Tak było w końcówce, bo Flota w 10 ruszyła do przodu nie mając nic do stracenia i nasi zaczęli fajne okazje na kontry dostawać. Szkoda, że Aka po jednej z nich nie dograł dobrze do Vuka, tylko wrzucił na głowę obrońcy. Może Sotirowicz w końcu by się przełamał i też coś strzelił.
Fajna była sytuacja z tą kartką czerwoną. Gdy sędzia nakazał cofnąć piłkę zawodnikowi Floty, chyba pod wpływem słusznych podpowiedzi kibiców, że za blisko się przysunął z tym rzutem wolnym w kierunku bramki Pogoni. Gdy piłkarz zaczął pukać się w czoło w kierunku sędziego, tego jakby zamurowało. Dobrze, że posłuchał podpowiedzi kibiców i dał mu kartkę
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 22/04/2012 21:05
Ważne że wygrali, może to ich psychicznie wzmocni. Pierwsza połowa była naprawdę dobra i gdyby tam strzelili bramkę, to teraz by nikt nie gadał że grali słabo, bo w I połowie Flota prawie w ogóle nie grała w ofensywie. Wiadomo jest trochę rzeczy do poprawy, ale przed Dolacanem Taraś ma tydzień by coś dodać (wcześniej mecze co 3 dni). Jakieś światełko jest i oby było ono coraz jaśniejsze.
Null to porażka jakich mało.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/04/2012 20:39
- Od razu mogę to powiedzieć, że to nie jest zawodnik, który w najbliższym meczu mógłby zagrać w wyjściowym składzie – stanowczo twierdzi szkoleniowiec Portowców.
To potrafi powiedzieć nie znając zawodnika a widząc co odpierdala drewNoll mecz za meczem dalej wystawia go w 1 składzie...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/04/2012 00:36
widocznie woli sprawdzone drewno niz niewiadoma.kto wie moze ta kaleka akurat na treningach sie zle nie prezentuje..Najwazniejsze zeby na mecz pojechali z nastawieniem na 3 pkt a nie na remis bo bedzie w plecy.Pressing od 1 min a wtedy cos ugraja
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Zdaje się że nabijają ;] Dzięki za info.
A jeszcze jedno pytanie. Tam w ich komputerku jest profil osoby pełnoletniej, z którą wyrabiałem kartę. Tak się składa, że pełnoletni jeszcze nie jestem, a nikt dorosły nie może ze mną jechać. Wyrobią mi ten duplikat bez opiekuna?
Ostatnio edytowany przez: prx, 26 kwietnia 2012, 10:38 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/04/2012 11:27
Jeśli mieszkasz w Szczecinie to podjedź i spróbuj - może się uda.
Czasem jak trafi się fajna babka to i pierwszy raz idzie wyrobić bez opiekuna...Gorzej jak mieszkasz gdzieś dalej..
Jeśli mieszkasz w Szczecinie to podjedź i spróbuj - może się uda.
Czasem jak trafi się fajna babka to i pierwszy raz idzie wyrobić bez opiekuna...Gorzej jak mieszkasz gdzieś dalej..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.