tak znow przyjdzie kolejny trener (ktory to już?), kolejni asystenci, kolejni piłkarze a on wciaz bedzie udawal znawce pilki noznej, zdolnosci menadzerskich, warsztatu trenera, umiejetnosci pilkarzy i tak dalej do usranej.....
a co do możliwości Rynkiewicza.... to nie te czasy, nie Ci kumple, nie Ci znajomi... większość jego "kontaktów" spowiada sie wrocławskiej prokuraturze...
Prezes Smolny sam twierdził, że lepszej drużyny w I lidze nie będzie już w stanie zbudować. Jeżeli ta, co ją teraz stworzył nie da rady awansować, to praktycznie będzie oznaczało, że niestety "NIE NADAJE SIĘ DO SPORTU" Lepiej, żeby jednak mu się udało. Może modlitwy kibiców Pogoni pomogą
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 04/05/2012 18:18
Wiecie co sobie teraz rozkminilem ze nawet jesli wygramy z Kolejarzem to moze spac z miejsca premiowanego awansem,wystarczy ze Termalica przegra a Piast i my wygramy i znowu jestesmy na 3 miejscu eh...co za liga,wydaje sie ze trzeba kibicowac zeby Termalica wygrywala a Piast przegrywal
Wiecie co sobie teraz rozkminilem ze nawet jesli wygramy z Kolejarzem to moze spac z miejsca premiowanego awansem,wystarczy ze Termalica przegra a Piast i my wygramy i znowu jestesmy na 3 miejscu eh...co za liga,wydaje sie ze trzeba kibicowac zeby Termalica wygrywala a Piast przegrywal
Tak może być, ale jest opcja numer 3. Termalica i Piast przegrają...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 04/05/2012 18:54
Te zmiany wszystkie są z deka za pózno. W momencie wyjebania Sasala, powinni także odejść Serek, Skuta i Dziuba.
Tarasiewicz powinien sam dobrac sobie współpracowników. Czuję że jak Taraś zostanie na dłużej to ściągnie Tęsiorowskiego.
Trzeba też przyznać że Rot też jest w porządku chłop, i jak długo utrzymuje się w klubie. Świadczy to o tym że Płatek miał nosa ściągając go do Szczecina.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Te zmiany wszystkie są z deka za pózno. W momencie wyjebania Sasala, powinni także odejść Serek, Skuta i Dziuba.
Tarasiewicz powinien sam dobrac sobie współpracowników. Czuję że jak Taraś zostanie na dłużej to ściągnie Tęsiorowskiego.
Trzeba też przyznać że Rot też jest w porządku chłop, i jak długo utrzymuje się w klubie. Świadczy to o tym że Płatek miał nosa ściągając go do Szczecina.
M.K 74 taki obeznany jesteś w taktyce,statystyce,analityce i warsztacie trenerskim. Powiedz mi.
Będzie awans , czy nie ?
I jeszcze jedno.
Nie wiem czemu, ale każdy kolejny twój post, wkurwia mnie coraz bardziej.
Możesz to wytłumaczyć ?
Tak może być, ale jest opcja numer 3. Termalica i Piast przegrają...
Niestety Piast do przodu, chociaż ciężko. Znów strzelona szybko bramka tylko tym razem jak widać wyciagneli wnioski i dołożyli drugą.
Dziś Olimpia powinna urwac punkty Termalice - przegrali tylko dwa mecze w tym roku (Zawisza i Piast). Na to samo licze w nastepnej kolejce ze strony Cidrów. Piast powinien poradzic sobie z Dolcanem. Gorzej bedzie z naszymi piłkarzykami w Łęcznej, bo o jutrzejszy wynik jestem raczej spokojny.
M.K 74 taki obeznany jesteś w taktyce,statystyce,analityce i warsztacie trenerskim. Powiedz mi.
Będzie awans , czy nie ?
I jeszcze jedno.
Nie wiem czemu, ale każdy kolejny twój post, wkurwia mnie coraz bardziej.
Możesz to wytłumaczyć ?
Też jesteś obeznany i wiesz że Pogoni nie potrzeba psychologa, tylko trzeba załatwić bata.
Jaki psycholog ?
Tam potrzeba bata, żeby rozjebać ten układzik dorobkiewiczów.
A czy będzie awans? Ja wierzę że tak. Ty nie za bardzo:
W końcu cracovie mamy. Pięknie to się układa
Albo zrobią mi nazłość i awansują.
Cytaty to oczywiście Twoje wypowiedzi.
Możesz mi wytłumaczyć gdzie podziały się Twoje ambicje?
Nie chcesz się pokazać kibicowsko w Ekstraklasie? Wolisz Kolejarze, Dolcany i Termaliki?
Ja też wiem i pamiętam co zrobiła Nam cracovia! Ale ja się za nimi w przeciwieństwie do Ciebie nie stęskniłem.
A jak Cię wkurwiają moje wypowiedzi, to ich nie czytaj. Forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie.
Stawiać awans nad dwa spotkania z "nożownikami"? Wręcz się cieszę że kurwy spadają niżej. Zawsze możemy na nich trafić w PP.
A tak wogóle jeżeli piszę coś zle to proszę zablokować moje konto na forum.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 08:33
Chuj w dupę nożownikom ze sracovi,wolę w lidze mecze z Lechem niż z tymi kurwami.Trzeba awansować i my w tym pomożemy.Trzeba wierzyć i pomagać a nie nawoływać do bojkotu meczów.Przyjdzie czas ,to rozliczy się co poniektórych kopaczy na czele z miłośnikiem arki.Będzie spieprzał z klubu aż, pomarańczowe buty pogubi ,razem ze swoim kolesiem grubasem "spaceroviczem"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.